Sondaj despre SEO și content marketing în România și Europa

Sondaj despre SEO și content marketing în România și Europa

De curând WhitePress a lansat un sondaj la nivel internațional despre SEO și content marketing.

Dacă operezi în această industrie ar ajuta să completezi acest sondaj și să fii parte din acest proiect internațional. 

În urma rezultatelor obținute, vor pregăti un raport complex dedicat industriei și vor identifica diferențele dintre piața românească și piața altor țări europene. 

În acest sondaj vor dori să găsească răspunsuri la mai multe întrebări printre care: Ce bugete sunt alocate pentru content marketing și Link Building? Cum monitorizează specialiștii efectele publicațiilor lor? Care sunt instrumentele cele mai populare utilizate de către specialiștii SEO?

ADVERTISING

Răspunsurile la toate aceste întrebări vor fi incluse în raportul internațional pe care îl pregătesc și care va fi disponibil de la începutul anului viitor. 

Content marketing & SEO - raport complex din peste 20 de țări

Toate întrebările din sondaj au fost create de specialiști SEO pentru specialiștii din industrie, întrebările fiind împărțite în trei categorii principale: 

  • Creare de conținut
  • Link Building 
  • Instrumente de SEO

Prin completarea chestionarului ne ajuți să facem un bine împreună prin faptul că ajuți speciile pe cale de dispariție din întreaga lume. Pentru fiecare studiu completat, care va fi folosit ca bază a unui raport internațional din industrie, WhitePress® va dona 1 euro pentru protejarea mediului înconjurător.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Un chestionar completat = 1 euro pentru susținerea WWF (World Wildlife Fund). 

Fundația Mondială a Naturii (FMN) este o organizație non-guvernamentală pentru conservarea naturii și restaurarea ecologică a mediului natural. Organizația era denumită înainte și World Wildlife Fund, care rămâne numele oficial în Statele Unite și Canada. Misiunea WWF la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului și de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. 

Suma maximă care va fi donată de către WhitePress este €1000. WWF nu este partener în acest sondaj, a fost ales de către echipa WhitePress.

ADVERTISING

Completează sondajul acum!