Televiziunile Orange Sport se închid: Angajații au fost anunțați prin e-mail

Televiziunile Orange Sport se închid: Angajații au fost anunțați prin e-mail

Toate posturile Orange Sport se vor închide din această vară.

Conform unui email trimis tuturor angajaților, posturile Orange Sport își vor înceta activitatea la data de 30 iunie, potrivit Pagina de Media.

„În contextul strategiei de simplificare a serviciilor pe care Orange le oferă, a fost luată decizia ca posturile Orange Sport să fie închise înainte de începerea noului sezon competiţional 2024 - 2025. Vă asigurăm că vom face tot posibilul să fim alături de voi pentru a trece peste această perioadă cât mai uşor.

ADVERTISING

Deşi ne-am dori ca această decizie să nu aibă un impact asupra echipei, suntem în imposibilitatea de a continua colaborarea cu toţi colegii care sunt implicaţi în producţia canalelor Orange Sport. Ţinând cont de profesionalismul de care aţi dat dovadă, ne vom implica, acolo unde va fi nevoie, pentru ca toţi colegii vizaţi de această decizie să primească oferte din piaţă”, e o parte din mesajul transmis angajaților.

Orange Sport deține în acest moment drepturi de televizare pentru Superliga, Cupa României, Liga 2, Premier League, UEFA Champions League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 sau campionatul din Portugalia. De asemenea, mai transmie si competiții din alte sporturi ca NBA, Moto GP, Turneul Celor 6 Națiuni, Champions League la handbal.

ADVERTISING

La Orange Sport lucrează Mihai Stoica, Basarab Panduru, dar și comentatori cu ștate vechi ca Emil Grădinescu, Cosmin Băleanu și Bogdan Cosmescu.

Posturile erau operate de echipe ce apartin Clever Media, aceeași companie care operează și televiziunile Prima Sport.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇