Horoscopul săptămânii 29 ianuarie - 4 februarie

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie - 4 februarie

Berbec

Săptămâna debutează cu aspecte legate de parteneriate şi colaborări. Sunt posibile discuţii aprinse şi dezvăluiri neaşteptate vizavi de activităţile pe care le desfăşori cu alţii. Este o perioadă în care ies la iveală atât neplăcerile, cât şi temerile tale vizavi de ceilalţi. Încearcă să fii cât mai obiectiv, stăpâneşte-ţi emoţiile şi reacţiile exagerate. Recomandabil este să eviţi pe cât posibil relaţiile frivole, persoanele prea puţin cunoscute sau legăturile clandestine. Din perspectiva financiară apar cheltuieli comune cu alții. Vor reveni în atenție datoriile vechi și aspecte legate de actte ce au legătură cu instituțiile financiare.

Taur

În prima parte a săptămânii se întrezăresc multe şi mărunte de făcut la serviciu. Eşti foarte entuziasmat de activităţile pe care le desfăşori în sfera muncii, dar încearcă să-ţi temperezi reacţiile şi elanul. Relaţiile colegiale sunt tesionate, existând riscul izbucnirii unor conflicte pe termen lung. Pe şefi ar trebui să-i eviţi în această perioadă. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent şi alternează orele de muncă cu cele de odihnă. A se evita consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalul 29 – 31 Ianuarie. Apar solicitări și dinspre segmentul partenerial plus cheltuieli comune cu alții.

Oracolscop 29 ianuarie – 4 februarie 2024

Gemeni

Persoana iubită și copiii îţi solicită atenţia în debutul acestei săptămâni. Sunt posibile discuţii aprinse, dezvăluiri neplăcute legate de sentimentele celor dragi faţă de tine sau tu la rândul tău îţi poţi da seama că prietenii actuali sau o relaţie de iubire mai veche nu îţi mai sunt pe plac. Poate ar fi bine să-ţi reevaluezi atitudinea şi principiile în acest segment de viaţă şi să renunţi la relaţiile care nu se mai potrivesc nevoilor tale actuale. Traversezi o perioadă în care ar putea reveni în viaţa ta personaje vechi din mediul amoros. Multă forfotă la serviciu.

ADVERTISING

Rac

În prima parte a săptămânii, astrele îţi recomandă treburile gospodăreşti. Sunt favorizate curăţeniile generale, reparaţiile curente sau dialogurile legate de cumpărarea unei case, a unor obiecte decorative sau a unui teren. Relaţiile cu membrii familiei sunt destul de controversate. Ţine cont şi de părerea celorlalţi. S-ar putea să primeşti favoruri materiale din partea unor rude, dar însoţite de reproşuri. Capitolul financiar va cunoaşte turnuri deosebite, fiind șanse să primești o sumă de bani restantă dintr-o colaborare. Nu sunt recomandate investiţiile, asocierile în afaceri sau semnarea documentelor.

Istoria crizelor lumii de la 2008 la 2044 în interpretare astrologică. De la Pluto citire

Leu

Primele zile ale săptămânii te vor solicita mult, datorită relațiilor cu persoanele din mediul apropiat. Sunt posibile călătorii pe distanțe scurte, pentru a rezolva diverse chestiuni personale și profesionale. Dialogurile cu ceilalți sunt dificile, mai ales dialogurile cu partenerul de viață, colaboratorii sau partenerii de afaceri. Se recomandă prudență și toleranță, deoarece mentalul tuturor este bulversat. Casa și familia sunt alte subiecte propuse de astre în aceste zile. Ai spor la rezolvarea treburilor domestice, însă mai puțin succes se întrezărește al dialogurile cu membrii familiei și cu neamurile.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Primele zile ale săptămânii sunt favorabile rezolvării aspectelor financiare legate de cumpărăturile necesare traiului cotidian. Pe de altă parte, poţi primi cadouri, recompense sau informaţii preţioase legate de salarizarea şi condiţiile unui loc de muncă în care activezi sau doreşti să te angajezi. În privinţa domeniului muncii există destul de multe neplăceri, situaţii controversate şi relaţii colegiale disonante. De aceea, bazează-te doar pe forţele tale şi evită provocările celorlalţi. Sănătatea este vizată de astre, având nevoie atât de odihnă, cât și de îngrijiri de specialitate. Foarte dinamice vor fi în aceste zile și relațiile cu persoanele din anturajul apropiat.

Emoțiile și TIROIDA. Ce conflicte emoționale se află în spatele afecțiunilor tiroidiene?

Balanta

Săptămâna debutează cu stări sufleteşti contradictorii, dar şi cu o dorinţă de a rezolva tot şi toate cât mai repede. Bine ar fi să-ţi linişteşti sufletul şi trupul prin tratamenete cosmetice, masaje, plimbări în aer liber sau dialoguri plăcute cu cineva drag. Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii sunt umbrite, putându-se ajunge foarte uşor la discuţii contradictorii sau chiar despărţiri definitive. Fii prudent, evită provocările celor apropiaţi şi orientează-ţi eforturile către un hobby. Apar câștiguri din munca prestată la serviciu. Cheltuielile comune cu alții sunt mari, surprinzătoare și total imprevizibile.

ADVERTISING

Scorpion

În prima parte a săptămânii se pare că ai nevoie de multă linişte şi retragere din forfota cotidiană. Sunt zile bune pentru o analiză atentă a ultimelor evenimente şi a informaţiilor adunate. Pe de altă parte, bine ar fi pur şi simplu să te plimbi în aer liber sau să te bucuri de energia unui loc drag sufletului tău, golindu-ţi mintea de tot şi toate. Sănătatea este vulnerabilă, însă evită tratamentele medicinii clasice şi foloseşte doar terapiile naturiste. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale în intervalul 29 Ianuarie – 1 Februarie, decât în cazuri ce nu suportă amânare.

Sagetator

Prietenii îţi deschid această săptămână, oferindu-ţi sfaturi şi informaţii bune legate de domeniul profesional şi de sănătate. Cu toate că relaţiile cu prietenii şi protectorii sunt destul de controversate, există şanse de a te bucura de favorurile lor. Prudenţa şi discernămîntul foloseşte-le din plin şi ascultă-ţi de fiecare dată vocea interioară. Bine ar fi ca, din când în când, să faci o evaluare printre cei apropiaţi şi să renunţi imediat la persoanele care îţi pun beţe în roate. Pe la mijlocul săptămânii vei avea nevoie de odihnă și de retragere din forfota cotidiană.

Capricorn

Domeniul profesional este tema propusă de astre pentru începutul acestei săptămâni. Sunt posibile dialoguri aprinse cu un şef. Încearcă să fii atent la ce ţi se reproşează şi explică-ţi deciziile în cuvinte puţine, dar concise. Imaginea ta în ochii celorlalţi şi poziţia socială sunt destul de controversate, însă depinde de tine cum te prezinţi în lume şi cum îţi menţii statutul. Este posibil să fii nevoit să reiei unele sarcini de lucru, deoarece vei constata că fie au rămas nerezolvate, fie necesită îmbunătățiri.Relațiile cu prietenii se remarcă prin discuții importante și acțiuni constructive.

Varsator

Evenimentele principale ale săptămânii sunt legate de relațiile parteneriale, relațiile cu străinătatea și cele cu șefii. Pe 30 și pe 31 Ianuarie sunt posibile vești interesante de la persoane aflate departe de țară. Te poți ocupa de chestiuni ce vizează o călătorie, fie în scop turistic, fie în interes de serviciu. Fii cu mare băgare de seamă pentru că pot apărea blocaje în sectorul călătoriilor când și cum te aștepți mai puțin. Ești destul de reticent vizavi de ceilalți, recomandabil fiind să te abții de la comentarii nepotrivite.

Pesti

Capitolul financiar ar trebui să-ţi capteze atenţia încă de la începutul săptămânii. Sunt zile bune pentru a-ţi achita datoriile, în special cele către instituţii financiare. Fii prudent în privinţa documentelor pentru că există riscul deteriorării, fraudării sau pierderii acestora. Pe de altă parte, se pare că ar fi şanse să-ţi vină bani sau bunuri de la alţii, dar verifică pe îndelete totul şi evită investiţiile sau asocierile în afaceri. Apar și veşti legate de străinătate. Poţi face demersuri pentru o călătorie pe alte meleaguri sau cineva aflat departe de ţară, va dori să stea de vorbă cu tine.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇