Horoscopul săptămânii 30 ianuarie - 5 februarie

Horoscopul săptămânii 30 ianuarie - 5 februarie

Berbec

Primele zile ale săptămânii te vor solicita mult, din cauza relațiilor cu persoanele din mediul apropiat. Sunt posibile călătorii pe distanțe scurte, pentru a rezolva diverse chestiuni personale și profesionale. Dialogurile cu ceilalți sunt dificile. Se recomandă prudență și toleranță, deoarece mentalul tuturor este bulversat. Casa și familia sunt alte subiecte propuse de astre în aceste zile. Ai spor la rezolvarea treburilor domestice, însă mai puțin succes se întrezărește al dialogurile cu membrii familiei și cu neamurile. La sfârșitul săptămânii, apar chestiuni sentimentale care vor finaliza un capitol.

Taur

Primele zile ale săptămânii sunt favorabile rezolvării aspectelor financiare legate de cumpărăturile necesare traiului cotidian. Pe de altă parte, poţi primi cadouri, recompense sau informaţii preţioase legate de salarizarea şi condiţiile unui loc de muncă în care activezi sau doreşti să te angajezi. Sănătatea este vizată de astre, având nevoie atât de odihnă, cât și de îngrijiri de specialitate. Foarte dinamice vor fi și relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Întâlniri surprinzătoare, apariția unor cunoștințe vechi și călătorii pe distanțe scurte. La finalul săptămânii, se conturează un final de etapă familială și domestică.

Gemeni

Săptămâna debutează cu stări sufleteşti fluctuante, dar şi cu o dorinţă de a rezolva tot şi toate cât mai repede. Apar câștiguri din munca prestată la serviciu. Cheltuielile comune cu alții sunt mari, surprinzătoare și total imprevizibile. Se recomandă prudență la capitolul financiar, deoarece sunt posibile pierderi. Nemulțumirile legate de plata eforturilor tale din câmpul muncii este justificată, însă depinde de tine să-ți dodezi eforturile și să te raportezi corespunzător la bani și la utilitatea lor. Pentru sfârşitul săptămânii, astrele îţi recomandă întâlniri şi dialoguri cu cei apropiaţi sau excursii diverse. Se pot finaliza relații fără echivoc.

Atmosfera astrală a lunii FEBRUARIE 2023: Optimism, curaj, rezolvări!

ADVERTISING

Rac

În prima parte a săptămânii ai nevoie de multă linişte şi retragere din forfota cotidiană. Sunt zile bune pentru o analiză atentă a ultimelor evenimente şi a informaţiilor adunate. Pe de altă parte, bine ar fi pur şi simplu să te plimbi în aer liber sau să te bucuri de energia unui loc drag sufletului tău. Sănătatea este vulnerabilă, însă evită tratamentele medicinii clasice şi foloseşte doar terapiile naturiste. Controlează-ţi reacțiile! În a doua jumătate a săptămânii te vei simţi excelent şi cu forţe noi pentru a înfrunta viaţa şi provocările ei. Finalul săptămânii aduce chestiuni financiare.

Leu

Prietenii îţi deschid această săptămână, oferindu-ţi sfaturi şi informaţii bune legate de domeniul profesional şi de sănătate. Bine ar fi ca, din când în când, să faci o evaluare printre cei apropiaţi şi să renunţi imediat la persoanele care îţi pun beţe în roate. Pe la mijlocul săptămânii vei avea nevoie de odihnă și de retragere din forfota cotidiană. Dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de priorități. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că îți poate fi dificil să te angrenezi în acțiuni ce presupun eforturi fizice sau mentale prea mari. În weekend te vei simți bine, revenindu-ți cheful de viață.

2023, an de vibrație 7. Se joacă la nivel înalt!

ADVERTISING

Fecioara

Domeniul profesional este tema propusă de astre pentru începutul acestei săptămâni. Sunt posibile dialoguri aprinse cu un şef. Imaginea ta în ochii celorlalţi şi poziţia socială sunt  controversate. Este posibil să fii nevoit să reiei unele sarcini de lucru, deoarece vei constata că fie au rămas nerezolvate, fie necesită îmbunătățiri. Relațiile cu prietenii se remarcă prin discuții importante și acțiuni constructive. Vor apărea umbre dinspre segmentul sentimental, deoarece pierzi din vedere faptul că și cei dragi au nevoie de tine. La sfârşitul săptămânii, dorinţa de retragere din iureşul vieţii este la cote înalte.

Balanta

Evenimentele principale ale săptămânii sunt legate de relațiile parteneriale, relațiile cu străinătatea și cele cu șefii. Pe 31 Ianuarie și pe 1 Februarie sunt posibile vești interesante de la persoane aflate departe de țară. Te poți ocupa de chestiuni ce vizează o călătorie, fie în scop turistic, fie în interes de serviciu. Orientează-ți eforturile mai mult spre propria-ți ființă și fii mai rezervat față de implicarea în treburile altora. Foarte active vor fi și relațiile cu lefii și autoritățile profesionale. La finalul săptămânii vin în preajmă prietenii, fiind un bun prilej pentru dialog și activități comune, utile tuturor.

Horoscopul anului 2023

ADVERTISING

Scorpion

Capitolul financiar îți captează atenţia la începutul săptămânii. Sunt zile bune pentru a-ţi achita datoriile, în special cele către instituţii financiare. Pe de altă parte, se pare că ar fi şanse să-ţi vină bani sau bunuri de la alţii. Apar veşti legate de străinătate. Poţi face demersuri pentru o călătorie pe alte meleaguri sau cineva aflat departe de ţară va dori să stea de vorbă cu tine. Sunt momente excelente de a-ţi rafina sufletul prin vizionarea unei piese de teatru, lecturarea unei cărţi spirituale sau pentru a-ţi plănui cursuri. În weekend, unele relații se vor finaliza fără echivoc.

Sagetator

Săptămâna debutează cu aspecte legate de parteneriate şi colaborări. Sunt posibile discuţii aprinse şi dezvăluiri neaşteptate vizavi de activităţile pe care le desfăşori cu alţii. Este o perioadă în care ies la iveală atât neplăcerile, cât şi temerile tale vizavi de ceilalţi. Încearcă să fii cât mai obiectiv, stăpâneşte-ţi emoţiile şi reacţiile exagerate. Din perspectiva financiară apar cheltuieli comune cu alții. De asemenea, vor reveni în atenție datoriile vechi și aspecte legate de actte ce au legătură cu instituțiile financiare. La finalul săptămânii se întrezăresc dialoguri cu persoane din străinătate. Sunt zile bune și pentru activități culturale.

Capricorn

În prima parte a săptămânii se întrezăresc multe şi mărunte de făcut la serviciu. Relaţiile colegiale sunt tensionate, existând riscul izbucnirii unor conflicte pe termen lung. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent şi alternează orele de muncă cu cele de odihnă. A se evita consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalul 30 Ianuarie – 01 Februarie. Apar solicitări și dinspre segmentul partenerial. Fie partenerul de viață, fie colaboratorii te vor solicita pentru acțiuni comune. Există disensiuni între tine și ceilați, deoarece mentalul tuturor este bulversat. La sfârşitul săptămânii apar aspecte financiare.

Varsator

Persoana iubită și copiii îţi solicită atenţia în debutul acestei săptămâni. Sunt posibile discuţii aprinse, dezvăluiri neplăcute legate de sentimentele celor dragi faţă de tine sau tu la rândul tău îţi poţi da seama că prietenii actuali sau o relaţie de iubire veche, nu îţi mai sunt pe plac. Traversezi o perioadă în care ar putea reveni în viaţa ta personaje cunoscute demult. Zilele de 2 și 3 Februarie anunţă multă forfotă la serviciu. Dozează-ţi eforturile, ocupă-te numai de treburile tale şi evită discuţiile contradictorii cu ceilalţi. Sănătatea este vulnerabilă. În weekend se conturează acțiuni comune alții.

Pesti

În prima parte a săptămânii, astrele îţi recomandă treburile gospodăreşti. Sunt favorizate curăţeniile generale, reparaţiile curente sau dialogurile legate de cumpărarea unei case, a unor obiecte decorative sau a unui teren. Relaţiile cu membrii familiei sunt controversate. S-ar putea să primeşti favoruri materiale din partea unor rude, dar însoţite de reproşuri. Relaţiile cu instituţiile financiare sunt distorsionate, existând posibilitatea să reiei unele demersuri nesoluţionate corect şi la timp. Pentru finalul intervalului analizat îţi sunt recomandate activităţile uşoare, odihna şi plimbările în aer liber.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇