Alimentarea energetică a viitorului: noile baterii staționare SORGETI pentru sisteme fotovoltaice intră pe piața de profil din România

Alimentarea energetică a viitorului: noile baterii staționare SORGETI pentru sisteme fotovoltaice intră pe piața de profil din România
un proiect spotmedia.ro
realizat cu sprijinul
Konrad Adenauer Stiftung

Pe măsură ce lumea se îndreaptă către surse de energie mai curate și mai durabile, cererea pentru sisteme de panouri fotovoltaice cu stocare în acumulatori sau baterii staționare este în creștere. Această tendință este populară nu numai în rândul consumatorilor casnici, dar și în rândul companiilor care caută soluții energetice ecologice. Evoluția sinuoasă a pieței globale de energie, interesul major pentru tehnologiile care ajuta la diminuarea impactului asupra mediului înconjurător și, pe de altă parte, imposibilitatea de a previziona cheltuielile într-o piață tot mai fluctuantă au determinat mulți proprietari de locuințe, dar și întreprinderi mici și mari să ia decizia de a instala propriul sistem de panouri fotovoltaice. 

ADVERTISING

Folosite din ce în ce mai des, sistemele de panouri fotovoltaice sunt privite în prezent ca o soluție sigură și eficientă pentru furnizarea de electricitate. Fiind profund implicati in protectia mediului si promovarea sistemelor de producere și de stocare a energiei regenerabile, echipa SORGETI și-a dat seama că are capacitatea de a răspunde unei nevoi crescande de soluții mai eficiente și mai ieftine de stocare a energiei electrice produse. 

Fiind una dintre cele mai importante companii importatoare și distribuitoare de baterii plumb-acid, auto, de tracțiune și baterii staționare din România, echipa SORGETI este mândră să anunțe una dintre cele mai recente completări la gama proprie de produse oferite în magazinul de baterii auto - noii acumulatori staționari de tip AGM Sorgeti SBF Long Life (+12 ani, conform Eurobat) pentru sisteme fotovoltaice.

ADVERTISING

„La SORGETI, înțelegem importanța de a oferi clienților noștri baterii eficiente și fiabile, care să răspundă nevoilor lor energetice. Noile noastre baterii Staționare tip AGM Sorgeti SBF Long Life sunt special concepute pentru sistemele de panouri fotovoltaice, oferind o soluție de stocare a energiei fiabilă și de lungă durată. Cu o durată de viață de peste 12 ani, conform Eurobat, aceste baterii sunt construite pentru folosință îndelungată, oferind clienților o soluție rentabilă pe termen lung.

Sistemele de panouri fotovoltaice cu baterii de acumulatori devin din ce în ce mai populare din mai multe motive. În primul rând, ele oferă o sursă de energie durabilă, curată și prietenoasă cu mediul, spre deosebire de combustibilii fosili tradiționali. În al doilea rând, aceste produse oferă o soluție rentabilă pe termen lung, deoarece reduc costurile și cresc în mod considerabil autonomia și chiar independența energetică. În cele din urmă, oferă o sursă de energie fiabilă, care nu este dependentă de rețea, ceea ce le face o soluție ideală pentru zonele cu acces limitat la energie.

ADVERTISING

Bateriile noastre staționare tip AGM Sorgeti SBF Long Life se potrivesc perfect pentru aceste sisteme. Aceste baterii sunt special concepute pentru sistemele de panouri fotovoltaice și pot stoca energie eficient, permițând clienților să utilizeze energia astfel înmagazinată în orele de vârf, când tarifele furnizorilor de la rețea sunt mai ridicate sau atunci când există o întrerupere a curentului electric. 

Bazându-ne pe calitatea acestor produse pe care le oferim, intenționăm, în anul 2023, sa ne creștem considerabil cifra de afaceri rezultată din comercializarea acumulatorilor staționari destinați înmagazinării și convertirii energiei produse de sistemele fotovoltaice, dorind să ne continuăm politica de expansiune conform adagiului pe care l-am adoptat ca filozofie a companiei: SORGETI Perpetuum Power - generează energie dintr-o sursa nelimitată”  - a declarat managerul companiei.

SORGETI este una dintre cele mai importante societăţi importatoare și distribuitoare de baterii acide cu plumb, baterii auto, acumulatori speciali de tracţiune şi baterii staţionare din România. Beneficiind de aportul unor specialişti cu mare experienţă în domeniu (cu peste 20 ani de activitate în celebra fabrică „ACUMULATORUL” Bucureşti), compania asigură servicii complexe de montare, întreţinere şi service pentru produsele vândute, atât în perioada de garanţie, cât şi post-garanție, la nivel naţional, prin filialele proprii din Bucureşti, Constanța, Braşov, Cluj-Napoca, Timişoara, Ploieşti, Iaşi, Târgovişte.

Portofoliul companiei include societăţi importante la nivel naţional, precum Carrefour România, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri – Constanța, Regia Autonomă de Transport Public Iaşi, Regia Autonomă de Transport Arad, M.Ap.N.-U.M. 02022 Constanța, M.A.I. – Direcţia Generală Logistică şi M.Ap.N.-U.M. 02574 Bucureşti si C.F.R. CĂLĂTORI S.A., iar dintre clienţii firmei în domeniul acumulatorilor staţionari se numără şi E-ON Moldova, Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile S.A., CEZ Distribuție, Parlamentul României - Camera Deputaților, Compania Națională de Aeroporturi București şi Complexul Energetic Turceni.