MedLife continuă misiunea de a face România verde

MedLife continuă misiunea de a face România verde

Cu prilejul Zilei Mediului Înconjurător, aniversată în fiecare an pe 5 iunie, MedLife își duce mai departe angajamentul de a face România Verde, printr-o acțiune de ecologizare organizată împreună cu Let’s Do It Romania.

Ziua Mediului Înconjurător este un moment prielnic pentru a trage un semnal de alarmă în rândul populației asupra importanței protejării mediului înconjurător.

40 de angajați MedLife împreună cu echipa Let’s Do It Romania au ecologizat o zonă din Pădurea Străulești și au colectat în câteva ore aproximativ 1 tonă de deșeuri depozitate iresponsabil. 

”La MedLife însănătoșim și oamenii și natura, de aceea, continuăm angajamentul nostru de a face România Verde. Primul pas în acest sens este să conștientizăm cât de important este să protejăm mediul înconjurător, motiv pentru care organizăm anual acțiuni de ecologizare prin care ne încurajăm angajații și partenerii să ne urmeze exemplul și să acționeze responsabil față de natură și mediu”, a declarat Ina Bădărău-Ilie, PR Manager MedLife România.

ADVERTISING

Facem România Verde este angajamentul pe care MedLife și l-a asumat ca și companie, de a avea un comportament etic și responsabil față de societate, îmbunătățind în diverse moduri viața comunității. 

Start-ul proiectului a avut loc în anul 2017, atunci când compania a plantat câte un copac pentru fiecare copil născut în maternitățile MedLife. 

La finalul anului 2018, MedLife a reușit să finalizeze reîmpădurirea a 10 ha de teren din Munții Făgăraș - au fost plantați 40.000 de puieți de brad, fag și molid, punându-se astfel bazele reconstrucției ecologice a unei zone greu accesibile și profund afectată de exploatările forestiere necorespunzătoare. 

ADVERTISING

Tot în anul 2018, au conturat cea mai lungă scrisoare cu promisiuni pentru generațiile viitoare. Astfel, timp de cinci luni, scrisoarea a adunat peste 2000 de mesaje de la părinți, viitorii părinți, dar și angajați MedLife. Pentru ca promisiunile să prindă rădăcini, scrisoarea a fost plantată simbolic într-o capsulă a timpului, în Munții Făgăraș în punctul de pornire pentru un nou traseu turistic în zona Munților Făgăraș, mai ales după ce pădurea va prinde rădăcini și va schimba aspectul zonei. 

În 2019, o echipă numeroasă formată din medici și personal de suport, din București, Sibiu, Cluj-Napoca, Craiova și Iași, au contribuit la plantarea de puieți de brad și molid pe un platou din Munții Făgăraș. Astfel, 70 de voluntari MedLife au plantat 15.000 de puieți, pentru o Românie mai verde.  

ADVERTISING


În fiecare an, compania încearcă să recicleze cât mai mult și să se folosească de toate mijloacele existente pentru a reduce consumul și pentru a avea eficiență energetică în fiecare clinică MedLife. 

Despre Sistemul Medical MedLife

Sistemul Medical MedLife a pornit acum aproape trei decenii, s-a dezvoltat sănătos și a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România. Antreprenorii români, care au pus bazele acestei companii, au investit și s-au implicat pentru a aduce schimbare în sistemul de sănătate 

românesc, au crezut în inovație și au îndrăznit să țintească cât mai sus, pentru a oferi pacienților români calitate, profesionalism, grijă și respect pentru nevoile lor.

Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi corporate pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, unul dintre cei mai mari jucători de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est.