Horoscop zilnic: 9 octombrie

Horoscop zilnic: 9 octombrie

Berbec

Astăzi ești interesat de studii, călătorii îndepărtate, subiecte deosebite, ieșite din tiparele cotidiene. Minunat este că anturajul în care te vei afla va dori să te asculte și să învețe din experiența ta de viață. Ești un povestitor talentat, pragmatic și astfel atât tu, cât și ceilalți veți beneficia de un schimb de informații folositoare tuturor.

Taur

Temele principale de astăzi vor fi legate de banii și bunurile comune cu alții. În primul rând, este bine să ai în vedere achitarea facturilor sau altor tipuri de datorii. Posibil să primești bani sau informații deosebite legate de o colaborare. Un ajutor material nesperat se va contura la orizont, când te aștepți mai puțin.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 octombrie

ADVERTISING

Gemeni

Atenția și eforturile îți vor fi atrase de către partenerul de viață sau de cei de afaceri. Îți sunt favorizate dialogurile, lămurirea chestiunilor legate de activități și îndatoriri comune. Pe de altă parte, este bine să trasezi direcții noi legate de viață comună cu partenerul. Renunţă la relațiile și situațiile nepotrivite.

Rac

Reevaluează-ți poziția în cadrul grupului de lucru de la serviciu. De asemenea, este bine ca la finalul acestei săptămâni să te gândești pe îndelete cât ești de mulțumit de actualul tău loc de muncă. Cu siguranță este loc pentru îmbunătățiri. Acum sunt momente excelente de a trasa, chiar și imaginar, variante noi de lucru.

Mesajul îngerilor pentru luna OCTOMBRIE 2024

ADVERTISING

Leu

Sunt momente favorabile relaxării alături de persoana iubită și de copii. Chiar dacă îndatoririle profesionale sau partenerul de viață îți răstoarnă planurile dorite de tine, cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să te descurci cu toate. Evită excesele de orice fel, pentru că sănătatea este vulnerabilă și oricând te poate necăji.

Fecioara

Chiar ai nevoie să te odihnești acasă printre cei dragi. Ai succes în rezolvarea treburilor gospodărești. De asemenea, vor intra în sfera ta de interes și alcătuirea planurilor de redecorare a locuinței și de achiziționare a unor bunuri patrimoniale de valoare. Neplăcerile pot apărea de la cheltuieli comune cu alții.

Abundența nu este despre bogăția materială

ADVERTISING

Balanța

Ziua îți aduce în preajmă persoane dragi din anturajul apropiat. Chiar sunt momente excelente pentru discuții amicale, ieșiri în natură, excursii, vizite atât la tine acasă, cât și tu îi poți vizita pe alții. Minunat este că toată lumea îți va recunoaște talentele native și vei fi ascultat cu interes.

Scorpion

Apar informații referitoare la capitolul financiar, în special segmentul veniturilor tale obținute dintr-o activitate profesională. Pe de altă parte, se vor ivi pe neașteptate cheltuieli, fie pe cadouri pentru cei dragi, fie pentru casă sau pentru a ajuta un membru al familiei. Fii prudent în vorbe, deoarece îi poți necăji pe ceilalți.

Povestea lunii octombrie: Masca pe care o porți te protejează, dar te și înrobește

Săgetător

Ești pus pe fapte mari. Vrei să demarezi proiecte gândite demult, să schimbi multe în viața ta, dar mai ales relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Selectează-ți cu grijă vorbele și gesturile, pentru că foarte ușor ceilalți pot riposta. Cel mai bine ar fi să te ocupi numai de treburile tale personale.

Capricorn

Rezervă momente pentru odihnă, relaxare, detașare de forfota cotidiană. Atât sufletul, cât și trupul tău au nevoie de relaționare cu lumile spirituale, de meditație profundă. Adoptă o dietă ușoară, plimbă-te în aer liber, vizitează locuri sfinte și stai de vorbă doar cu persoanele dragi și de încredere. Niscai gânduri legate de bani te pot necăji.

Oracolscop 7 - 13 octombrie 2024

Vărsător

Ceilalți doresc să fie astăzi în preajma ta. Farmecul personal, pe care îl emani, va atrage mulți susținători în plan socio-profesional. Totuși, mentalul tău este vulnerabil, existând riscul să-ți fluctueze gândurile și deciziile. Se recomandă prudență și alegerea cu grijă a vorbelor și gesturilor. Relaxează-te și ai încredere că te cei descurcă cu toate.

Pești

Ești în centrul atenției multor persoane, fie că este vorba despre anturajul profesional, fie despre cel familial. Cumva în umbră se țes posibilități noi de avansare în carieră. Totul este să lași graba deoparte, entuziasmul momentului și să te gândești pe îndelete la ceea ce îți dorești cu adevărat în acest sens.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇