Horoscop zilnic: 8 septembrie

Horoscop zilnic: 8 septembrie

Berbec

Probabil că astăzi se vor relua dezbaterile privitoare la detaliile unor proiecte profesionale sau personale în care ești implicat, de multă vreme, alături de partenerul de viață sau de colaboratori. Dacă observi că nu mai pot continua unele înțelegeri, lasă evenimentele să-și urmeze cursul. Este mai bine pentu tine să te desprinzi rapid din relații și situații care te depășesc.

Taur

Pe de o parte sănătatea îți dă de furcă, iar pe de altă parte ai multe de rezolvat în segmentul profesional, la locul de muncă. Dacă ai să-ți ordonezi prioritățile cu răbdare, te vei descurca excelent cu toate. Însă trebuie să-ți dozezi eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă și se pot reactiva afecțiuni vechi ale sistemului renal. Pe cât posibil evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale.

Gemeni

Se pare că distracția este în toi, iar relațiile amoroase din belșug. Sau cel puțin asta îți dorești tu deocamdată. Însă, cheful de aventuri îți poate fi redus fie de discuții aprinse cu cei dragi, fie de revenirea neașteptată a unei persoane, alături de care ai dezvoltat, undeva cândva, o relație sentimentală. Fii prudent și tratează totul cu atenție, pentru că se pot strica iremediabil relații și situații bune. Autocontrolul, bunăvoința și toleranța sunt atribute de mare folos.

Oracolscop 6 – 12 septembrie 2021

Rac

Segmentul domestic revine în atenția ta, însă de această dată iureșul apărut ca din senin astăzi îți răstoarnă planurile construite cu grijă de ceva vreme încoace. Membrii familiei vor dori sprijinul tău material și moral necondiționat. Pe de altă parte există și treburi gospodărești care nu mai pot fi amânate și pe care numai tu le poți rezolva. Fii prudent, însă ai încredere că vei depăși totul cu bine.

ADVERTISING

Leu

Este o zi în care ești asaltat de multe cunoștinte, rude sau prieteni. Pentru că ești foarte vorbăreț atragi persoane care doresc să te asculte, dar care îți vor sancționa orice vorbă sau gest nepotrivite. Alege-ți cuvintele cu grijă și vorbește numai despre subiectele pe care le cunoști foarte bine. Există riscul discuțiilor aprinse și a declanșării unor conflicte pe termen lung. După-amiază, o conversație cu cei dragi te relaxează și amuză deopotrivă.

Fecioară

Aspectele financiare reprezintă o provocare majoră astăzi. Este posibil să primești bani, bunuri sau favoruri din partea celor dragi. Însă și tu la rândul tău va trebui să cheltuiești pe diverse, în mod special pe cele necesare traiului cotidian. Tendința de a cheltui cam mult este accentuată, poate și pentru că se întrezăresc posibilități de câștig din activitatea profesională desfășurată într-un loc de muncă.

Luna nouă în Fecioară, 7 septembrie 2021. Noi modalități de vindecare

ADVERTISING

Balanță

Tensiunile interioare sunt accentuate, deoarece astrele îți trimit multă energie. Cel mai bine ar fi să iei lucrurile mai ușor, să eviți agitația, entuziasmul și implicarea în treburi care nu te privesc. Sunt momente favorabile pentru a-ți revizui conduita, stilul de viață, planurile de viitor și relațiile în care ești implicat. Din când în când, spune-ți vorbe de iubire și plănuiește momente de răsfăț alături de cei dragi.

Scorpion

Minunat ar fi să lași treburile deoparte și să-ți rezervi întreaga zi numai pentru odihnă, meditații, plimbări prin locurile preferate, revizuirea planurilor personale și profesionale. Posibil să simți un disconfort accentuat, din cauza unor afecțiuni ale inimii, sistemului circulator sau coloanei vertebrale. Îngrijește-te după principii naturiste! Pe de altă parte, dinspre segmentul profesional se conturează intrigi serioase și pe termen lung.

ADVERTISING

Săgetător

Se pare că vor avea loc multe discuții aprinse cu persoanele din anturajul socio-profesional. Unii îți susțin proiectele și demersurile profesionale, alții în schimb îți pun bețe în roate. Tu ar trebui să te distanțezi de toată lumea și să privești atent cine ce zice. Evită să vorbești prea mult sau să-ți divulgi intențiile și opiniile. Pe lângă faptul că astfel vei afla lucruri interesante, folositoare ție, te vei și amuza deopotrivă.

Atmosfera astrală a lunii SEPTEMBRIE 2021: Revizuiri și finaluri clare!

Capricorn

Este multă forfotă în segmentul profesional. Se pare că te vei întâlni cu persoane cu funcție, fie din cadrul locului tău de muncă, fie cu reprezentanți oficiali ai unor instituții pe la care mergi astăzi să rezolvi diverse chestiuni. Ești destul de combativ vizavi de autorități și de regulile impuse sau promovate de acestea. Astfel există riscul să-ți strici imaginea în ochii celorlalți, dar și relațiile vechi de bună calitate.

Vărsător

Călătoriile îndepărtate și studiile pe termen lung reprezintă subiecte de interes pe durata întregii zile. Totuși evită hazardul și sfătuiește-te cu cei dragi pentru orice detaliu legat fie de o plecare, fie de abordarea unor studii. Ești dornic de a te avânta în programe de studiu, cercetare, învățare, însă trebuie să le selectezi pe acelea care îți sunt de folos. Dialogurile cu persoane erudite, experimentate în ale vieții se vor ivi pe neașteptate.

Mesajul îngerilor pentru luna SEPTEMBRIE 2021. Privește dincolo de aparențe!

Pești

Aspectele financiare comune cu alții îți atrag atenția și eforturile. Pe de o parte trebuie să achiți facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Însă, pe de altă parte pot interveni cheltuieli majore legate de bunuri și servicii folosite împreună cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Fii prudent și cheltuiește cu măsură. Unii te vor ademeni să investești în ceea ce cred ei că merită sau măcar să le împrumuți sume consistente de bani.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇