Horoscopul săptămânii 25 - 31 iulie

Horoscopul săptămânii 25 - 31 iulie

Berbec

Primele zile ale săptămânii îţi aduc în atenţie treburile gospodăreşti. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, deoarece acorzi prea mult timp activităţilor de la serviciu. În domeniul profesional se vor repune în discuţie situaţii ce nu au fost depăşite corect în alte etape de viaţă. Poate interveni o restricţionare a îndatoririlor sociale sau relaţiile cu şefii să intre într-un con de umbră. Imaginea ta în ochii celorlalţi ar trebui îmbunătăţită. Relaţia cu persoana iubită poate cunoaşte ceva fluctuaţii, dar sunt pasagere. Spre finalul săptamânii se întrezăresc treburi de rutină. Îngrijește-ți sănătatea!

Taur

La începutul săptămânii eşti mai mult pe drumuri. Este posibil să-ţi planifici călătorii atât în interes de serviciu, cât şi personale. Relaţiile cu străinătatea devin ostile, putându-se reitera situaţii trecute ce nu au fost soluţionate sau înţelese corect. S-ar putea să afli veşti neplăcute legate de cineva drag, dar nu lua de bun chiar tot ce auzi. În zilele de 28 şi 29 Iulie, cele mai indicate activităţi sunt cele casnice. Poţi face cu succes curăţenii generale, reamenjări interioare sau te poţi gândi la achiziţionarea unei locuinţe noi. Sfătuieşte-te cu membrii familiei în privinţa stării tale de spirit. Creativitatea este la cote înalte, iar arta şi personajele ei te pot destinde.

ADVERTISING

Gemeni

Săptămâna debutează cu aspecte financiare. Te poţi ocupa de cumpărăturile cotidiene sau de verificarea bugetului de venituri şi cheltuieli. Cadourile şi recompensele pot fi frecvente. Redefinirea scării valorilor morale şi materiale este una dintre lecţiile actuale. Zilele de 29 şi 29 Iulie îţi aduc în atenţie rudele şi prietenii apropiaţi. Dialogurile cu aceştia te pot nemulţumi, dar sunt importante. Ai mulţi susţinători în toate demersurile tale, dar există şi unele persoane false în jurul tău. Acţionează numai după ce eşti ferm convins că te îndrepţi în direcţia dorită. Pentru ultimele zile ale săptămânii, astrele îţi recomandă treburile gospodăreşti.

Mercur în Leu, 19 iulie – 4 august. Un strop de încredere

Rac

Începutul acestei săptămâni te aduce în atenţia tuturor. Eşti vesel, plin de energie şi cu mult chef de a rezolva totul. Recomandabil este să-ţi canalizezi eforturile către relaţiile parteneriale şi colaborările în care eşti implicat sau vrei să te implici. Pe 28 şi 29 Iulie sunt posibile cadouri, recompense sau cumparături necesare traiului zilnic. Pe de altă parte, se apropie schimbări importante ale remuneraţiei primite de la un loc de muncă. În zile ale săptămânii se întrezăresc multe drumuri pe distanţe scurte. Întâlnirile şi dialogurile cu neamurile şi prietenii apropiaţi pot fi la ordinea zilei. Nu te baza pe informaţiile primite în această perioadă!

ADVERTISING

Leu

În primele zile ale săptămânii eşti retras şi orientat doar către treburile tale. Unele probleme de sănătate se pot accentua. La serviciu se pare că unele activităţi trebuie reluate, întrucât nu au fost rezolvate corect. Relaţiile colegiale devin tesionate, dar încearcă să nu răspunzi la provocări. Pe 28 şi 29 Iulie te vei simţi bine, strălucind în mijlocul celorlalţi. Foarte interesantă este în această perioadă relaţia ta cu străinătatea. S-ar putea să fii nevoit să călătoreşti departe de ţară în scopuri turistice sau pentru studii. În ultimele zile ale săptămânii pot apărea chestiuni legate de bani. Sunt posibile cadouri, recompense sau îmbunătăţiri ale salariului primit de la un loc de muncă.

Atmosfera astrală a lunii IULIE 2022: Activitate intensă!

Fecioara

Prietenii şi protectorii îţi sunt alături încă de la începutul săptămânii. Sunt posibile neînţelegeri, veşti alarmante legate de bani, însă selectează informaţiile primite. Capitolul financiar este accentuat de către astre. Beneficiezi de noroc şi deschidere la banii şi bunurile altora, însă nu încerca să forţezi nota. Moştenirile şi partajele specifice divorţului sunt alte subiecte ce îţi pot atrage atenţia. În zilele de 28 şi 29 Iulie, dorinţa de retragere din forfota vieţii este la cote înalte. Sănătatea devine vulnerabilă. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale, decât în cazuri speciale. În weekend te vei simţii mai bine.

ADVERTISING

Balanta

Domeniul profesional îți deschide săptămâna. Sunt posibile dialoguri aprinse cu un şef, însă sunt momente pasagere. Se pare că vei fi nevoit să-ţi orientezi eforturile în sectorul casei şi familiei. Un membru al familiei poate avea probleme de sănătate. Acordă-i ajutorul, dar ocupă-te mai întâi de treburile tale. Relaţiile parteneriale sunt interesante şi ai putea primi oferte bune de colaborare. Zilele de 28 şi 29 Iulie sunt potrivite pentru întâlniri şi dialoguri cu prietenii. Reţine sfaturile şi îndemnurile primite. Spre sfârşitul săptămânii, astrele îţi recomandă odihnă şi introspecţie. Foloseşte doar remedii naturiste pentru îmbunătăţirea stării tale generale.

Scorpion

Începutul săptămânii îţi aduce în atenţie relaţiile cu străinătatea. Îţi poţi planifica unele călătorii în ţinuturi îndepărtate. Alţii se pot ocupa de forme de instruire necesare locului de muncă. Se pare că ai ceva restanţe la capitolul studii, aşa încât ocupă-te pe îndelete de acest sector. La serviciu ai multe de făcut. În zilele de 28 și 29 Iulie pot apărea tensiuni în relaţiile cu şefii. Aceştia îţi pot face reproşuri, dar vei reuşi să depăşeşti totul cu bine. Explică-ți acţiunile şi atitudinea în cuvinte puţine. În weekend, astrele îţi trimit în ajutor prietenii şi protectorii. Poţi afla informaţii interesante legate de o relaţie sentimentală înfiripată de curând.

Mesajul Ingerilor pentru luna IULIE 2022. CLARITATE

Sagetator

Începutul săptămânii aduce chestiuni financiare. Este vorba despre achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Atenţie la salariul primit de la un loc de muncă! Este posibl ca acesta să întârzie sau să se diminueze. Pentru că nivelul energie vitale fluctuează, ocupă-te doar de treburile uşoare. Miercuri și Joi se va accentua dorinţa de rafinare sufletească. Vizitarea galeriilor de artă, a muzeelor, vizionarea pieselor de teatru sau participarea la seminarii pe teme spirituale sunt cele mai potrivite. La finalul intervalului analizat apar situaţii conflictuale în plan profesional. Cheful tău de distracţii şi aventuri îi poate nemulţumi pe cei din jur.

Capricorn

În primele zile ale săptămânii, astrele îţi recomandă să te ocupi de relaţiile parteneriale şi de colaborările în care eşti implicat sau vrei să te implici. Se pare că eşti nemulţumit de modul cum au evoluat lucrurile într-un proiect comun, însă problema este doar la tine. Intervalul 27 – 29 Iulie îţi aduce în atenţie aspectele financiare legate de banii şi bunurile altora. Achită-ţi taxele, impozitele, datoriile de orice fel sau verifică, dacă este cazul, situaţia documentelor bancare sau a celor specifice moştenirilor. Este nevoie de atenție la ce se petrece acasă şi cu membrii familiei. Pentru ultimele zile ale intervalului analizat, orientează-ţi eforturile către activităţi culturale.

Varsator

Treburile de la serviciu îți deschid săptămâna. Relaţiile colegiale lasă mult de dorit, fiind posibile neplăceri. Dozează-ţi eforturile, întrucât organismul tău este obosit. Miercuri și Joi sunt posibile dialoguri aprinse cu partenerul de viaţă. Acesta îţi poate reproşa faptul că în ultima vreme eşti mai mult plecat sau că rezolvi treburile altora în detrimentul celor familiale. Te poți ocupa și de studii, poate chiar de unele în afara graniţelor ţării. Examenele, interviurile şi capacitatea de asimilare a cunoştinţelor nu sunt susţinute în această perioadă. Relaţiile cu anturajul apropiat sunt bune, dar există şi neînţelegeri. La finalul săptămânii se întrezăresc chestiuni financiare.

Pesti

Începi săptămâna vesel şi bine dispus. Eşti pus pe şotii, însă ceilalţi nu au chef de glumele tale. În privinţa prietenilor se vor repune în discuţie chestiuni mai vechi ce nu au fost înţelese corect sau au rămas nerezolvate. Relaţiile sentimentale cunosc suişuri şi coborâşuri, dar recomandabil este să nu le dai atenţie. Totuşi, fii prudent, întrucât dreptatea este de partea celorlalţi. Zilele de 28 şi 29 Iulie îţi aduc multă forfotă la serviciu. Relaţiile colegiale sunt bune, însă bine ar fi să te ocupi doar de treburile tale şi să nu răspunzi la provocări. Sănătatea este vulnerabilă. Odihneşte-te mai mult şi foloseşte doar remedii naturiste. Aspecte parteneriale în weekend.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇