Horoscop zilnic: 9 martie

Horoscop zilnic: 9 martie

Berbec

Luna tranzitează astăzi zona prietenilor și relațiilor sociale. Iar dacă în prima parte a zilei poate aduce stări emoționale schimbătoare, reacții impulsive și tendință de a critica aspru pe oricine îți sta în cale, după prânz, atmosfera devine ceva mai relaxată și calmă.

Ba chiar poți avea parte de discuții interesante, îți poți găsi aliați sau susținători pentru un proiect sau poți clarifici niste nelămuriri, apărute în relația cu un prieten. Seara este numai bună de petrecut cu persoane care-ți împărtășesc ideile și viziunea.

Taur

Luna în Vărsător, în zona carierei, creează cicumstanțe pentru afirmare, prin idei ingenioase și schimbări. Însă, în prima parte a zilei, e bine ți temperezi impulsivitatea, mai ales în relațiile cu șefii sau colaboratorii.

Daca intenționezi ți prezinți un proiect, discuți cu un șef sau cu o altă persoană cu autoritate, e bine ți alegi dupăamiaza pentru astfel de demersuri. Atunci ai șanse mult mai mari fii ascultat și convingi.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 martie

Gemeni

Orele dimineții par a fi destul de încordate, poate din cauză ai multe lucruri de pus în ordine, mai ales din punct de vedere administrativ. De asemenea, te poți afla pe ultima sută de metri cu predarea unei lucrări și tendința este intri în panică.

Dacă pleci la drum în prima parte a zilei, fii prudent, mai ales dacă ești șofer. După prânz, te mai relaxezi și devii mult mai optimist în privința viitorului.

Horoscopul lunii martie 2021

ADVERTISING

Rac

Luna în Vărsător, în zona banilor altora, te face foarte receptiv la resursele pe care cei din jur ți le pot pune la dispozițieAșadar, astăzi te concentrezi asupra mobilizării unor fonduri, pe care le pui în slujba unei afaceri sau a unui proiect profesional.

Totuși, în prima parte zilei, încearcă -ți conservi cât poți de bine resursele, pentru altfel impulsivitatea te predispune la excese sau pagube. În a doua parte a zilei, ai șanse găsești mijloace noi de câștig.

Horoscopul anului 2021

Leu

În cursul dimineții, ești tentat manifești nerăbdare, impulsivitate și chiar duritate, în relațiile cu cei din jur. Atenție, în special, la declarațiile sau manifestările publice. Tinzi fii rigid, încăpățânat, dur în exprimare, reticent la schimbări și în general la tot ce apare nou și neprevăzut.

Dacă reușești treci de prima parte a zilei fără prea multe gafe, după prânz te vei bucura de ceva mai multă armonie și de mai mult calm interior. În plus, poți primi veşti bune, te poți hotărî participi la un curs sau planifici o călătorie.

ADVERTISING

Fecioară

Dimineața poate fi destul de tensionată, din cauza unor probleme sau neînțelegeri apărute la locul de muncă. Însă toate acestea apar doar pentru a conștientiza e timpul schimbi ceva în modul de abordare, fii mai inventiv și mai îndrăzneț. Adică încerci ieși din șabloane, privești lucrurile din alt unghi, accepți pot exista și alte soluții decât cele pe care le-ai văzut până acum posibile.

Pentru , se pare, de ingeniozitatea și capacitatea de adaptare la schimbări depinde astăzi și numărul banilor din buzunar.

Mesajul îngerilor pentru luna MARTIE 2021

Balanță

Iată o zi pe care o poți trăi cu entuziasm, optimism, detașare. Indiferent ce tensiuni, conficte sau nemulțumiri apar, te poți detașa imediat și reușești privești totul cu seninătate.

Este o zi în care ar fi bine te lași inspirat de conversațiile cu prietenii, participi la evenimente sociale sau culturale, faci ce te inspiră și-ți bucura inima.

Pe de altă parte, iubirea este sentimentul definitoriu al acestei zile, așa nu e rău pui la cale o ieșire împreună cu persoana iubită.

ADVERTISING

Scorpion

Luna se află în Vărsător și activează zona căminului, siguranței și familiei. Aspectele tensionate pe care le formează astăzi cu zona carierei vorbesc despre nişte temeri, care pot fi exacerbate și care țin de unele proiecte profesionale în care te-ai implicat sau de o decizie pe care urmează o iei.

Este o zi în care e indicat faci astfel de "calcule", analizezi situația în care te afli și găsești cele mai bune soluții. A doua parte a zilei este mult mai constructiva în acest sens. Relațiile cu familia sunt bune și reprezintă sursa de echilibru.

TOATE planetele în mișcare directă! Eveniment rar, o undă verde din Cer

Săgetator

O zi dedicată comunicării, schimburilor de informații, documentării, deplasărilor. Prima parte a zilei se anunță destul de agitată, tocmai pentru ai de umblat după niște acte sau ai nevoie de niste informații urgente, care par greu de obținut. Tocmai din cauza acestor preocupări, este posibil fii destul de impulsiv, precipitat și poate chiar dur în comunicarea cu cei din jur.

Așadar, e bine, mai ales în prima parte a zilei, încerci -ți menții calmul și cauți mereu găsești soluții. Cu alte cuvinte, nu te pierde cu firea, ci așteaptă găsești calea de rezolvare. Iar daca ești șofer, astăzi lasă-ți mașina acasă sau evita -ți manifești ego-ul în trafic.

Capricorn

Astăzi ai șansa ocolești o pagubă, scapi de o cheltuială, chiar dacă în prima parte a zilei pare greu de crezut -ți va reuși. Însă, în a doua parte a zilei, aspectele sunt mult mai constructive și permit găsirea unor soluții ingenioase în toate demersurile care țin de finanțe.

Pe de altă parte, astăzi poți gândi noi metode de sporire a veniturilor. -ți voie fii îndrăzneț, adică țintești sus!

Marte în Gemeni, 4 martie- 23 aprilie 2021. Tineri, neliniștiți și cu dor de ducă

Vărsător

Luna îți tranzitează zodia, însă te face destul de sensibil, mai ales în prima parte a zilei, la criticile celor din jur, la observațiile sau remarcile lor, exprimate pe șleau.

Prin urmare, cel mai bine este încerci nu  iei totul personal, ci mai degrabă te uiți mai atent la tine, la atitudinea ta în raport cu ceilalți, la ce e nevoie fie corectat, ajustat, transformat la tine. Răspunsuri importante poți primi din cărți sau din conversații cu persoane care au mai multă experiență de viață sau mai multa înțelepciune.

Pești

Este posibil ca la primele ore ale dimineții te îngrijorezi pentru o problemă de la serviciu și te frămânți pentru a găsi cea mai buna soluție. Sfatul meu este , oricât de dificila ți s-ar părea o situație, abordezi totul cu calm și detașare, pentru sprjinul va veni când te aștepți mai puțin și pe cele mai surprinzătoare căi.

Este o zi bună și pentru a te ocupa de sănătate, mai ales dacă simți o problemă mai veche se reacutizează.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇