Cascada Bigăr din Caraş-Severin, desemnată cea mai frumoasă din lume, e în pericol din cauza viiturilor (Video)

Cascada Bigăr din Caraş-Severin, desemnată cea mai frumoasă din lume, e în pericol din cauza viiturilor (Video)

Cascada Bigăr din judeţul Caraş-Severin, desemnată de revista The World Geography drept cea mai frumoasă cascadă din lume, este în pericol din cauza viiturilor, întrucât muşchiul mereu verde care o acoperă ar putea fi distrus de apele învolburate.

Apele Izbucului Bigăr care se revarsă peste cascada ca un clopot şi care mai apoi se varsă în râul Miniş au acoperit cu totul spectaculoasa cascadă.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Imagini cu Cascada Bigăr acoperită de ape au fost postate pe Facebook de turiştii care au ajuns în zonă, în aceste zile.

https://www.facebook.com/claudia.anton.908/posts/10216412460497140

Revista The World Geography declara cascada Bigăr din judeţul Caraş-Severin drept cea mai frumoasă din lume. Faimoasa publicaţie Huffington Post a numit-o ”un loc desprins din basme’”.

Cascada Bigăr face parte din Parcul Natural Cheile Nerei-Beuşnita. La 12 kilometri de localitatea Bozovici, apa izvorăşte de la 200 de metri altitudine şi se varsă în râul Miniş, de pe o stâncă acoperită cu muşchi verde.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!