Horoscop zilnic: 9 septembrie

Horoscop zilnic: 9 septembrie

Berbec

Este o zi în care ar fi bine să te ocupi doar de treburi ușoare. Resursele tale energetice sunt minime și ai nevoie de odihnă și detașare de forfota cotidiană. Pe de o parte, ești preocupat de situația familiei tale, de spațiul în care locuiești, dar, pe de altă parte, și sănătatea ta are nevoie de îngrijiri speciale. Lasă grijile deoparte și rezervă-ți momente de relaxare în mijlocul naturii și de meditații în locuri sfinte. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale.

Taur

A te baza pe sfatul prietenilor sau protectorilor este o idee pe care ar trebui să o iei în calcul din când în când. Cu toate că ești tentat să faci totul de unul singur, astăzi fă un efort și ascultă sfaturile, îndemnurile sau informațiile pe care ți le oferă ceilalți. În special persoanele din anturajul apropiat te pot sprijini cel mai mult, chiar și cu un zâmbet la momentul potrivit. Evită să te implici emoțional în treburile altora și detașează-te de tumultul activităților socio-profesionale.

Mesajul Ingerilor pentru luna SEPTEMBRIE 2022

Gemeni

La serviciu se conturează dialoguri cu șefii. Este un moment de bilanț al activităților profesionale și de abordare a unora noi. Colegii te susțin, însă șefii se pot dovedi sceptici vizavi de prestația ta. Este posibil să ți se ofere noi responsabilități, dar mai întâi ai răbdare să vezi despre ce este vorba. Ar fi bine să soliciți un timp de gândire și să dai răspunsul peste câteva zile. În permanenţă ocupă-te de imaginea ta în ochii celorlalți. După-amiază, invită-i pe cei dragi la o reuniune amuzantă.

ADVERTISING

Rac

Ziua este favorabilă dialogurilor cu persoanele din străinătate sau pentru demersuri necesare unei călătorii îndepărtate. De asemenea, te poți gândi la îmbogățirea bagajului tău educațional, fie planificându-ți un curs, o formă de instruire, fie abordând lecturi deosebite. Intuiția ta funcționează din plin, așa încât ascultă-ți îndemnurile inimii, mai ales în chestiuni care privesc legăturile cu străinătatea sau studiile tale.

Atmosfera astrală a lunii SEPTEMBRIE 2022: Punct și de la capăt!

Leu

Interesantă zi! În prima parte a acesteia ai de rezolvat chestiuni financiare ce privesc banii și bunurile comune cu alții: achitarea facturilor, în funcție de caz – dialoguri cu reprezentanții unor instituții financiare sau alcătuirea unor planuri de investiții. Cineva din familie, posibil o persoană mai în vârstă, te va ajuta să îți duci la bun sfârșit cheltuielile. De asemenea, se poate contura o moștenire care va veni ceva mai târziu, dar va veni cu siguranță.

ADVERTISING

Fecioara

Ziua îți aduce forfotă în relațiile parteneriale. Sunt posibile altercații cu partenerul de viață, dar și cu cei de afaceri. Unul din motive poate fi legat de faptul că te-ai bazat pe un prieten, un protector care nu te-a sprijinit cum ți-a promis în colaborările tale, fapt care a compromis și activitatea celor implicați alături de tine. Un alt motiv ar fi diferența de opinie și interes în treburile comune, aspect pe care îl descoperi abia acum. Recomandabil este să asculți părerile tuturor și să lași deciziile importante pentru zilele următoare.

MARTE în GEMENI (20 August 2022 – 25 Martie 2023). Șansa corectării erorilor de gândire

Balanța

Mult de lucru la serviciu, dar te așteaptă și treburile de rutină ale casei. Relațiile colegiale sunt disonante și ar fi bine să te ferești de discuții aprinse sau de expunerea părerilor tale. Șefii sunt de partea ta, însă au interese bine ascunse de ochii și urechile tale. Chiar dacă muncești mult și conștiincios, plata se va lăsa așteptată. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul este obosit. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Planifică-ți momente frecvente de odihnă, relaxare în natură și diete de sezon.

ADVERTISING

Scorpion

Este o zi în care relațiile cu persoana iubită sau copiii îți pot aduce satisfacție. Fie că stați la taifas, fie că realizați activități împreună, și tu și ei va veți simți relaxați și fericiți. Totuși, sufletul îți poate fi umbrit de niscai reproșuri din partea celor dragi, deoarece ești interiorizat și preocupat mai mult de tine. Creativitatea îți este accentuată, astfel încât bucură-i pe ceilalți cu o mică petrecere surpriză, cu o plimbare cu barca sau antrenează-i într-un hobby. S-ar putea să fii invitat într-o călătorie sau să iei legătură cu cineva de peste mari și țări.

Săgetător

Ziua este favorabilă treburile casnice și dialogurilor cu membrii familiei. Temele principale de discuție pot fi legate de o moștenire sau de posibilitatea de a câștiga bani, bunuri sau favoruri dintr-o afacere de familie. Fii prudent, deoarece s-ar putea să existe detalii neplăcute pe care tu să nu le cunoști și să le descoperi mai târziu. Este bine să fii alături de membrii familiei tale, să îi susții, însă păstrează-ți independența financiară și implică-te în treburile familiei atât cât este necesar.

Capricorn

O zi bună pentru a acumula informații și pentru a învăța fie într-un cadru organizat, fie pur și simplu dialogând cu alții care au trăit experiențe inedite. Pe de altă parte, este posibil să faci mai multe drumuri pe distanțe scurte pentru a rezolva chestiuni parteneriale. Fii prudent la acte, semnături și la ceea ce promiți astăzi. Bine ar fi să amâni semnarea unor documente importante sau răspunsurile clare în cazul unei propuneri de colaborare. Gândirea îți este confuză și cu greu te poți concentra pe un singur subiect.

Vărsător

Ziua este potrivită realizării unui bilanț al veniturilor și cheltuielilor tale. Te afli într-o perioada în care ți se pot schimba activitatea profesională, condițiile de lucru, colegii, șefii – aspecte care îți vor modifica și plata aferentă muncii depuse. Chibzuieşte-ți fiecare ban și cheltuiește strictul necesar. De asemenea, evită speculațiile, jocurile de noroc sau planurile de investiții financiare pe termen lung. Factorul necunoscut este greu de controlat și bine este să îl ai mereu în vedere.

Pești

Cum ești foarte pretențios astăzi, ar fi bine să te îngrijești mai mult de tine și să-i lași în pace pe ceilalți. Sunt momente favorabile unui tratament cosmetic, unei ședințe de saună, masaj și pentru abordarea unei diete de sezon. De asemenea, poți renunţa ușor la obiceiurile dăunătoare sau la atitudinile neconforme cu realitatea în care trăiești. Pe de altă parte, ești tentat să cheltuiești pe hobby-uri sau pe distracții comune cu cei dragi. Controlează-ți emoțiile, reacțiile și ține cont și de sfaturile celor din jur.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇