Horoscop zilnic: 9 octombrie

Horoscop zilnic: 9 octombrie

Berbec

Luna tranzitează zodia Racului și te predispune la empatie, emotivitate și multă sensibilitate. Ușa inimii tale se lasă mai greu deschisa astăzi, ești introvertit, reținut, chiar timid.

Familia și căminul sunt zona în care iți găsești liniștea. Ai nevoie de cuvinte de îmbărbătare pentru a prinde curaj, dar urmeazăți intuiția cu încredere. Dedică-te studiului, căci mintea iți merge brici.

Taur

Comunici cu mult patos, emani căldură prin toți porii, dar ai și tendința de a lua lucrurile personal. Amână, pe cât posibil, semnarea de contracte importante, căci rezultatele ar putea fi altele decât cele scontate.

Beneficiezi de sprijin nesperat, discret, în rezolvarea unei situații delicate, din partea unui frate sau a cuiva care până acum nu părea prea prietenos.

Gemeni

În cazul tău, Luna în Rac de astăzi te stârnește iți evaluezi patrimoniul și te orientează spre acumulare. Ai putea constata banii sunt pe sfârșite deși mai ai multe cheltuieli de făcut.

grijile materiale la o parte și bucură-te de oamenii care îți îmbogățesc viață. Prietenii din anturaj se dovedesc a fi altruiști și săritori atunci când ai cea mai mare nevoie de ei.

Cuadratura Marte retrograd - Pluton, 9 octombrie 2020

Rac

Vrei, nu vrei, astăzi iți etalezi emotivitatea, empatia și generozitatea precum o carte de vizită. Te manifești ca o cloșcă pentru cei din jur, ai tendința de a-i îngriji sau a-i proteja, dar ai grijă nu exagerezi, căci s-ar putea simți sufocați.

La locul de muncă fii pregătit pentru surprize și schimbări neașteptate de situație. Adaptează-te din mers și bucură-te, căci îți sunt favorabile.

ADVERTISING

Leu

Sub influenta Lunii din Rac, intuiția și imaginația ta sunt debordante. Un bărbat din familie, soțul sau poate tatăl, are nevoie de sprijinul tău afectiv sau de protecție.

Manifestă-ți cu generozitate compasiunea și noblețea, trăiește-ți emoțiile la maximum de intensitate și nu iți înfrâna instinctul de a sări în sprijinul celor aflați în situații delicate, dacă așa simți faci.

Fecioară

Luna în Rac de astăzi te stimulează în zona anturajului și a prietenilor. Cauți compania oamenilor calzi, protectori, care știu te facă te deschizi și te simți în largul tău.

Simțirile tale intuitive te ajuta "citești" oamenii și îi tratezi cu aceeași monedă. Temperează-ți agresivitatea, renunță la subiectivism și păstrează-ți mintea limpede.

Balanta

Astăzi ești centrat pe carieră și pe raporturile cu autoritățile sau cu șefii. Îți dorești siguranță, stabilitate și preferi te scalzi în ape liniștite. Totuși, o dare de seamă legată de buget sau profit/pierdere te-ar putea înviora și te determină cauți soluții.

Abilitățile de comunicare sau negociere îți sunt foarte solicitate și primești idei ingenioase de la parteneri.

MERCUR retrograd in Scorpion si Balanta, 14 octombrie - 4 noiembrie 2020. O noua perspectiva

ADVERTISING

Scorpion

Astăzi ai putea juca cu succes rolul lupului moralist. Concentrează-ți atenția asupra ta, evită replicile incisive și nu te identifica cu rolul de justițiar. Oricât de mult ți-ar placea fii tu cel care împarte dreptatea, acceptă oamenii așa cum sunt.

Poți fi parte dintr-un schimb sau o tranzacție care îți aducă câștiguri financiare neașteptate, ca urmare a muncii proprii.

Săgetator

În ceea ce te privește, ești încercat de emoții puternice și paradoxale. Trăiești într-o lume a ta, preferi căile oculte, ascunse ochiului neavizat, ai ținte precise, dar nu te lași până nu iți atingi obiectivele.

Te preocupă bunurile comune, împărțite, vis-a-vis de care ești acaparator și preferi le știi la adăpost. Gândește pozitiv și păstrează-ți optimismul caracteristic.

Capricorn

Stimulat de Luna în zona relațiilor și a parteneriatelor, ai tendința de a te atașa, până la sufocare, de ceilalți. Mergi la extreme, iar unii oameni din anturaj te-ar putea percepe rece și interesat.

La domiciliu sunt posibile tot felul de surprize fie din partea membrilor familiei, fie sunt necesare unele reparații subite. Păzește-ți spatele, căci te poți confrunta cu oameni mai puțin binevoitori.

Oracolscop 5 - 11 octombrie 2020

ADVERTISING

Vărsător

Muncă, muncă și iar muncă! Așa ar putea arăta agenda ta de astăzi. Ai putea avea senzația pedalezi în gol și oricât de mult te străduiești parcă nu ieși la liman cu treburile.

Partea bună este pari te împaci bine cu rutina, pe care ai putea-o găsi liniștitoare în amalgamul de evenimente de la serviciu. Deleagă și cere sprijin acolo unde simți ai nevoie și nu te lăsa descurajat.

Pești

Astăzi iți dedici atenția și energia partenerului de viață și copiilor. Roiești în jurul lor, ești cald, protector și pregătit le îndeplinești dorințele. Este o zi potrivită pentru explorarea și aplicarea talentelor tale creative în bucătărie.

S-ar putea iți cam lipsească sporul, dar prin experiență iți poți largi orizontul cunoașterii și ar putea fi o bună modalitate de relaxare.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇