Ce face o maimuță când pune mâna pe un telefon? Selfie dupa selfie... (Video)

Ce face o maimuţă atunci când găseşte (sau îşi însuşeşte) un telefon? Răspunsul este, se pare, selfie după selfie.

Cel puţin asta susţine un bărbat din Malaezia că a găsit în telefonul care îi dispăruse în mod misterios din cameră. Pe lângă selfie-uri, maimuţa, care ar fi ajuns în posesia telefonului în circumstanţe necunoscute, s-ar fi şi filmat în timp ce pare că încearcă să mănânce aparatul.

Imaginile postate de Zackrydz Rodzi pe Twitter au fost masiv distribuite de utilizatori. BBC precizează totuşi că nu s-a putut verifica în ce circumstanţe au ajuns imaginile respective în telefonul tânărului.

ADVERTISING

Acesta povesteşte că s-a trezit sâmbătă dimineaţa şi şi-a dat seama că telefonul său lipseşte, fără să existe însă semne că ar fi fost jefuit.

A doua zi, tatăl său a observat o maimuţă pe lângă casă. Tânărul s-a gândit să-şi formeze propriul număr şi a auzit telefonul sunând în junglă, la câţiva paşi de grădina casei. În cele din urmă l-a găsit pe nişte frunze, în spatele unui palmier, plin de noroi.

Rodzi suspectează că maimuţa a intrat în casă pe o fereastră deschisă şi i-a luat telefonul, cu care a facut pozele pe care bărbatul le-a găsit apoi în galeria foto.

ADVERTISING

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇