Reţeta perfectă pentru cea mai bună îmbrățișare

Reţeta perfectă pentru cea mai bună îmbrățișare

Îmbrățișarea este una dintre primele forme de comunicare pe care le învățăm. Dar pe măsură ce ne maturizăm, ea devine din ce în ce mai complexă.

De fapt, cum arată cea mai bună îmbrățișare? Știința a încercat să răspundă și are și un verdict.

Să fie îmbrățișarea cu un braț peste, cu un braț dedesubt cea mai plăcută? Ori poate persoana mai înaltă ar trebui să pună ambele brațe deasupra umerilor celeilalte?

Ar trebui ca îmbrățișarea să fie scurtă sau lungă? Fermă sau blândă? Cum se îmbrățișează două cunoștințe versus doi prieteni sau doi parteneri romantici?

ADVERTISING

La aceste întrebări au încercat să răspundă oamenii de știință cu ajutorul unor subiecți, îmbrățișați în cadrul experimentului.

Se pare că rețeta succesului constă în încrucișarea brațelor (un braț sub, un braț peste). Cât despre durată, momentul suficient de intim, dar fără a deveni intruziv nu ar trebui să fie mai mic de 5 secunde, nici mai mare de 10 secunde, arată IFL Science.

Din fericire, o astfel de îmbrățișare este și cea mai populară, mai ales printre bărbați.

Din experiment a mai reieșit că îmbrățișările gât-talie sunt de obicei mai potrivite pentru perechile de înălțimi diferite sau pentru cadrele mai romantice.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇