Horoscopul săptămânii 12 - 18 septembrie

Horoscopul săptămânii 12 - 18 septembrie

Berbec

În primele zile ale săptămânii te simţi excelent. Debordezi de energie, iar dorinţa de a te ocupa mai mult de tine va fi evidentă. Recomandabil este să-ţi direcţionezi eforturile către lucrurile folositoare ţie, cum ar fi îmbunătăţirea personalităţii, a relaţiilor cu ceilalţi sau îngrijirea corporală. S-ar putea să ai senzaţia că un fel de prieten nevăzut începe îţi este alături din umbră, şoptindu-ţi fiecare pas pe care ar trebui să-l faci. Sunt posibile vise, viziuni sau revelaţii ale unor evenimente importante din viaţa ta. Miercuri și Joi se conturează cheltuieli cotidiene. Poţi primi cadouri şi recompense, mărunte, dar care îţi vor bucura sufletul. Sau se poate pune problema unor mici favoruri de la locul de muncă. Pentru finalul săptămânii, astrele ţi-au pregătit întâlniri şi dialoguri agreabile cu persoanele apropiate.

Taur

Începutul săptămânii îţi aduce dorinţă de interiorizare. Sunt momente bune de a-ţi analiza viaţa şi de a-ţi croi noi direcţii de urmat. Oamenii pe care te-ai bazat până acum pot dispărea din preajma ta. Urmează o perioadă deosebită de a întâlni o persoană deosebită, de o înaltă ţinută morală, care ulterior să-ţi devină ghidul vieţii. Sănătatea fluctuează, indicat fiind să-ţi dozezi eforturile fizice şi să fii cât mai discret. La locul de muncă, activităţile te solicită destul de mult, iar în sufletul tău domneşte nemulţumirea. De reţinut că susţinerea din partea unui protector, în segmentul socio-profesional va dispare şi va trebui singur să decizi cum te descurci în continuare. În a doua parte a săptămânii îţi revii şi apari în mijlocul celorlalţi cu şarmul tău caracteristic. Poţi primi cadouri.

Atmosfera astrală a lunii SEPTEMBRIE 2022: Punct și de la capăt!

Gemeni

Prietenii şi protectorii îţi deschid săptămâna. Întâlniri, dialoguri, sfaturi, soluţii bune, toate vin către tine de la oameni deosebiţi, care chiar vor să te ajute. Recomandabil este să-ţi notezi informaţiile primite şi să le foloseşti la nevoie. Este posibil să întâlneşti o persoană, care, mai târziu, te va ajuta să-ţi descoperi calea de evoluţie spirituală. S-ar putea să-ţi orientezi eforturile către dezvoltarea carierei profesionale, însă vei reuşi şi aceste lucruri numai după ce vei aborda viaţa printr-un alt sistem de valori morale. Ai nevoie de o reconfigurare totală a modului de abordare a relaţiilor sociale şi a experienţelor de viaţă. Sănătatea este vulnerabilă. Indicat este să te retragi din forfota cotidiană şi să stai de vorbă doar cu propria-ţi fiinţă. În ultimele zile ale săptămânii te vei simţi mult mai bine.

ADVERTISING

Rac

În prima parte a săptămânii eşti nevoit să te ocupi de activități socio-profesionale. Este posibilă o discuţie aprinsă cu un şef, însă cu prudenţă şi discernământ vei reuşi să întorci lucrurile în favoarea ta. Tendinţa este de a-ţi neglija treburile de acasă şi de a te ocupa numai de domeniile vieţii sociale. Este adevărat că ai multă susţinere în acest sens, mai ales pe afirmarea socială, însă una din marile provocări ale acestei perioade, este găsirea echilibrului între casă, familie şi loc de muncă, profesie. Recomandabil este să-ţi planifici activităţi culturale, cum ar fi vizionarea pieselor de teatru, a filmelor, lecturarea cărţilor cu teme spirituale sau participarea la cursuri. Foarte imprtante sunt acum relațiile cu prietenii, deoarece se conturează noutăți deosebite. Sfârşitul săptămânii petrece-l doar cu tine însuţi şi odihneşte-te conștient.

Oracolscop 12 – 18 Septembrie 2022

Leu

Debutul săptămânii îţi poate aduce aspecte legate de studii pe termen lung sau de călătorii în străinătate. Poţi face demersurile necesare înscrierii la un curs postunivesitar sau poţi susţine examene de finalizare a unui curs. Componenta educaţională este activată de astre, fiind o perioadă bună de a rezolva tot ce ţine de aceasta. Se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu multă lume. Socializarea este bine susținută energetic în această săptămână, dar evită exagerările și selectează oamenii alături de care alegi să desfășori activități comune. Este posibilă o discuţie delicată cu autorităţile şi cu şefii, însă poţi depăşi momentul fără probleme. Pentru ultimele zle ale săptămânii, astrele ţi-au pregătit întâlniri şi dialoguri fructuoase cu prietenii. Sunt moment desoebite de a scăpa de oamenii falși și de a te apropia de oameni de elită.

ADVERTISING

Fecioara

Se vor remarca aspectele băneşti în primele zile ale săptămânii. Este vorba de achitarea taxelor, impozitelor, datoriilor sau, în funcţie de caz, poţi soluţiona chestiunile ce privesc moştenirile sau partajele. Dacă doreşti să iei un credit sau să renegociezi termenii unui proiect ce implică banii altora este o perioadă favorabilă dialogurilor în acest sens. Relațiile parteneriale se vor reconfigura, atât în plan personal, cât și plan profesional. Există varianta ruperii unor relaţii parteneriale sau a unor colaborări. Perioada 15 - 16 Septembrie este favorabilă activităţilor culturale. Rafinarea sufletească va fi subiectul tău favorit şi ar trebui să-i dai curs prin apropierea de domeniile artei, vizionarea unei piese de teatru sau lecturarea unei cărţi spirituale. În a doua parte a săptămânii, apar chestiuni privitoare la poziţia ta socială și la segmental profesional.

Mesajul Ingerilor pentru luna SEPTEMBRIE 2022

Balanta

Relaţiile parteneriale şi colaborările îţi deschid săptămâna. Sunt posibile dialoguri interesante, rolul lor fiind de a lămuri lucrurile. Recomandabil este să-ţi schimbi atitudinea vizavi de ceilalţi şi să ţii cont şi de părerea lor. În contextul unor probleme personale de sănătate poţi întâlni o persoană deosebită, ce va deveni, mai târziu un adevărat prieten. Marți și Miercuri sunt zile bune pentru achitarea taxelor, impozitelor, datoriilor sau pentru verificarea bugetului comun cu alţii. Călătoriile în străinătate sau studiile pe termen lung sunt alte posibile preocupări în a doua parte a săptămânii. În ultimele zile ale săptămânii, astrele ţi-au pregătit activităţi culturale. De asemenea, sunt posibile și călătorii îndepărtate pentru studii, pentru muncă sau în scop turistic. La serviciu este multă forfotă.

ADVERTISING

Scorpion

În prima parte a săptămânii se pare că ești foarte preocupat. Energia vitală este fluctuantă, aşa încât dozează-ţi eforturile. Bine este să găseşti un echilibru între îndatoririle sociale şi cele legate de viaţa ta privată. Este posibil să-ţi lărgeşti orizontul spiritual prin dezvoltarea unei munci de creaţie. În contextul acestei activităţi poţi întâlni o persoană specială, ce îţi va ghida paşii în viaţă cu multă înţelepciune şi mult farmec. Un hobby poate să devină o adevărată profesie. Pe de altă parte, relaţiile sentimentale şi cele cu copiii vor căpăta noi dimensiuni pentru tine. Partenerul de viaţă ţi-ar putea face reproşuri, însă dreptatea este de partea lui. Lămureşte lucrurile şi fii mai atent la nevoile celor din jurul tău. Spre sfârşitul săptămânii apar chestiuni financiare legate de banii şi bunurile comune.

Luna Plină pe axa Fecioară – Pești și Mercur în mișcare aparent retrogradă,10 Septembrie 2022

Sagetator

La începutul săptămânii, tu dai tonul la veselie şi aventuri. Ai chef de petreceri, însă ceilalţi îți împărtăşesc elanul prea puțin. Sau s-ar putea să te implici în mai multe relaţii amoroase simultan, ceea ce nu este de dorit. Apar noutăți în zona familiei şi a locuinţei. Este posibil să descoperi că un membru al familiei are o pregătire aparte în domeniile spirituale şi să doreşti şi tu acest lucru. Se poate stabili o legătură gen discipol-profesor cu cineva din neamul din care provii. Pe de altă parte, poţi primi informaţii şi sfaturi deosebite legate de o casă, un teren sau bunuri patrimoniale. Pe 14 şi pe 15 Septembrie sănătatea este vulnerabilă. Fii mai rezervat şi temperează-ţi reacţiile de moment. În ultimele zile ale săptămânii, astrele îţi activează mult relaţiile parteneriale.

Capricorn

Activităţile gospodăreşti îţi vor ocupa primele zile ale săptămânii. Elanul cu care faci curăţenie, repari, redecorezi ambientul va fi apreciat de cei dragi. Însă, tendinţa de exagera în tot ce ţine de casă şi familie este destul de mare, aşa încât moderaţia trebuie avută în vedere. Este posibil ca un membru a familiei să aibă probleme de sănătate şi să fii nevoit să-i dai o mână de ajutor. Se conturează experienţe deosebite pe segmentul studiilor şi al relaţiilor cu anturajul apropiat. Sunt zile bune și pentru a te ocupa de un hobby, cum ar fi pictura sau arta în toate formele ei. În ultimele zile ale intervalului analizat, oboseala va fi evidentă. Pe de altă parte, la locul de muncă ai multe de făcut, colegii nu te susţin, iar şefii nici atât.

Varsator

În primele zile ale săptămânii eşti mai mult pe drumuri. Se pare că vei avea de discutat lucruri importante cu persoanele apropiate. Bine este să ai răbdare şimdiscernământ, întrucât poţi afla informaţii neplăcute despre cineva drag şi nu toate acestea sunt adevărate. Planurile de călătorii în ţinuturi îndepărtate nu au succes în această perioadă. Începe o perioadă de revizuire a scării valorilor proprii. Însuşirea şi manifestarea laturii milostive te vor preocupa mult timp de acum încolo. Echilibrul dintre material şi imaterial va fi o altă provocare. Sau te poţi instrui în domeniul afacerilor, pentru a demara o afacere pe cont propriu. Sunt și momente bune de a te ocupa de treburile gospodăreşti. Poţi face cu succes o curăţenie generală, o reamenajare de decor sau reparaţii. Relaţiile sentimentale sunt deosebite.

Pesti

Capitolul financiar te preocupă încă din primele zile ale săptămânii. S-ar putea să primeşti cadouri, recompense sau veşti legate de îmbunătăţirea veniturilor din munca proprie. Bine este să nu dai curs tentaţiei de a cheltui mai mult decât îţi poţi permite, până nu eşti sigur de banii disponibili. Administrarea corectă a bugetului de venituri şi cheltuieli este una din provocările acestei perioade. Pe 14 şi pe 15 Septembrie sunt posibile întâlniri sau dialoguri aprinse cu persoanele apropiate. Prietenii îţi sunt alături, iar sfaturile şi soluţiile oferite de aceştia îţi sunt de mare folos. La sfârşitul săptămânii pregăteşte-te de activităţi gospodăreşti. Sunt zile bune pentru curăţenii generale, planuri pentru zugrăveli sau achiziţionarea unui obiect decorativ. Un membru al familiei s-ar putea să aibă nevoie de sprijinul tău. Oferă-ți sprijinul în mod necondiționat!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇