Horoscopul săptămânii 5 - 11 februarie

Horoscopul săptămânii 5 - 11 februarie

Berbec

Relaţiile cu străinătatea sunt distorsionate în primele zile ale săptămânii. Dacă se pune problema învăţării în cadrul unui curs sau susţinerea de examene şi probe, bine ar fi să te pregăteşti riguros, pentru că există posibilitatea reluării acestor secvenţe. Pe de altă parte, sunt zile favorabile pentru a pune la punct aspecte profesionale alături de șefi și de autoritățile de la locul de muncă. Ești foarte vizibil la locul de muncă, riscând să fii prea combativ. Foarte bine susținute sunt proiectele profesionale și activitățile desfășurate alături de prieteni și colegi din sfera profesională. Sunt posibile dialoguri providențiale și acțiuni comune importante pe termen lung.

Taur

La începutul săptămânii sunt zile bune pentru a-ţi achita facturile, taxele, impozitele sau pentru a te ocupa de relaţiile cu instituţiile financiare. Sunt posibile neînţelegeri, întârzieri legate de obţinerea banilor sau documentelor, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să rezolvi totul cu bine. Relațiile cu străinătatea sunt dificile și cu greu se poate ajunge la un consens, atât în ceea ce privește relațiile cu persoanele străine, cât și în ceea ce privește demersurile necesare unor călătorii pentru studii sau pentru a lucra în alte țări. Gândirea și comunicarea sunt distorsionate. În weekend vor apărea invitații la reuniuni cu oameni importanți.

Fabrică de idei: Mercur în Vărsător (5 Februarie – 23 Februarie) 

Gemeni

Relaţiile parteneriale îţi vor atrage atenţia în primele zile ale săptămânii. Sunt posibile dialoguri aprinse, reconfigurări de poziţie în cadrul unui parteneriat sau chiar o colaborare se poate încheia. Ceva legat de banii și bunurile comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii va duce la tensiuni serioase în relațiile cu ceilalți. Intervalul 6 - 8 Februarie este favorabil achitării datoriilor de orice fel. Bine ar fi să-ţi planifici bugetul de venituri şi cheltuieli. În ultimele zile ale săptămânii, apar dialoguri cu persoane străine. Sufletul tău are nevoie de rafinare spirituală, de aceea vizionează o piesă de teatru, un film bun sau lecturează o carte de top.

ADVERTISING

Rac

Domeniul profesional este vizat de astre la începutul acestei săptămâni. Se vor evidenția sarcini de lucru noi, se animă relațiile colegiale iar șefii vor depune eforturi serioase pentru a îmbunătăți atmosfera de lucru și a impulsiona oamenii să fie mai eficienți în munca lor. Pe 7 şi pe 8 Februarie se conturează dispute cu partenerul de viaţă și colaboratorii. Se pot lămuri diverse chestiuni legate de viaţa de cuplu. Pe de altă parte, colaborările şi proiectele în care eşti implicat sau vrei să te implici pot cunoaşte reconfigurări. Acceptă să lucrezi alături de alte persoane pentru că sunt oportunităţi cu repercusiuni pe termen lung. Pentru finalul săptămânii, astrele îți favorizează cheltuielile.

Oracolscop 05 - 11 Februarie 2024

Leu

Copiii și persoana iubită sunt temele propuse de astre la începutul săptămânii. Replicile aprinse şi controversele vor fi frecvente, iar de aici va rezulta şi un nivel crescut de emotivitate. Intervalul 6 - 8 Februarie anunţă zarvă la serviciu. Ar fi bine să-ţi orientezi eforturile către un alt domeniu profesional în care să-ţi valorifici mai mult talentele. Sănătatea este vulnerabilă. Nu sunt recomandate consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale decât în cazuri speciale. În ultimele zile ale intervalului analizat se pare că vor interveni aspecte legate de partenerul de viaţă sau de afaceri.  Cheltuielile cotidiene și cele pe facturi vor fi la ordinea zilei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Pentru începutul săptămânii, astrele îţi transmit mult spor şi chef de treburi gospodăreşti. Îţi sunt favorizate curăţeniile generale, reparaţiile curente sau reamenajările interioare. Atenţie la sursele de foc din spaţiul locativ, deorece pot ridica ceva probleme. Perioada 6 – 8 Februarie aduce tensiuni și răsturnări de situație în segmentul sentimental. Sunt probabile discuții aprinse cu cei dragi și chiar este posibil să se finalizeze în mod neașteptat și ciudat, o relație sentimentală veche. Prudență, discernământ și fii reconciliant! În weekend, se conturează activități de rutină și niscai probleme de sănătate. Activități comune cu partenerul de viață.

Alegeri din INIMĂ: 2024, anul Dragonului de Lemn Yang în astrologia chineză

Balanta

Primele zile ale săptămânii vor evidenția călătorii pe distanțe scurte și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Informațiile aflate ar trebui reținute sau chiar notate într-un jurnal, deoarece îți vor fi uitle la momentul potrivit. În perioada 6 - 8 Februarie, temele de fundal vor fi casa și familia. Rudele te pot convoca la un dialog aprins legat de patrimoniu sau de problemele de sănătate ale cuiva drag. Există neplăceri majore în tot ce ține de segmentul familial și domestic, de aceea fii prudent. Spre sfârşitul intervalului analizat s-ar putea să primeşti invitaţii la o petrecere, sau în funcţie de caz, copiii să-ţi solicite eforturile. Sănătatea este vulnerabilă.

ADVERTISING

Scorpion

Capitolul financiar pare că te preocupă la începutul săptămânii. Sunt zile bune pentru cheltuielile cotidiene. Poţi primi cadouri, mici recompense sau veşti interesante legate de salarizarea şi condiţiile locului de muncă. În perioada 6 - 8 Februarie se anunţă multe drumuri pe distanțe scurte şi întâlniri cu o rudă apropiată sau cu un prieten deosebit. Nu pleca urechea la tot ce auzi şi fii mai detaşat de problemele celorlalţi. Gândirea și comunicarea sunt distorsionate, astfel că nu poți fi logic, coerent și perseverent atât în ceea ce spui, cât și în ceea ce faci. Alege prioritățile și sprijinul din partea cuiva de încredere.

Vindecare profundă: Chiron și Nodul Nord în Berbec (Februarie - Aprilie 2024)

Sagetator

Săptămâna începe în forță, cu elanul de a rezolva treburile restante. Cu toate că stările tale de spirit sunt fluctuante, vei reuși să te strecori printre evenimentele acestor zile. Începe o perioadă de patru săptămâni în care vei avea nevoie de momentele tale de singurătate, discreție, evadare din cotidianul tumultuos și cenușiu. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi să ai în vedere un plan de consultații, analize și tratamente specifice. Perioada 6 – 8 Februarie aduce forfotă în plan financiar. Sunt posibile cheltuieli de tot felul. Evită cheltuielile extravagante și investițiile inutile. În ultimele zile ale intervalului analizat îţi sunt recomandate întâlnirile şi dialogurile cu prietenii.

Capricorn

Eşti discret în peisaj la începutul săptămânii. Tendinţa de a te izola este accentuată şi bine ar fi să profiţi de această ocazie pentru a-ţi analiza pe îndelete viaţa şi a face corecturile necesare. Sunt posibile conflicte la serviciu atât cu şefii, cât şi colegiale. Depune eforturi de a evita provocările celorlalţi şi ocupă-te doar de îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă. Ești combativ în a doua parte a săptămânii, existând riscul să strici relații și situații bune. Controlează-ți stările și implică-te numai în treburile tale personale. Prudenţa şi discernământul foloseşte-le din plin şi evită situaţiile hazardate sau deciziile pripite. În weekend, este rost de cheltuieli cotidiene.

Varsator

Săptămâna îți este deschisă de către prieteni. Vor avea loc discuții importante pe teme personale și profesionale, bine fiind să iei notițe și să aplici ceea ce îți este de folos. Se vor evidenția și relațiile cu șefii prin dialoguri importante. Sunt posibile obținerea unui post de conducere, sarcini de lucru care te vor propulsa pe o altă coordonată profesională, plus o nouă imagine publică și un alt loc în cadrul unui colectiv de lucru. Totul este să nu îți asumi mai mult decât poți duce. Selectează doar ceea ce crezi tu că poți rezolva cu bine. Intervalul 7 – 9 Februarie este provocator pentru sănătate.

Pesti

Începând din această săptămână se deschide o etapă nouă pentru relațiile cu străinătatea, pentru studii și pentru călătorii. Cu toate că demersurile privitoare la călătorii îndepărtate sau la lucrul cu persoane străine sunt îngreunate, este bine să planifici aceste situații pe termen lung și să ai răbdare pentru a se materializa la momentul potrivit. Se vor remarca și relațiile cu șefii și autoritățile. Vei fi în lumina reflectoarelor, astfel că mulți te vor privi, admira sau critica după caz. Aspectele privitoare la proiecte comune cu alții, la proiectele profesionale vor lua turnuri nebănuite în a doua parte a săptămânii. Sunt probabile discuții aprinse cu prietenii.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇