Imaginile zilei: Peste 100 de ratoni au luat cu asalt casa unei femei (Video)

Imaginile zilei: Peste 100 de ratoni au luat cu asalt casa unei femei (Video)

O femeie din statul american Washington obișnuia de mai mulți ani să hrănească ratonii care ajungeau în curtea casei. Până într-o zi, când peste 100 de animale i-au invadat proprietatea.

Vreme de 35 de ani, o femeie din Poulsbo, Washington, hrănea ratonii care îi vizitau curtea, convinsă că aceste animale sunt inofensive. De curând, însă, ea s-a trezit că aproximativ 100 de ratoni i-au înconjurat casa, cerând mâncare, relatează The Guardian.

Speriată că pot deveni agresivi, femeia s-a încuiat în casă și a sunat la poliție, spunând că aceștia stau în curte "zi și noapte", după ce populația de ratoni a explodat în urmă cu șase săptămâni.

ADVERTISING

Polițiștii au fost uimiți când au ajuns la fața locului. "Au fost șocați. N-au mai văzut niciodată atât de mulți ratoni într-un singur loc", a declarat Kevin McCarty, purtător de cuvânt al biroului șerifului din comitatul Kitsap, pentru postul TV 9News.

"Cumva, s-a dus vorba pe teritoriul ratonilor și au venit la ea acasă așteptând masa", a mai spus acesta

ADVERTISING

Vecinii nu au fost încântați de invazia animalelor care pot fi amenințătoare și sunt adesea supranumite "bandiți gunoieri", din cauza culorii închise a blănii din zona ochilor, ceea ce îi face să arate ca niște hoți mascați.

Ratonii mai sunt numiți și "panda gunoieri", pentru că au tendința să sară în coșurile de gunoi, în căutarea resturilor de mâncare.

T.D.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇