Află totul despre marketing online și cum să alegi strategia de promovare potrivită

Află totul despre marketing online și cum să alegi strategia de promovare potrivită

Pentru a-ți face cunoscută afacerea unui public numeros este nevoie să aplici strategii și cunoștințe de marketing online. 

Pentru a cunoaște cele mai noi tendințe și modalități de promovare online poți accesa seria de cursuri marketing online oferită de DallesGo. Cu ajutorul celei mai cunoscute platforme de cursuri din România vei avea oportunitatea de a învăța cum să-ți crești eficient businessul pentru a atinge succesul dorit.

Vei înțelege importanța principalelor canale de promovare online din jurul tău, vei ști cum să utilizezi social media sau uneltele Google pentru a atinge noi potențial clienți și a crește vânzările. Vei putea crea astfel o platformă online care să devină o adevărată carte de vizită pentru business-ul tău. Cursul îți face cunoscute noi abordări din marketingul digital, care te vor forma pentru a atinge rezultatele dorite.

ADVERTISING

Pregătește-te pentru o carieră de succes utilizând cele mai eficiente strategii și unelte de marketing online! 

Vrei să cunoști pe ce se bazează o afacere e-commerce de succes? Vrei să te lansezi pe o piață cu numeroase oportunități, dar competitivă? Acum poți cunoaște principiile și strategiile ce pot asigura succesul pe termen lung al afacerii tale. Prin intermediului cursului de online marketing pregătit de specialiștii din cadrul platformei DallesGo, vei ști cum funcționează marketingul online și cum să folosești uneltele prin intermediul cărora poți implementa o strategie de succes.

În funcție de programul tău poți opta pentru participarea la cursul de marketing online pentru începători într-unul dintre centrele de cursuri din țară sau poți alege varianta online. Indiferent de format, vei primi informațiile și cunoștințele necesare pentru a te ajuta să faci pasul decisiv în mediul online. Pe parcursul a 12 săptămâni vei primi îndrumare de la cei mai buni experți în digitalizarea afacerilor.

ADVERTISING

Vei cunoaște de la aceștia secretele digital marketingului și vei afla care sunt avantajele implementării unei strategii de marketing bazate pe indicatori cuantificabili. Cursul are și o componentă teoretică, însă pune accent mai ales pe utilizarea practică a unor tool-uri ce și-au dovedit eficiența în marketingul online. Vei învăța cum să implementezi cu succes următoarele unelte de digital marketing:

  • Google Analytics
  • Google Ads, Facebook Ads, YouTube Ads
  • Principiile SEO
  • Email Marketing

Pe toată durata cursului vei realiza exerciții practice, iar la final vei susține un test și o prezentare practică, care-ți vor confirma nivelul de cunoștințe acumulate.

ADVERTISING

Profită de avantajele oferite de unul dintre cele mai complete și eficiente cursuri de marketing online!

Scopul cursului este să te familiarizeze cu cele mai utilizate unelte și strategii de marketing digital, astfel încât să fie aplicate cu eficiență. Aceste metode pot fi utilizate de cei aflați la început de drum în business, de cei ce doresc să-și dezvolte propria afacere și nu știu cum să aducă mai mulți cumpărători online sau de cei care doresc să cunoască principiile de bază ale marketingului digital. Indiferent în ce categorie te regăsești, vei obține toate cunoștințele necesare pentru a pune în practică o strategie de marketing eficientă.

Beneficiile cursului oferit de DallesGo sunt numeroase:

  • Cunoști principalele canale de marketing online
  • Afli cum poți pune în practică uneltele de marketing digital
  • Beneficiezi de ajutorul unor profesori și specialiști cu reputație în domeniu
  • Realizezi exerciții practice pentru a testa aplicabilitatea metodelor
  • Vei ști cum să gestionezi mai bine metodele de promovare potrivite pentru brandul tău

Cunoștințele obținute în cadrul cursului îți vor permite să sporești vizibilitatea afacerii tale în fața clienților sau să aprofundezi cunoștințele tale în acest domeniu atât de dinamic. Înscrie-te acum la un curs marketing digital de succes, susținut de specialiști în domeniu!