Horoscop zilnic: 9 august

Horoscop zilnic: 9 august

Berbec

Se conturează schimbări majore în relațiile sentimentale și în cele cu copiii, impulsionate de energia zilei. O relație de iubire mai veche se poate reconfigura sau chiar destrăma definitiv.

Este nevoie să priveșți cu alți ochi tot ce ține de relațiile cu cei dragi și să-i lași să-și trăiască viață așa cum cred ei mai bine.

Pe de altă parte, sunt momente favorabile de a plănui dezvoltarea unui hobby, transformându-l într-o ocupație frecventă.

Taur

Contextul astral de astăzi îți aduce noutăți în relațiile familiale și pentru spațiul locativ. Astfel sunt posibile discuții importante legate de patrimoniul familial și de trecutul neamului din care provii.

De reținut informațiile primite, deoarece te vor ajuta să-ți lămureșți multe necunoscute legate de rude, pe de o parte, iar pe de altă parte, poți desluși noi trasee de viață publică. Ascultă mai mult și vorbește strictul necesar.

Horoscopul săptămânii 9 – 15 august

Gemeni

Mentalul îți este bulversat și predispus la fluctuații majore. Mare atenție dacă studiezi, dacă susții examene, probe sau dacă lucrezi la serviciu cu documente, acte oficiale, înscrisuri care privesc grupuri mari de oameni.

De asemenea, comunicarea este viciată, așa încât sunt posibile neînțelegeri și chiar un schimb de replici nu tocmai plăcute. Controlează-ți gândurile și fii foarte prudent în vorbe și fapte.

ADVERTISING

Rac

Se întrezăresc noutăți la capitolul venituri obținute din muncă desfășurată la un serviciu. Contextul astral de astăzi te predispune la noi forme de câștig, pe de o parte, datorită schimbărilor condițiilor de muncă, iar pe de altă parte este posibil să primeșți oferte de colaborare favorabile.

Fii prudent și dozează-ți eforturile pentru că energia vitală fluctuează mult, creându-ți neplăceri. Va trebui să cheltuieșți ceva mai mulți bani.

MARTE în Fecioară, 29 iulie- 15 septembrie 2021. Curățenie generală în viață

Leu

Iată o zi care îți oferă șanse mari de schimbare din toate punctele de vedere. Sunt momente favorabile pentru a-ți remodela personalitatea și pentru a relaționa altfel cu tot ce te înconjoară.

Ar fi bine să fii mai atent cu trupul și la sufletul tău, prin îngrijiri specifice sau prin abordarea unor cursuri de dezvoltare personală. Ești emotiv, subiectiv, dornic de acțiuni noi, însă astăzi evită eforturile prea mari și contradicțiile cu ceilalți.

ADVERTISING

Fecioara

Energia zilei te predispune la izolare, dorință de singurătate și de evadare din tumultul vieții cotidiene. Sunt momente favorabile pentru discuții tainice cu propria-ți persoană, dar și cu cineva drag.

Temele de mare interes pentru ține sunt deocamdată legate de sănătate și domeniul profesional. Evita pe cât posibil astăzi consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale! Conflictele ascunse sunt la cote înalte și începând de astăzi pot lua o amploare.

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2021: Noi reguli de viață

Balanță

Interesantă și importantă zi la capitolul prieteni și protectori. Se deschid posibilități de relaționare cu oameni noi, deosebiți, care chiar pot să te sprijine în proiectele tale de viitor.

Fii prudent și selectează-ți pe îndelete anturajul. Sunt posibile neplăceri de la prieteni și de la protectori. Bine ar fi să te îndepărtezi de actualele persoane apropiate și să-ți orientezi eforturile către alții. Poți primi oferte de includere în grupuri diverse.

ADVERTISING

Scorpion

În domeniul profesional se conturează noi orizonturi din toate punctele de vedere. Energia zilei te împinge pe un drum social cu totul nou. Ți se pot oferi sarcini de lucru noi, cu efecte pe termen lung, o funcție de răspundere râvnită de tine în taină sau, pur și simplu, te poți orienta către un alt loc de muncă.

Șefii sau reprezentanții unor instituții oficiale îți pot crea neplăceri, însă cu puțin efort poți depăși toate piedicile ivite.

Horoscopul lunii august 2021

Săgetător

Noutăți amestecate din și despre străinătate, iar pentru cei implicați în examene, probe, interviuri profesionale sau studii pe termen lung, acestea vor lua o turnură nebănuită.

Contextul astral te îndeamnă să-ți lărgeșți orizonturile cunoașterii și să-ți elevezi sufletul. Sunt momente favorabile de a-ți schimba planurile de viață, fie orientându-te către călătorii peste mări și țări, fie abordând forme de instruire care presupun studiu îndelungat, alături de oameni cu o înalta ținută morală și profesională.

Capricorn

Contextul astral de astăzi îți prefigurează noutăți la capitolul bani și bunuri avute în comun cu alții. Se deschide o etapă importantă de câștig, fie de la și prin partenerul de viață, fie prin colaborări noi, fie prin moșteniri.

Există și varianta să se înceapa un proces de partaj în urmă unui divorț sau în urmă unei separări în afaceri. Pe de altă parte, te poți orienta către împrumuturi și investiții.

Vărsător

Relațiile parteneriale vor cunoaște reconfigurări pe termen lung. Cu greu te desprinzi de cele vechi, însă nemulțumirile și dezacordurile între ce îți doreșți să faci și ce îți oferă ceilalți sunt mult prea mari pentru a mai continua în același stil.

Pregătește-te pentru parteneri noi, colaborări de anvergură și acțiuni cu bătaie lungă. Sunt posibile discuții aprinse, reproșuri, însă ai în vedere faptul că mentalul colectiv este bulversat. Evita să iei decizii majore.

Pești

Deosebită zi la capitolul muncă de zi cu zi și relații colegiale. Se anunță modificări ale condițiilor de lucru, colegi noi sau chiar este posibil să apară în orizontul tău și o altă profesie pe care până nu demult o abordai doar sub formă de hobby.

Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Dozează-ți eforturile, evită enervările și provocările celorlalți. Chiar este un bun prilej să-ți trasezi planuri profesionale noi.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇