Horoscop zilnic: 9 septembrie

Horoscop zilnic: 9 septembrie

Berbec

Luna aflată în Gemeni, în zona comunicării, îți conferă curajul de a da cărțile pe față într-o problemă partenerială. Acum poți să-ți exprimi îndoielile și nemulțumirile, dar și așteptările pe care le ai de la ceilalți. Este o zi în care vei vorbi mult și ar fi bine să te străduiești să fii cât mai clar, concis, si mai ales, sincer și onest. Spre seară, ai chef de plimbare și chiar poți pune la cale o excursie sau un eveniment.

Marte retrograd: Dezgroapă-ți viitorul din visul adormit!

Taur

Ziua de astăzi îți oferă șansa de a clarifica niște neînțelegeri apărute la locul de muncă, sau de a demonta niște acuzații care ți s-au adus. Dacă în ultimele zile situația a fost încordată la serviciu și ai simțit că ești constrâns sau nedreptățit, acum ai ocazia să-ți susții cauza cu argumente solide. Însă, nu este exclus ca unii Tauri să se gandească serios la schimbarea locului de muncă sau chiar a profesiei.

Vibrația numerologică universală a lunii Septembrie 13/4. Tot răul spre bine

Gemeni

Ar trebui să te simți în elementul tău, având în vedere că Luna se află în Gemeni și trimite raze benefice spre Venus, Mercur și nu numai. Așadar, putem vorbi de buna dispoziție, entuziasm, dinamism și inspirație. E minunat dacă ți-ai făcut deja planuri de weekend, pentru că oricum nu-ți stă gândul decât la distracție. Nu rămâne decât să te pui de acord cu familia, sau cu o persoană dragă, care îți poate contesta planurile, în prima fază.

Oraloscop 7-13 Septembrie 2020

ADVERTISING

Rac

Este posibil ca astăzi să ai acces la niște informații prețioase, să afli un secret sau să descoperi adevăratele motive ale stopării unei afaceri sau blocării unei sume de bani. Astfel, reușești să pui cap la cap niște evenimente trecute și astfel poți alcătui întregul puzzle al problemei. Așadar, ziua de astăzi ar trebui rezervată acumulării de informații, documentării, analizei, strângerii de date.

Leu

Astăzi sunt activate relațiile sociale și amicale, astfel că este posibil, fie să participi la un eveniment de anvergură, fie să programezi o întâlnire cu prieteni vechi. Oricum, se pare că ai ocazia să reîntâlnești persoane din trecut, care-ți furnizează informații importante. Totuși, e bine să fii atent ce și cu cine vorbești, ce declarații faci și cât de departe mergi cu destăinuirile, pentru că unele cuvinte îți pot fi răstălmăcite și apoi întoarse împotriva ta.

ADVERTISING

Fecioară

Ai toate șansele să ajungi la un consens cu un șef, în privința administrării bugetului sau a unei sume de bani care crezi că ți se cuvine. Oricum, este o zi numai bună pentru renegocieri, corecturi și ajustări legate de zona financiară. După-amiază s-ar putea să fie nevoie de tine pentru finalizarea unei lucrări sau îndreptarea unei situații complicate apărute în câmpul muncii. Probabil că evenimente neprevăzute îți vor da deseori programul peste cap, însă vei face față cu brio.

Balanță

Luna activează zona studiilor, călătoriilor lungi și tuturor activităților cu caracter educativ și evolutiv. Așadar, sunt premize bune pentru susținerea cu succes a unui examen (mai ales dacă îl susții pentru a doua oară), dar și pentru decizii legate de reluarea unor studii sau participarea la un curs de dezvoltare personală. De asemenea, astăzi poți găsi o soluție la o problemă de natură juridică. În ce privește relația sentimentală, încearcă să fii mai atent la nevoile persoanei iubite.

ADVERTISING

Scorpion

Este binecunoscut flerul tău de investigator și cercetător, însă astăzi parcă funcționează la cote maxime. Astfel că reușești să intri în posesia unor informații pe care le vânezi demult sau afli un secret care te ajută să înțelegi mai bine niște evenimente petrecute în trecut. Totuși, e bine să nu dai mai departe aceste informații, ci să fii cât poți de discret în această privință. Mai ales dacă ai descoperit cauza unor disfuncționalități de la locul de muncă.

Săgetător

Luna în Gemeni te face extrem de vorbăreț și dornic de socializare. Vorbești mult, uitând deseori să asculți, lucru care ți se poate reproșa deseori astăzi. Pe de altă parte, e posibil să-ți amintești de niște prieteni vechi cu care nu ai mai vorbit demult sau de niște cunoștințe care ți-ar putea fi de ajutor în realizarea unor planuri. Atenție însă, există tendința de a se vorbi și promite mult, însă asta nu înseamnă că acele lucruri se vor și realiza. Prin urmare, fă promisiuni cu masură și nu lua de bun tot ce auzi.

Capricorn

Segmentul muncii este prioritar și aș spune că îți consumă destul de multă energie. Mai mult datorită efortului depus pentru a descâlci niște ițe și a face lucrurile să meargă în direcția dorită, decât pentru activitățile tale obișnuite. Atenție la discuțiile pe care le ai cu șefii, pentru că tinzi să spui lucruri pe care le-ai putea regreta. Pe de altă parte, dacă ai o cerere de făcut și n-ai găsit momentul potrivit, acum poți acționa în acest sens.

Vărsător

Ești foarte inspirat și creativ, ceea ce te ajută foarte mult dacă ai in derulare un proiect artistic sau care necesită creativitate. Pe de altă parte, este posibil să primești vești bune de departe, de la cineva care locuiește în străinătate. Este însă o zi importantă și din punct de vedere sentimental, prin faptul că poți contribui la detensionarea atmosferei în relația de cuplu, sau reușești să clarifici niște neînțelegeri apărute într-o colaborare.

Pești

Luna în Gemeni, în zona casei, căminului și familiei, îți stimulează dorința de a face o schimbare de decor acasă. Pentru asta, se pare că ai nevoie de sprijinul partenerului sau de o sumă de bani pe care cineva trebuie sa ți-o înapoieze. Oricum, este un moment bun pentru a recupera niște bani sau un bun material care-ți aparține. La locul de muncă se pare că există în continuare tensiuni, așa că încearcă sa fii riguros în tot ce faci și evită conflictele.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇