Horoscopul săptămânii 22 - 28 iunie

Horoscopul săptămânii 22 - 28 iunie

Berbec

Sufletul tău este mai mult acasă în această săptămână. S-au adunat multe treburi gospodăreşti, iar acum este o perioadă bună pentru curăţenii generale, reparaţii curente, planuri de reamenajări. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate. Ascultă şi părerile sau doleanţele celorlalţi.

Pe 24 şi 25 iunie, cheful de distracţii şi aventuri va fi la cote înalte. Organizează o petrecere surpriză pentru cei dragi. Pe de altă parte, sunt zile bune şi pentru hobby-uri. Se pot ivi mici conflicte cu persoana iubită sau cu copiii.

Provocarea momentului constă în a găsi un echilibru între laturile materiale ale vieţii şi relaţiile cu cei dragi. Ocupă-te de treburi uşoare, abordează o dietă şi mergi regulat la plimbare. Mentalul îţi este destul de bulversat şi bine ar fi să te abţii de la decizii majore. Revin în atenție discuţii şi situaţii vechi.

Taur

Prima parte a săptămânii este marcată de întâlnirile şi dialogurile cu persoanele apropiate. Sunt posibile neînţelegeri, ce pot fi depăşite cu prudenţă şi discernământ. Pe de altă parte, bine ar fi să-ţi orientezi eforturile către studii pe termen scurt.

La serviciu se recomandă evitarea provocărilor colegiale şi îndeplinirea atentă a sarcinilor. Alternează orele de muncă cu cele de odihnă, foloseşte remedii naturiste şi plimbă-te mai mult în aer liber.

În a doua parte a intervalului analizat, astrele îţi recomandă treburile casnice. Poţi face mai uşor şi cu spor curăţenii generale, reparaţii curente sau, în funcţie de caz, poţi reamenaja grădina. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar până la urmă se poate cădea la pace pe orice subiect. Relațiile cu cei dragi se vor evidenția prin activități recreative.

ADVERTISING

O cale nouă de urmat. Luna nouă și eclipsa de Soare în Rac

Gemeni

La începutul săptămânii îţi sunt favorizate chestiunile financiare ce vizează banii şi bunurile obţinute din munca proprie. S-ar putea să primeşti cadouri, recompense sau veşti legate de salarizarea de la un loc de muncă. La serviciu se pare că ai multe şi mărunte de făcut, însă va trebui să te descurci singur. Şefii sunt absenţi, iar colegii îţi pun beţe în roate.

Se ţes conflicte ascunse, de aceea vorbeşte cât mai puţin şi mai ales nu îţi divulga planurile de viitor. Relaţiile cu cei dragi sunt dinamice, controversate şi dominate de neprevăzut. Fii prudent şi ascultă ce îţi spun ceilalţi. Sunt momente bune de a-ţi selecta anturajul.

Nu sunt recomandate relaţii noi, întrucât sunt nesigure. Călătoriile pe distanțe scurte vor fi o temă frecventă. Cineva din anturajul apropiat sau o rudă îți poate solicita ajutorul.

Rac

Protecţia divină veghează atent din umbră asupra vieţii tale. Chiar dacă starea ta de spirit este fluctuantă, cu puţin efort vei reuşi să depăşeşti totul cu bine. Sănătatea este vulnerabilă, însă sunt şanse mari de ameliorare sau vindecări miraculoase.

Zilele de 22 şi 23 iunie ar trebui să-ţi aducă un plus de energie şi să te simţi bine. Sunt zile bune pentru a-ţi pune ordine în relaţiile parteneriale. Bine ar fi să renunţi la parteneriatele şi colaborările care nu te mai reprezintă sau în care stai de ochii lumii. Fii deschis la doleanţele celor dragi, însă bine este să ai în vedere şi confortul sau siguranţa ta materială.

În a doua parte a săptămânii poţi primi cadouri şi recompense mărunte, dar suficiente cât să te bucure și să-ți rezolvi diverse cheltuieli sau facturi restante. Multe dialoguri cu persoanele apropiate și călătorii pe distanțe scurte.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Leu

La începutul săptămânii eşti greu de remarcat de către ceilalți. Dorinţa de retragere din forfota vieţii cotidiene va fi la cote înalte. Sunt zile bune pentru odihnă, meditaţii în locuri sfinte şi pentru trasarea unor noi planuri de viaţă. Sănătatea este afectată, de aceea fii prudent.

La serviciu există mici conflicte ascunse, dar le vei putea depăşi cu bine. Mentalul tău este obosit şi parcă se tot reiau gânduri, idei vechi sau nelinişti de tot felul. Detaşarea de problemele celorlalţi este benefică. Concentrează-te mai mult pe treburile tale şi ascultă sfaturile şi îndemnurile venite de la prieteni.

În a doua parte a săptămânii îţi va reveni pofta de viaţă şi elanul de a te avânta în vâltoarea vieţii. Strălucești, îi inspiri pe ceilalți, te bucuri de rezultatele obșinute fie în plan personal, fie în plan profesional. Câștiguri și cheltuieli pe măsură.

Precum în cer, așa și pe pământ. Curățare și vindecare la nivel colectiv

Fecioară

La începutul săptămânii se prefigurează dialoguri importante cu prietenii, însă și cu persoanele din mediul profesional în care activezi. Sunt posibile discuţii aprinse, controversate, de aceea fii prudent şi ascultă cu atenţie tot ce ţi se spune.

Sunt şanse mari de a-ţi schimba cariera profesională, sarcinile de lucru şi colegii de echipă. Zilele de 23 şi 24 iunie îţi vor aduce în atenţie prietenii. Întâlnirile şi dialogurile cu aceştia vor fi frecvente şi încununate de succes. Un protector important îţi poate da soluţii viabile la situaţiile cu care te confrunţi în domeniul profesional.

Însă, ai nevoie și de o minivacanţă. Stările tale interioare vor fi răscolite, de aceea evită eforturile fizice prea mari şi activităţile ce îţi solicită mentalul. Bine ar fi să-ţi trasezi noi direcţii de viitor şi să fii mai selectiv vizavi de ceilalți.

ADVERTISING

Balanță

Primele zile ale săptămânii sunt potrivite pentru a discuta cu şefii sau autorităţile. Sunt posibile discuţii aprinse, însă explică-ţi deciziile şi modul de lucru cu calm, încredere şi bunăvoinţă. Cu siguranţă vei reuşi să depăşeşti situaţiile neplăcute, ba chiar s-ar putea să primeşti şi laude.

Fii mai înţelegător vizavi de ceilalţi. Traversăm o perioadă delicată în privinţa modului de a gândi și comunica, astfel încât se pot comite foarte uşor erori iremediabile. Mentalul este bulversat, iar deciziile majore nu sunt de abordat în această perioadă.

În a doua parte a săptămânii, astrele îţi recomandă compania prietenilor. Chiar dacă se pot ivi din senin discuţii aprinse, tocmai acestea vor constitui farmecul zilelor. Rezervă-ţi momente pentru odihnă, plimbări în aer liber sau pentru trasarea unor noi planuri de viaţă.

Scorpion

La începutul săptămânii poţi primi veşti din străinătate sau te poţi ocupa de pregătirea unei călătorii. Dacă eşti nevoit să pleci la drum, verifică atent toate detaliile. Capitolul financiar este restricţionat, astfel încât evită cheltuielile nefondate şi verifică-ţi în permanenţă documentele financiare.

Examenele, probele şi interviurile specifice secvenţelor de învăţare pot fi frecvente, însă, cu puțină atenție, se pot depăși cu bine. De asemenea, se va evidenția și segmentul profesional prin dialoguri interesante, dar controversate, cu șefii și autoritățile. Sunt posibile discuţii aprinse pe seama faptului că, în ultima vreme, nu ţi-ai îndeplinit corect şi la timp sarcinile de serviciu.

Gândirea şi comunicarea sunt distorsionate, astfel încât recomandabil este să vorbeşti puţin, direct şi la obiect. La sfârşitul săptămânii, înconjoară-te de prieteni.

E timpul sa reparam greselile. Mercur retrograd in Rac

Săgetător

Capitolul financiar va fi preocuparea majoră a acestei săptămâni. Ori planifici să-ţi achiţi datoriile, ori vrei să iei credite bancare, ori îţi îndrepţi atenţia către bunurile deţinute în comun cu ceilalţi. Pe de altă parte, s-ar putea să primeşti cadouri sau o sumă de bani de la cine te aştepţi mai puţin.

Pe 24 şi 25 iunie se întrezăresc veşti din străinătate. Dialogurile cu o persoană aflată departe de graniţele ţării te pot pune pe gânduri, însă nu ai de ce să te îngrijorezi. Sunt momente pasagere şi bine ar fi să te detaşezi de problemele celorlalţi.

Te poţi gândi la parcurgerea unei forme de şcolarizare necesare în domeniul profesional. Bine ar fi ca, deocamdată, să faci planuri şi să laşi luarea deciziilor majore pentru o altă perioadă de timp. În ultimele zile ale săptămânii pot interveni chestiuni profesionale şi discuţii aprinse cu şefii.

Capricorn

Relaţiile parteneriale sunt temele principale ale săptămânii. Sunt zile bune pentru a pune la punct detaliile unei colaborări sau pentru a-ţi reconfigura poziţia în cadrul unui proiect. Tendinţa de a munci peste măsură este la cote înalte, aşa încât bine ar fi să-ţi temperezi elanul şi să te ocupi doar de îndatoririle tale.

Relaţiile cu şefii se menţin în continuare tensionate. Sănătatea este vulnerabilă. Alternează orele de muncă cu cele de odihnă, pentru că organismul tău este destul de obosit. Zilele de 24 şi 25 iunie sunt potrivite pentru achitarea taxelor, impozitelor sau pentru relaţii cu instituţiile financiare.

Moştenirile şi partajele specifice unui divorţ sunt alte teme cu care poţi avea de-a face în următoarele zile. La sfârşitul săptămânii, delectează-te cu o piesă de teatru, un film bun sau cu o mică agapă alături de cei dragi.

Vărsător

Săptămâna este marcată pentru tine de multă treabă la serviciu. Relaţiile colegiale lasă mult de dorit, de aceea ocupă-te pe îndelete de treburile tale şi evită provocările celorlalţi. Se recomandă alternarea orelor de muncă cu cele de odihnă. Sănătatea este vulnerabilă.

Se întrezăresc controverse în relaţiile parteneriale. Se pare că eşti destul de nemulţumit de ceilalţi, însă la tine este, de fapt, hiba. Schimbă-te tu şi ceilalţi se vor schimba după tine.

Fii prudent, întrucât factorul neprevăzut îţi poate juca feste când te aştepţi mai puţin. La finalul săptămânii, aruncă-ţi o privire asupra bugetului de venituri şi cheltuieli. Ia seama la datorii şi achită-le la timp.

Pești

Cheful de distracţii şi aventuri va predomina în această săptămână. Eşti pus pe şotii, însă reţine că ceilalţi nu privesc cu ochi buni atitudinea ta. Bine ar fi ca în limita posibilului să-i antrenezi şi pe ceilalţi la cântec, joc şi voie bună.

Persoana iubită îţi poate face reproşuri că neglijezi relaţia în favoarea prietenilor sau rudelor. Încearcă să lămureşti lucrurile cu calm şi deschidere sufletească. Până la urmă vei avea nevoie şi de cel drag. Alţii pot avea de-a face cu copiii şi năzbâtiile lor.

Pe 24 şi pe 25 iunie se anunţă multă forfotă la serviciu. Relaţiile colegiale sunt disonante, astfel încât bazează-te doar pe forţele tale şi evită provocările celorlalţi. Pentru ultimele zile ale intervalului analizat, astrele îţi recomandă compania partenerului de viaţă şi o analiză atentă a colaborărilor în care eşti implicat sau vrei să te implici.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇