Webstock aduce în România noile tendințe din social media, pe 7 și 8 octombrie

Webstock aduce în România noile tendințe din social media, pe 7 și 8 octombrie

Cel mai important eveniment despre social media din România, Webstock, își deschide porțile online pe 7 și 8 octombrie, în fața tuturor celor pasionați de mediul online, creatori de conținut, specialiști în marketing și comunicare și oameni interesați de noi tendințe.

De 13 ani, Webstock aduce în prim plan noutățile momentului din lumea digitală prin intermediul unor voci puternice din arii diverse de activitate. Timp de 2 zile, nume cunoscute din media vin în fața microfonului, practicieni cu experiență dovedită împărtășesc conținut valoros, bloggeri și influenceri creează momente de inspirație.

Evenimentul poate fi urmărit gratuit pe site-ul www.webstock.ro de pe orice dispozitiv mobil, laptop, desktop sau chiar televizor. Transmisiunea live propune audienței o experiență apropiată de cea a unei conferințe clasice, evenimentul fiind organizat pe o scenă amenajată ca un studio TV.

Anul acesta, Webstock pune mare accent pe creativitate, pe evoluția platformelor sociale și pe noi tactici de promovare digitale. Vorbitorii invitați vor oferi cele mai noi informații despre social media, vor prezenta studii de caz relevante și vor transmite emoție prin povestiri speciale.

Printre vorbitorii de anul acesta se numără: Carla's Dreams, Horia Brenciu, Adrian Nartea, Marius Moga, Dan Dinu (România Sălbatică), Paul Olteanu (Mind Arhitect), Laura Barbu (Vodafone), Ioana Gorganeanu (Mastercard), Ioana Mârzac-Sigarteu (Samsung), Andreea Blejan (BCR), Raluca Teodorescu (Enel), Ana Maria Bejan (Caroli Foods Group), Alex 'Jay' Balan (Bitdefender) și mulți alții. Lista completă a vorbitorilor este disponibilă pe www.webstock.ro.

Webstock Awards 2021

La final de eveniment, vineri, începând cu ora 18:00, comunitatea digitală locală își dă întâlnire la Webstock Awards 2021, cea mai importantă gală dedicată proiectelor și campaniilor social media din țară. An de an, pe scena competiției urcă reprezentanții celor mai creative agenții și brand-uri de la noi pentru a primi recunoașterea juriului format din profesioniști în marketing și comunicare. Anul acesta, în cele 25 de categorii aflate în concurs, au fost nominalizate 380 de proiecte, campanii și persoane, care au fost apreciate de 124 de jurați.

Webstock 2021 este un eveniment organizat în parteneriat cu Vodafone România și cu sprijinul George, Samsung, Nespresso, Mastercard, Bitdefender, Absolut, Enel, McDonald's, Cora, Skoda, Maestro, MedLife, Answear, Oxygen, Siviero Maria și MTH Digital.

Evenimentul poate fi urmărit online pe 7 și 8 octombrie, pe www.webstock.ro, începând cu ora 09.45.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇