Accesorii și echipamente utile pentru fibra optică

trusa-pregatire-fibra-optica
Foto: vanzari-electronice-telecoms.ro/

Fibra optică este din ce în ce mai utilizată. Datorită calității și vitezei de transmitere a datelor, cablurile de fibră optică se numără printre preferințele celor mai mulți utilizatori. Instalarea ei nu poate fi făcută decât cu echipamente aferente. 

În cazul în care acestea nu există și te gândești la o improvizare, cel mai probabil nu va funcționa. Pe site-ul vanzari-electronice-telecoms.ro ai la dispoziție accesorii și echipamente utile pentru fibra optică.

ADVERTISING

De ce ai nevoie pentru instalare

Înaintea instalării fibrei optice, aceasta trebuie pregătită. Pentru pregătirea fibrei optice ai nevoie de câteva accesorii, care se regăsesc în trusa pregatire fibra optica. Trusa se utilizează înainte de sudură, pentru a instala cablurile și a întreține rețelele de comunicații prin fibra optică. 

Conține mai multe accesorii precum Stripper Miller, Cutter pentru loose buffer cu 3 diametre predefinite, ajustabil, foarfecă de Kevlar Mills, recipient cu pompă pentru alcoolul izopropilic, unealtă pentru îndepărtare manta cabluri, geantă din ABS și aluminiu standard, bomfaier ergonomic din aluminiu, set de 6 șurubelnițe, set din patent, sfic și patent cu gâtul lung, ruletă de 5 metri, cuțit cu lamă retractabilă, pachete de șervețele care nu lasă scame și cuțite de depozitare mansoane termocontractabile. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Gama variată de accesorii și echipamente utile pentru fibra optică de pe site-ul vanzari-electronice-telecoms.ro îți pune la dispoziție tot necesarul în vederea acestui proces.

Varietatea de produse de cabluri, conectori fibra optica, aparate de sudură, active rețea și scule-consumabile pentru rețeaua de cupru pot îndeplinii toate criteriile pentru o instalare optimă.

Site-ul îți oferă posibilitatea de a apela la câteva servicii foarte importante în vederea instalării fibrei optice. Astfel, dacă ai nevoie de service aparate de sudură fibră optică și cleavere sau de service și calibrare a aparatelor de măsură și testare, vanzari-electronice-telecoms.ro îți stă la dispoziție! 

ADVERTISING

Care sunt beneficiile acestor servicii?

Pentru serviciul service aparate de sudură a fibrei optice ai următoarele avantaje: revizia și curățarea detaliată, verificare pieselor și înlocuirea lor, ajustarea și verificarea funcțiilor, calibrarea camerelor și ajustarea oglinzilor, testări finale ale funcționalității.

Pentru service cleaver fibră optică: curățarea, ungerea și verificarea pieselor, alinierea sau schimbarea lamei, cât și reglarea unghiului de tăiere.

Pentru service aparate de măsură și testare sunt incluse câteva aparate în această categorie ce vor fi calibrate și testate conform standardelor impuse. Aparatele incluse sunt power metre optice, reflectometre fibră optică și surse de lumină. 

Pe acest site vei descoperi o gamă variată de produse pentru instalarea fibrei optice. De la cele mai importante cabluri, până la scări și echipamente de protecție. Site-ul dispune și de serviciile de mai sus la care poți apela în vederea instalării corecte și calibrării conform standardelor impuse.

Aparatele se vor calibra în cadrul unui laborator certificat, care se situează în Marea Britanie. Totul se va face conform normelor în vigoare, pentru o bună funcționare a fibrei optice și pentru un proces ca la carte! Ai la dispoziție o mulțime de accesorii și echipamente utile pentru fibra optică. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇