Ai depus dosar pentru Casa Verde? Ofertă ruptă din soare pentru fotovoltaice!

Ai depus dosar pentru Casa Verde? Ofertă ruptă din soare pentru fotovoltaice!

Lucrurile bune se fac atunci când trebuie, de aceea, ai șansa să te miști foarte repede. Te așteaptă probabil cea mai VERDE ofertă de pe piață: 5,5 Kw la preț de 3, cu numai două mii de lei, prin inoSOLAR.

Dacă ai depus dosar pentru Casa Verde, e tot mai limpede că îți pasă de viitor și de prezentul care deja se ancorează în avantajele viitorului. Consumul de energie devine problematic, iar acest program de energie regenerabilă susținut financiar prin Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) îți oferă o libertate la care poate nu aveai curajul nici să visezi. 

ADVERTISING

Deja se vorbește în piață de probabil cea mai VERDE ofertă, oferită de brandul inoSOLAR, furnizor important de sisteme fotovoltaice, care asigură acoperire naționala în cadrul programului Casa Verde.

foto-2-1

Oferta este imbatabilă: 5,5 Kw la preț de 3, cu numai două mii de lei! Fără costuri suplimentare, firma instalează panourile, asigură întreaga documentație, inclusiv dosarul de prosumator, și oferă garanție și monitorizare timp de 5 ani. 

"Suntem pregătiți probabil cu cea mai buna ofertă", declară directorul executiv inoSOLAR, David Bulugu, care asigură clienții că dispune de acoperire națională prin echipe proprii. "Avem oamenii noștri foarte bine pregătiți, profesioniști sută la sută, adică nu închiriem echipe care pricep problema doar pe jumătate. inoSOLAR rezolvă întreaga chestiune", adaugă reprezentantul companiei.

ADVERTISING

Pentru a beneficia de serviciile inoSOLAR, din lista instalatorilor validați AFM trebuie să alegi INOCOM BIZ SRL, echipa de profesioniști care ți-au pregătit o ofertă ruptă din soare pentru fotovoltaice.

foto-3-1

Telefon: 0735 320 363

https://www.facebook.com/inosolar.ro

Prezentare montaj sistem fotovoltaic premium la Hotel Bordeaux Galati - inoSOLAR
Sistem Fotovoltaic Premium inoSOLAR la RECUMED Clinic Vaslui
inoSOLAR Elevator Pitch la BIZZ Connect Galati - 04.04.2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇