Ninsoarea abundentă a lăsat fără curent mai multe localități din Caraș-Severin

Ninsoarea abundentă a lăsat fără curent mai multe localități din Caraș-Severin

Opt localităţi din judeţul Caraş-Severin au rămas fără energie electrică din cauza ninsorilor căzute în noaptea de sămbătă spre duminică. Pana de curent a durat mai multe ore, iar unele gospodării sunt încă în beznă și acum.

Potrivit ISU Caraş-Severin, este vorba despre localitățile Voislova, Bozovici, Turnu Ruieni – Zlagna, Doclin, Ramana, Fîrliug, Berzovia, Ticvaniu Mare. 

Asta în contextul în care în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Caraş-Severin a nins puternic, județul fiind sub o avertizare de tip cod galben.

ADVERTISING

”Echipele E-Distribuţie Banat au intervenit încă de la primele ore ale zilei şi continuă să lucreze pentru restabilirea alimentării cu energie electrică în toate zonele din judeţul Caraş Severin afectate de condiţiile meteo severe.

O mare parte a incidentelor au fost remediate, iar la ora 15 mai erau nealimentate parţial localităţile Bozovici, Ramna şi Turnu Ruieni. Echipele E-Distribuţie Banat şi ale contractorilor vor lucra pentru reluarea alimentării tuturor clienţilor afectaţi, condiţiile fiind îngreunate de accesul dificil în unele zone de reţea”, anunţă Biroul de presă al companiei E-Distribuţie Banat, care furnizează energia electrică în regiune.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De asemenea, compania recomandă clienţilor afectaţi să folosească numărul TelVerde Banat (apelabil gratuit din reţelele naţionale) - 0800.070.444 pentru a semnala deranjamentele.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇