Ba se încălzește, ba se răcește - prognoza meteo pe două săptămâni

Ba se încălzește, ba se răcește - prognoza meteo pe două săptămâni

Vremea se încălzește în următoarele zile, dar apoi se răcește, conform prognozei meteo pentru perioada 13 – 26 iulie. Spre finalul intervalului de prognoză, temperaturile ajung și la 32 de grade Celsius.

Banat

Vremea se va încălzi până în data de 16 iulie, când media maximelor ajunge la 30 de grade. În 17 iulie va fi o răcire de aproximativ 6 grade, apoi maximele termice vor crește din nou până la 30 – 32 de grade.

Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată între 16 și 20 iulie.

Crișana

Media maximelor termice va fi în creștere de la 23 de grade în prima zi, până la 28 - 29 de grade în data de 16 iulie. Apoi, temperaturile scad cu 6 grade, ca din 18 iulie să crească din nou până la 30 de grade Celsius.

ADVERTISING

Și în această regiune probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată între 16 și 20 iulie.

Transilvania

Vremea va fi răcoroasă în primele două zile. Maximele termice ajung la 21 de grade Celsius. Apoi, se încălzește din 16 iulie, ca în 18 iulie maximele să scadă și cu 2 – 3 grade. Până la finalul intervalului de prognoză, maximele ajung la 28 de grade Celsius.

Probabilitatea pentru averse va fi în creștere după data de 16 iulie.

Maramureș

La începutul intervalului vremea va fi răcoroasă, media maximelor fiind de 21 de grade. Din 16 iulie se încălzește, temperaturile ajungând și la 26 – 27 de grade. Pe 17 se răcește, dar apoi temperaturile cresc până pe 26 iulie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Probabilitatea mai mare de averse va fi între 16 și 20 iulie.

Moldova

Media temperaturilor maxime va fi în creștere de la 22 de grade în prima zi, când va fi răcoare, până la 29 - 30 de grade în data de 16 iulie. În următoarele două zile se va răci, maximele variind în jur de 26 de grade Celsius. Din 18 iulie se încălzește iar, temperaturile urcând cu 4 – 5 grade.

Probabilitatea mai mare de averse va fi între 16 și 20 iulie.

Dobrogea

În prima săptămână media temperaturilor variază între 24 – 29 de grade, iar în a doua săptămână se mai încălzește. Maximele ajung la cel puțin 27 de grade Celsius și pot ajunge la 30 de grade.

ADVERTISING

Condiții pentru averse vor fi la începutul intervalului și trecător după data de 18.

Muntenia

Vremea se va încălzi treptat până în jurul datei de 16 iulie. Media temperaturilor maxime ajunge la 32 de grade Celsius, iar în 18 iulie se răcește ușor. Apoi, vremea va redeveni călduroasă.

Probabilitatea mai ridicată de averse va fi la începutul intervalului, dar și între 17 - 20 iulie.

Oltenia

În prima zi a intervalului temperaturile ajung la 26 de grade, apoi ajung la 32 de grade în 16 iulie. Apoi acestea scad cu 5 – 6 grade. După 18 iulie temperaturile cresc și vor varia între 27 – 32 de grade Celsius.

Probabilitatea pentru averse va fi mai mare la începutul intervalului, dar și între 17 și 19 iulie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇