Horoscopul săptămânii 27 iulie - 2 august

Horoscopul săptămânii 27 iulie - 2 august

Berbec

Începutul săptămânii îți aduce câștiguri financiare dintr-o colaborare, de la și prin alții. Sau, pur și simplu, făcând ordine prin hârtii, descoperi o mică avere uitată într-un plic. Alcătuiește o listă de priorități și evită cheltuielile nefondate.

Primează facturile, taxele și nevoile celor dragi. Mentalul este agitat în zilele de 29 și 30 iulie, astfel că fii prudent. Implicarea în activități intelectuale sau demersuri privitoare la călătorii sau studii te obosește mult. Acceptă sprijinul cuiva de încredere pentru a duce lucrurile la bun sfârșit.

Taur

Relațiile parteneriale necesită atenție și eforturi palpabile pentru a pune la punct discuțiile sau activitățile comune restante. Sunt șanse să fii obiectiv în orice tip de parteneriat și de a rezolva lucrurile în favoarea ta. Totuși, ține cont de sugestiile celorlalți, pentru că sunt de bun augur.

A doua parte a săptămânii evidențiază chestiuni financiare, de tipul cheltuieli comune cu alții, dezbateri pe tema moștenirilor sau partajelor personale și profesionale. Prudență, toleranță și răbdare!

Gândirea este umbrită, astfel că ferește-te să vorbești prea mult. Călătorii și studii.

Femeile zodiacului

Gemeni

Săptămâna debutează cu multe sarcini de lucru la serviciu, însă vei fi încântat. Cum ești o fire extrem de sociabilă, te vei pune rapid pe treabă. Ar fi bine să alcătuiești o listă de priorități și să nu te pierzi în amănunte neimportante. Există riscul să obosești și chiar să apară neplăceri serioase pe segmentul sănătății.

Ai încredere că vei rezolva totul la timp și foarte bine. Pe 29 și 30 iulie apar chestiuni parteneriale, probabil semnarea unui contract, rediscutarea unora vechi sau plănuirea unor activități comune cu alții. Prudență! Cheltuieli neașteptate pe facturi sau servicii.

Rac

Răscolirile sentimentale deschid săptămâna, fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii. Sunt momente pasagere, astfel că nu este cazul să te îngrijorezi. Cei dragi au nevoie de sprijinul tău moral în chestiunile lor personale, vor mai multă atenție și afecțiune din partea ta.

Nu în ultimul rând, îți vor propune să te implici alături de ei în activități recreative. Posibile neplăceri financiare, pentru că acum îți dorești mai mult decât îți permite bugetul. A doua parte a săptămânii aduce în atenție probleme vechi de sănătate. Activități comune cu partenerul de viață și colaboratorii.

Cine e Leu să traiască, cine nu să nu-și dorească!

Leu

La începutul săptămânii ai succes în treburile gospodărești și în dialogurile cu membrii familiei. Este rost de reuniuni familiale, de vizitare a locurilor natale sau de a sta la povești împreună cu prietenii, cunoștințele, vecinii din copilărie. Evită să aluneci în emoții mari și detașează-te de trecut!

Privește viața ca pe o experiență, ca pe un film, pe parcursul căruia poți lua, din când în când, premii fabuloase. În zilele de 29 și 30 iulie intervin chestiuni amoroase și legate de copii. Prudență, răbdare și încredere! Sănătatea este vulnerabilă. Echilibrează-ți eforturile și selectează treburile prioritare.

Fecioară

Începutul săptămânii îți aduce în preajmă o mulțime de persoane apropiate, care au nevoie de sprijinul tău moral. Cu unii nu te-ai mai văzut demult și acum este momentul regăsirilor, al poveștilor spuse la un pahar de vorbă și al destăinurilor serioase. Ascultă-i pe ceilalți, dar vorbește puțin despre tine și slăbiciunile tale.

Există și profitori în preajma ta, care abia așteaptă să faci sau să zici ceva care ți-ar dăuna pe termen lung. A doua parte a săptămânii aduce energii favorabile desfășurării treburilor domestice alături de cei dragi. Răscoliri sentimentale, discuții aprinse cu persoana iubită și copiii, plus activități recreative.

Nevoia de miracole

Balanță

Cheltuieli majore la începutul săptămânii, dar îți cresc veniturile într-un anumit fel. Poate fi vorba despre primirea salariului, a unui bonus substanțial sau primești favoruri și cadouri deosebite. Fii prudent pe 29 iulie, deoarece există riscul să pierzi bani, bunuri sau să apară nereguli în documentele financiare.

În a doua parte a săptămânii se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte, activități intelectuale și dialoguri ample cu persoanele din anturajul apropiat. Vorba multă sărăcia omului, deci ar fi bine să-ți dozezi vorbele și gesturile. Acasă, în familie, este forfotă și este nevoie să fii prezent alături de membrii familiei.

Scorpion

La începutul săptămânii ai multă energie, chef de a te implica în mai multe acțiuni stimultante, dar mai ales de a te implica în treburile altora. De aceea, unii s-ar putea supăra că intervii neinvitat în viața lor. Ocupă-te numai de tine și lasă-i în pace pe ceilalți! Oferă-ți sprijinul doar la cerere expresă.

A doua parte a săptămânii evidențiază situația financiară în care te afli. Sunt posibile cheltuieli majore, creșterea veniturilor din activitatea prestată la un serviciu, dar și cadouri interesante. Evită cheltuielile nefondate! Dialoguri multe și interesante cu persoanele din mediul apropiat, călătorii pe distanțe scurte, dorință de studiu și documentare.

Privind peste mască

Săgetător

Este o săptămână în care ar fi bine să ai ceva mai multă grijă de sănătatea ta. Implică-te doar în activități ușoare și la nevoie cere sprijinul cuiva de încredere pentru a duce la bun sfârșit ceea ce nu suportă amânare. Chiar dacă unele afecțiuni par că se accentuează, ai încredere în tine și îngrijește-te cum știi și simți tu mai bine.

Evită să te tot lași pe mâna altora pentru îmbunătățirea stării tale generale. Este rost de câștiguri financiare din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Dar hibele sunt multe și mărunte. Este vremea să-ți selectezi prioritățile și persoanele din anturajul apropiat cărora să le mai acorzi încredere în continuare.

Capricorn

O săptămână controversată vizavi de relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul profesional. Cumva ar fi nevoie să-ți remodelezi unele concepții și planuri de viață, pentru că acum sunt mulți cei care, mai mult sau mai puțin discret, îți reproșează rigiditate mentală, conservatorism nefondat sau ancorare în relații și situații perimate.

Privește atent la propria ta viață și depune eforturi pentru a o îmbunătăți. Energiile zilelor de 29 și 30 iulie activează afecțiunile vechi. Se recomandă prudență și îngrijiri de specialitate. Depinde doar de tine să-ți crești calitatea vieții și a relațiilor în care ești implicat.

Vărsător

Săptămâna debutează în forță cu multe aspecte socio-profesionale. În mod special se vor evidenția dialogurile cu șefii și reuniunile oficiale. Fii pregătit cât poți tu de bine, pentru că sunt șanse să oferi explicații vizavi de felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru. Pe de altă parte, va apărea tentația să te sfătuiești cu prietenii vizavi de planurile tale personale.

Cel mai bine ar fi să vorbești doar cu propria ta persoană și să eviți discuțiile prea detaliate. Se conturează neplăceri legate de sănătate, însă și în sfera profesională există forfotă. Dialogurile tăinuite cu persoane din mediul profesional pot fi frecvente și de bun augur.

Dragă Dumnezeul Meu

Pești

Sunt zile interesante pentru relațiile cu străinătatea. Au succes demersurile privitoare la o călătorie îndepărtată, pentru studii sau pentru a lucra în țări străine. Totuși, evită ziua de 29 iulie pentru decizii ferme sau pentru asumarea unor responsabilități deosebite. Segmentul profesional se va evidenția în a doua parte a săptămânii, mai ales relațiile cu șefii și persoanele oficiale din diverse instituții.

Sunt multe aspecte bizare în ceea ce privește susținerea ta profesională și imaginea publică, de aceea, fii precaut. Proiectele profesionale derulate alături de prieteni sau de persoana iubită pot cunoaște turnuri spectaculoase în aceste zile. Detașează-te de tot și toate!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇