evoMAG începe a doua rundă de Black Friday. Traficul în site a crescut cu 50% față de anul trecut

evoMAG demarează azi runda a doua de reduceri de Black Friday, cu discount-uri de până la 85%, și adaugă în portofoliu noi produse la prețuri reduse, din categoriile cele mai accesate de la începutul campaniei, precum telefoane mobile, televizoare, laptop-uri, electrocasnice mari și mici, produse pentru casă și grădină etc.

Interesul crescut pentru cumpărături online, în contextul actual, și pentru Black Friday, în special, au generat o creștere de peste 50% a traficului pe evoMAG.ro, de la demararea campaniei de Black Friday de anul acesta, cu mult peste estimările inițiale. 

ADVERTISING

70% din traficul de pe site a fost generat de dispozitivele mobile, tendință ce indică o schimbare în comportamentul consumatorilor care folosesc tot mai mult smartphone-urile și tabletele pentru a face cumpărături online. 

Printre noile produse aflate la reducere în a doua rundă de BF la evoMAG se află:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vedeți toate reducerile aici: https://www.evomag.ro/frontendCampaign/index/137

În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziția clienţilor mai multe opțiuni de plată. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în această perioadă în 12 rate fără dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania.

Despre evoMAG

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerț electronic din România. Magazinul online comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness (printre care și trotinete și accesorii pentru trotinete), asigurări, pentru nou-născuți și pentru casă și grădină. 

ADVERTISING

evoMAG.ro este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane, iar peste 80% dintre clienți ar recomanda magazinul pentru calitatea serviciilor oferite. 

evoMAG este companie românească de familie, fondată în 2005, de Mihai Pătrașcu, care ocupă, în continuare, poziția de director general.

Mai multe informații despre evoMAG, produsele şi serviciile oferite se găsesc şi pe pagina de Facebook a companiei şi pe canalul de YouTube


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇