Horoscopul săptămânii 20-26 iulie

Horoscopul săptămânii 20-26 iulie

Berbec

Primele zile ale săptămânii îţi aduc în atenţie treburile gospodăreşti. Sunt momente bune pentru curăţenii generale, reamenajări interioare sau reparaţii curente. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, deoarece acorzi prea mult timp activităţilor de la serviciu.

Se deschide o nouă etapă familială și domestică, astfel că depinde numai de tine să aranjezi, din start, ambientul familial și domestic. În domeniul profesional se vor repune în discuţie situaţii ce nu au fost depăşite corect în alte etape de viaţă. Poate interveni o restricţionare a îndatoririlor sociale sau relaţiile cu şefii să intre într-un con de umbră.

Mentalul cotidian este destul de confuz, aşa încât fereşte-te să iei decizii de orice fel. Poate exersarea lecţiei tăcerii ar fi cea mai indicată pentru perioada traversată. Relaţia cu persoana iubită poate cunoaşte ceva fluctuaţii, dar sunt pasagere. Spre finalul săptamânii se întrezăresc treburi de rutină plus provocări parteneriale. Îngrijește-ți sănătatea!

Taur

La începutul săptămânii eşti mai mult pe drumuri. Este posibil să-ţi planifici călătorii atât în interes de serviciu, cât şi personale. Totuşi, răsturnările de situaţie pot fi frecvente, aşa încât verifică atent toate detaliile aferente. Se deschide un capitol relational nou, în ceea ce privește relațiile cu persoanele din anturajul apropiat.

Relaţiile cu străinătatea sunt ostile, putându-se reitera situaţii trecute ce nu au fost soluţionate sau înţelese corect. S-ar putea să afli veşti neplăcute legate de cineva drag, dar nu lua de bun chiar tot ce auzi. Gândirea şi comunicarea sunt deficitare, aşadar evită deciziile sau concluziile. În zilele de 21 şi 22 iulie, cele mai indicate activităţi sunt cele casnice.

ADVERTISING

Poţi face cu succes curăţenii generale, reamenjări interioare sau te poţi gândi la achiziţionarea unei locuinţe noi. Sfătuieşte-te cu membrii familiei în privinţa stării tale de spirit. Sufletul tău are nevoie de introspecţie şi multă linişte. Creativitatea este la cote înalte, iar arta şi personajele ei te pot destinde foarte mult. Sănătatea este vulnerabilă.

Să ne vindecăm de neputință și nevrednicie! Chiron retrograd în Berbec (11 iulie – 15 decembrie 2020) și întâlnirea sa cu Marte

Gemeni

Săptămâna debutează cu aspecte financiare. Te poţi ocupa de cumpărăturile cotidiene sau de verificarea bugetului de venituri şi cheltuieli. Cadourile şi recompensele pot fi frecvente. Se pot repune în discuţie chestiuni financiare legate de taxe, impozite sau datorii de orice fel. Verifică atent documentele ce vizează bani şi bunuri, deoarece ai putea descoperi nereguli.

Se deschide o etapă financiară în ceea ce privește veniturile obținute dintr-un loc de muncă. Redefinirea scării valorilor morale şi materiale este una dintre lecţiile actuale. Zilele de 21 şi 22 iulie îţi aduc în atenţie rudele şi prietenii apropiaţi. Dialogurile cu aceştia te pot nemulţumi, dar sunt importante. Ai mulţi susţinători în toate demersurile tale, dar există şi unele persoane false.

Discerne pe îndelete sfaturile şi îndemnurile primite. Acţionează numai după ce eşti ferm convins că te îndrepţi în direcţia dorită. Pentru ultimele zile ale săptămânii, astrele îţi recomandă treburile gospodăreşti și compania celor dragi. O reuniune de familie sau răsfoitul unui album cu poze îţi poate aduce multă linişte şi voie bună.

ADVERTISING

Rac

Începutul acestei săptămâni te aduce în atenţia tuturor. Eşti vesel, plin de energie şi cu mult chef de a rezolva totul. Recomandabil este să-ţi canalizezi eforturile către relaţiile parteneriale şi colaborările în care eşti implicat sau vrei să te implici.

Se pare că în aceste zone se vor repune în discuţie etape rămase nerezolvate sau, dacă doreai să lucrezi la un proiect, posibil să te răzgândeşti. Se așterne în calea ta o nouă direcție de viață, astfel că ceea ce gândești și plănuiești acum, are șanse bune de materializare la momentul potrivit. Pe 21 şi pe 22 iulie sunt posibile cadouri, recompense sau cumparături necesare traiului zilnic.

Pe de altă parte, se apropie schimbări importante ale remuneraţiei primite de la un loc de muncă. În plan profesional există în continuare multă forfotă. Poziţia ta socială este controversată, iar unii îţi urmăresc îndeaproape fiecare pas. În a doua parte a săptămânii, se întrezăresc multe drumuri pe distanţe scurte. Întâlnirile şi dialogurile cu neamurile şi prietenii apropiaţi pot fi la ordinea zilei. Afli informații deosebite, utile pe termen lung.

IULIE, cea mai buna luna pentru a ne echilibra viata. Vibratia numerologica 11/2

Leu

În primele zile ale săptămânii eşti retras şi orientat doar către treburile tale. Te gândești la abordarea unei alte etape de viață, astfel că meditația și izolarea de forfota cotidiană sunt binevenite. Unele probleme de sănătate se pot accentua. Fii atent la toate semnalele organismului şi consultă medicul de specialitate.

La serviciu se pare că unele activităţi trebuie reluate, întrucât nu au fost rezolvate corect. Relaţiile colegiale sunt tensionate, dar evită să răspunzi la provocări. Pe 21 şi pe 22 iulie te vei simţi bine, strălucind în mijlocul celorlalţi. Gândirea şi comunicarea sunt umbrite, recomandabil fiind să eviţi deciziile majore sau discuţiile în contradictoriu. Foarte controversate sunt acum relaţia cu străinătatea și călătoriile pe distanțe lungi.

ADVERTISING

S-ar putea să fii nevoit să călătoreşti departe de ţară în scopuri turistice sau pentru studii, însă pot apărea tot soiul de neplăceri. În a doua parte a săptămânii vor apărea chestiuni legate de bani. Sunt posibile cheltuieli, cadouri, recompense sau îmbunătăţiri ale salariului primit de la un loc de muncă. Pentru odihnă şi revigorare, pleacă într-o mică excursie alături cei dragi.

Fecioară

Prietenii şi protectorii îţi sunt alături încă de la începutul săptămânii. Sunt posibile neînţelegeri, veşti alarmante legate de bani, dar fii prudent şi selectează informaţiile ce vin către tine. Mentalul cotidian este la cote scăzute, aşa încât vorbeşte cât mai puţin şi strictul necesar.

Se deschide o nouă etapă relațională, în ceea ce privește prietenii și persoanele din mediul profesional. Hotărârile importante luate acum vor avea efecte benefice pe termen lung. Relaţiile sentimentale pot cunoaşte turnuri deosebite. S-ar putea ca o relaţie mai veche să se strice definitiv.

Capitolul financiar este evidențiat prin cheltuieli pe facturi, taxe, servicii, însă sunt șanse bune de a primi salariul, un bonus, cadouri sau măcar informații bune referitoare la bani și bunuri personale. În zilele de 21 şi 22 iulie, dorinţa de retragere din forfota vieţii este la cote înalte. Sănătatea devine vulnerabilă. În a doua parte a săptămânii te vei simţii mai bine, revenind în mijlocul celorlalţi cu mult entuziasm.

Cum plătești munca celorlalți și ce creează asta în viața ta

Balanță

Domeniul profesional deschide săptămâna pentru tine. Sunt posibile dialoguri aprinse cu un şef, însă sunt momente pasagere. Se prefigurează o etapă profesională nouă, cu multe sarcini de lucru deosebite, a căror efecte le vei resimți pe termen lung. Se pare că vei fi nevoit să-ţi orientezi eforturile și în sectorul casei şi familiei.

Există chestiuni legate de bunuri patrimoniale ce nu au fost soluţionate corect în trecut, iar acum începe o perioadă bună de a le rezolva. Un membru al familiei poate avea probleme de sănătate. Acordă-i ajutorul, dar ocupă-te mai întâi de treburile tale. Relaţiile parteneriale sunt dinamice și este nevoie de prudență, răbdare și toleranță. Deciziile majore luate în această perioadă vor avea efecte pe termen lung. Zilele de 21 şi de 22 iulie sunt potrivite pentru întâlniri şi dialoguri cu prietenii.

Reţine sfaturile şi îndemnurile primite, deoarece te ajută mult și bine. Spre sfârşitul săptămânii, astrele îţi recomandă odihnă şi introspecţie. Se pot accentua problemele vechi ale sănătății. Foloseşte doar remedii naturiste pentru îmbunătăţirea stării tale generale. Cu puțin efort și bunăvoință, vei depăși totul cu foarte bine.

Scorpion

Începutul săptămânii îţi aduce în atenţie relaţiile cu străinătatea. Îţi poţi planifica unele călătorii în ţinuturi îndepărtate, dar se pare că cele în apropierea casei au mai mult succes. Alţii se pot ocupa de forme de instruire necesare locului de muncă. Se pare că ai ceva restanţe la capitolul studii, aşa încât ocupă-te pe îndelete de acest sector. Se deschide un capitol nou, benefic, legat de călătorii, studii, relații cu străinătatea.

La serviciu ai multe de făcut, însă selectează priorităţile, deoarece sănătatea este foarte vulnerabilă. Fii prudent în relaţiile colegiale. În zilele de 21 și 22 iulie pot apărea tensiuni în relaţiile cu şefii. Aceştia îţi pot face reproşuri, dar vei reuşi să depăşeşti totul cu bine. În a doua parte a săptămânii, astrele îţi trimit în ajutor prietenii şi protectorii.

Poţi afla informaţii interesante legate de o relaţie sentimentală înfiripată de curând. Nu lua de bun chiar tot ce auzi și filtrează totul cu mintea și cu sufletul tău. Organizează o mică petrecere pentru cei dragi şi lasă grijile deoparte. Ai nevoie de odihnă, discreție și chiar de îngrijiri medicale de specialitate.

E crucial să luăm decizii și să acționăm cu fermitate. Mesajul îngerilor pentru luna IULIE

Săgetător

Astrele recomandă pentru începutul săptămânii chestiunile financiare. Este vorba despre achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Atenţie la salariul primit de la un loc de muncă! Este posibl ca acesta să întârzie sau să se diminueze. Se conturează o etapă financiară favorabilă, mai ales pentru secțiunea bani și bunuri comune cu alții, moșteniri, partaje, venituri obținute din colaborări.

Provocarea majoră a următoarelor zile constă în găsirea echilibrului între valorile materiale şi cele spirituale. Pentru că nivelul energiei vitale fluctuează, ocupă-te doar de treburile uşoare. Marți și miercuri se va accentua dorinţa de rafinare sufletească. Vizionarea pieselor de teatru, lecturarea unei cărți deosebite, studiul, documentarea pe o temă personală sau profesională, planificarea unor cursuri sau participarea la seminarii, conferințe pe teme spirituale sunt cele mai potrivite.

La finalul intervalului analizat apar situaţii dinamice în plan profesional. Fii prudent! Cheful tău de distracţii şi aventuri îi poate nemulţumi pe cei din jur. Pentru alţii, copiii şi problemele lor sunt în centrul atenţiei. Ai prieteni de nădejde în preajmă, de aceea ar fi bine să te bucuri de compania și sfaturile lor.

Capricorn

În primele zile ale săptămânii, astrele îţi recomandă să te ocupi de relaţiile parteneriale şi de colaborările în care eşti implicat sau vrei să te implici. Se pare că eşti nemulţumit de modul cum au evoluat lucrurile într-un proiect comun, însă hiba este doar la tine. Se deschide o etapă partenerială nouă, de bun augur pe termen lung.

Profită de aceste momente și rezolvă direct orice situație trenantă, însă pregătește-te și pentru colaborări noi. Zilele de 21 și 22 iulie îţi aduc în atenţie aspectele financiare legate de banii şi bunurile altora. Achită-ţi taxele, impozitele, datoriile de orice fel sau verifică, dacă este cazul, situaţia documentelor bancare sau a celor specifice moştenirilor. Este nevoie de atenție permanentă la ce se petrece acasă şi cu membrii familiei.

Comunicarea este deficitară, una se gândeşte şi alta se spune. Este posibil ca un membru al familiei să aibă probleme de sănătate sau de altă natură şi să fii nevoit să acorzi ajutor. Pentru ultimele zile ale intervalului analizat, orientează-ţi eforturile către activităţi culturale. Informațiile din și despre străinătate sunt interesante și utile pe termen lung.

Decizii majore, finaluri și începuturi. Atmosfera astrală IULIE 2020

Vărsător

Treburile de la serviciu deschid săptămâna pentru tine. Relaţiile colegiale lasă mult de dorit, fiind posibile neplăceri de tot felul. Se prefigurează o nouă etapă profesională, astfel că pot intra în discuție sarcini de lucru noi, colegi noi, schimbări benefice și cu efecte pe termen lung. Dozează-ţi eforturile, întrucât organismul tău este obosit.

Marți și miercuri sunt posibile dialoguri aprinse cu partenerul de viaţă. Acesta îţi poate reproşa faptul că în ultima vreme eşti mai mult plecat sau că rezolvi treburile altora în detrimentul celor familiale. Te poți ocupa și de studii, poate chiar de unele în afara graniţelor ţării. Totuşi examenele, interviurile şi capacitatea de asimilare a cunoştinţelor nu sunt susţinute în această perioadă.

Bine este să abordezi cu prudenţă segmentul educaţiei şi să încerci să eviţi deciziile majore. Relaţiile cu anturajul apropiat sunt bune, dar există şi neînţelegeri, deoarece mentalul cotidian se află într-un con de umbră. La finalul săptămânii se întrezăresc chestiuni financiare ce au legătură cu străinătatea sau cu studiile.

Pești

Începi săptămâna vesel şi bine dispus. Eşti pus pe şotii, însă ceilalţi nu au chef de glumele tale. Se conturează o etapă sentimentală nouă, astfel că vei aborda cu totul altfel iubirea și implicațiile ei. Relaţiile sentimentale cunosc suişuri şi coborâşuri, dar recomandabil este să nu le dai atenţie. Totuşi, fii prudent, întrucât dreptatea este de partea celorlalţi.

În privinţa prietenilor se vor repune în discuţie chestiuni mai vechi ce nu au fost înţelese corect sau au rămas nerezolvate. De unii prieteni s-ar putea să te îndepărtezi şi să te apropii de alții. Dacă eşti implicat în organizaţii umanitare s-ar putea să descoperi lucruri neplăcute şi să încerci să te detaşezi. Sau există şi varianta să aderi la alte grupuri ale căror mentalităţi sau scopuri sunt mai apropiate de sufletul tău.

Zilele de 21 şi 22 iulie îţi aduc multă forfotă la serviciu. Relaţiile colegiale sunt tensioante, dar bine ar fi să te ocupi doar de treburile tale şi să nu răspunzi la provocări. Sănătatea este vulnerabilă. Spre sfârşitul săptămânii, astrele îţi recomandă să te ocupi de relaţiile parteneriale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇