Horoscop zilnic: 15 iunie

Horoscop zilnic: 15 iunie

Berbec

Cheful de viață cu care începi săptămâna te face remarcat în anturaj. Debordezi de energie, astfel că vei reuși să faci tot ce ți-ai propus. Relațiile sociale sunt dinamice și te solicită mult. Astrele îți recomandă să te gândești la îmbunătățirea personalității tale. Planificarea unor cursuri de dezvoltare personală și profesională ar fi o idee excelentă. În a doua parte a zilei apar cheltuieli.

Taur

O zi favorabilă pentru a te ocupa de sufletul tău. Îți vei rezolva treburile propuse pentru astăzi, însă ai grijă să nu îți soliciți prea mult organismul. Sănătatea este destul de încercată. După-amiază, acordă-ți câteva momente de relaxare și introspecție. O plimbare în aer liber sau o meditație într-un lăcaș sfânt te pot ajuta enorm. 

Gemeni

Ești înconjurat de prieteni. Întâlniri, discuții, vești care mai de care mai interesante se învârt în jurul tău într-un carusel amețitor. Controversele sunt prezente, însă reușești să depășești totul cu bine. În a doua parte a zilei, dorința de interiorizare o resimți destul de mult. Ai nevoie de câteva momente de retragere din forfota vieții pentru a te gândi, pe îndelete, la cele aflate astăzi.

ADVERTISING

E timpul să reparăm greșelile. Mercur retrograd în Rac (18 iunie - 12 iulie 2020)

Rac

Subiectele principale vizează cariera profesională și imaginea ta publică. Cu toate că în acest sector există anumite lucruri ascunse, greu de înțeles, vei vedea ca reușești să te plasezi pe coordonate bune. Situațiile apărute și aprecierile celor din jur îți vor da curaj să mergi mai departe și să-ți îmbunătățești relația cu mediul în care trăiești și îți desfășori activitatea.

Leu

O zi excelentă pentru rafinarea sufletului. Sunt posibile situații legate de călătorii în străinătate sau, în funcție de logica lucrurilor, de studii pe termen lung. Ai încredere că astrele te vor ghida pe drumul bun, chiar dacă anumite lucruri nu ies, deocamdată, cum vrei tu. După-amiaza este potrivită unor activități culturale alături de cei dragi. Evită eforturile solicitante!

Fecioară

Capitolul financiar îți deschide săptămâna. Este o zi bună pentru a te ocupa de aspectele ce țin de achitarea taxelor, impozitelor, creditelor sau pentru a relaționa cu instituțiile bancare. Îndreaptă-ți atenția și spre moșteniri sau partaje, în funcție de caz. Există situații incerte în acest segment, însă mantia divină te protejează întotdeauna. Recomandabil este să abordezi totul cu răbdare.

ADVERTISING

Nu te îngrijora! Tu pedalează, Dumnezeu conduce. Conjuncția Marte- Neptun în Pești

Balanță

Relațiile parteneriale și colaborările intră în atenția ta. Beneficiezi de o susținere astrală excelentă pentru a te ocupa, pe îndelete, de aceste lucruri. Cu toate că deja ți-ai stabilit direcțiile pe care vei merge de acum încolo în acest sens, ai senzația că unele aspecte îți scapă. Si așa și este! Sunt încă multe necunoscute în toate tipurile de relații pe care le ai, astfel că se recomandă prudență.

Scorpion

Cheful de a munci este astăzi la cote înalte. Sunt posibile situații conflictuale, dar reușești să depășești totul cu bine. Factorul necunoscut este prezent, însă răbdarea și discernământul te ajută mult. La capitolul sănătate, influxurile astrale pot accentua anumite probleme, mai ales în zonele rinichilor și capului. În caz de consultații sau analize medicale, verificați rezultatele pentru că pot fi compromise.

ADVERTISING

Săgetător

Bucuria de a trăi te învăluie într-un farmec aparte. Este o zi minunată de a-ți pune în valoare talentele creative. Relațiile sentimentale sunt în vizorul astrelor, astfel că iubirea plutește în aer. Sunt posibile răsturnări de situație în segmentul amoros, dar totul este în favoarea ta. Chiar dacă unele relații se destramă, fii convins că apar altele mult mai potrivite ție acum și plăcute.

Să lăsăm predicile gălagioase și agresive. Acum avem de învățat comunicarea deschisă și detașarea. Destinul în Gemeni (5 mai 2020- 18 ianuarie 2022)

Capricorn

Te poți ocupa cu succes de aspectele legate de casă și de patrimoniu. Planurile de reamenajare sau chiar de schimbare a casei revin în atenția ta. Sunt posibile răsturnări de situație, dar le poți depăși cu bine. În această zonă există lucruri destul de confuze, greu de controlat, însă primești multe ajutoare discrete. După-amiază, cele mai potrivite activități sunt întâlnirile sau dialogurile cu membrii familiei.

Vărsător

S-ar putea să fii nevoit să faci o mulțime de drumuri, însă toate cu folos. Prudență la călătorii, pentru că viteza este bună, dar nu în toate situațiile. Întâlnirile sau dialogurile cu rudele și prietenii apropiați te pot lua prin surprindere. Vei afla anumite lucruri interesante, la care ar trebui să iei aminte. Spre seară, organizează o plimbare în aer liber sau o reuniune cu cei dragi.

Pești

Chestiunile financiare sunt subiectele principale ale zilei. Chiar dacă sunt multe necunoscute, reușești să rezolvi tot ce ți-ai propus. Cadourile sau recompensele pot apărea oricând. Speculațiile nu au succes, așa că recomandabil este să te orientezi doar către acțiunile cinstite. Răsturnările de situație pândesc din umbră. Spre seară, te poți gândi la o schimbare de priorități.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇