CIO Council anunță alegerea noului Consiliu Director cu un mandat de 5 ani de zile

CIO Council anunță alegerea noului Consiliu Director cu un mandat de 5 ani de zile

Adunarea Generală a Membrilor Asociației Directorilor de Tehnologia Informației și Comunicațiilor din România, cunoscută sub numele de CIO Council, a ales un nou Consiliu Director.

Președintele Consiliului Director, Yugo Neumorni, a fost reconfirmat în funcție, fiind membru co-fondator și Președinte în exercițiu din 2009. Vicepreședinte a fost ales Călin Rangu, membru co-fondator al Asociației, în prezent Decan al Facultății de Știinte Economice și Administrarea Afacerilor, Universitatea Danubius.

ADVERTISING

Consiliul Director actual mai are în componență pe Anca Georgescu - CIO TAROM, pe Laurențiu Mandu, membru co-fondator al Asociației și Managing Director al Capgemini România și pe Bogdan Tudor, CEO și CIO StarTech Team.

Adunarea Generală a Membrilor Asociației CIO Council a aprobat modificarea Statutului Asociației, care va permite aderarea în cadrul Asociației a unor personalități din cadrul comunității IT și de afaceri cu merite recunoscute, dar care nu ocupă funcții de Chief Information Officer (CIO) în prezent.

ADVERTISING

În acest mandat, Noul Consiliu Director își propune, printre altele, atragerea reprezentanților CIO atât din mediul privat, cât și din mediul public, continuarea parteneriatelor cu asociațiile europene ale CIO, în cadrul proiectelor comune la nivel european din industria IT, precum și suportul activ în relația cu reprezentanții autorităților publice din România.

„CIO Council România își propune să rămână un partener de încredere pentru autoritățile publice în procesul de digitalizare al administrației publice, și un pilon important pentru mediul de afaceri și comunitatea IT din România” a declarat Yugo Neumorni, Președinte al Consiliului Director al CIO Council.

ADVERTISING

Despre CIO Council - Asociația Directorilor de Tehnologia Informației și Comunicațiilor din România

Înființată în 2004, CIO Council România este o asociație non-profit care reprezintă comunitatea CIO și directori IT din România. Asociația reunește CIO și foști CIO dintr-un număr mare de companii importante din România.