Horoscop zilnic: 8 octombrie

Horoscop zilnic: 8 octombrie

Berbec

Este posibil ca astăzi să fii din cale-afară de precaut și chiar temător, când vine vorba de decizii sau acțiuni care presupun o cheltuială de resurse (timp, bani, experiență). Din acest motiv, cooperarea cu un colaborator sau partener poate fi afectată, pentru că ești tot timpul în gardă și ai permanent senzația că cineva vrea să te păcălească.

Sugestia Astrocafe.ro este să te relaxezi puțin și să renunți la suspiciuni nefondate. Protejează-ți finanțele, dar fără a compromite relațiile.

COMUNICARE Și EXPRESIE de SINE. Program de antrenament cu Nicoleta Svârlefus, 10 noiembrie – 8 decembrie

Taur

O zi destul de tensionată în ce privește relația cu superiorii, cu o persoană cu autoritate sau cu un colaborator. Tinzi să fii destul de rigid, să ții cu dinții de convingerile tale și să te opui schimbărilor absolut necesare, care pot să apară.

Nu este exclus ca la locul de muncă să se schimbe niște reguli sau termenii unei colaborări pe linie juridică, însă încearcă să te adaptezi din mers și să privești lucrurile ceva mai optimist.

Gemeni

Atenție la eventuale greșeli pe care le poți face față de colegii de muncă sau la erorile care se pot strecura în cadrul activităților desfășurate, mai ales dacă lucrezi cu acte oficiale. În cazul unei astfel de greșeli, abține-te să învinovățești pe cineva, până nu lămurești situația.

În rest, este o zi bună. Inspirația este la cote maxime, de asemenea, și exprimarea artistică. De aceea, e foarte bine ca, dacă ai o idee de proiect, să faci tot posibilul pentru a o materializa.

ADVERTISING

Rac

Foarte multă creativitate, intuiție, nevoie de manifestare a unui talent. Numai că există o ușoară tendință spre sensibilitate excesivă, manifestată mai ales în relația cu persoana iubită. Cu alte cuvinte, tinzi să iei totul personal și să te superi ori de câte ori așteptările tale nu sunt satisfăcute.

În schimb, zona financiară este foarte bine susținută, însă e vorba despre banii veniți din muncă proprie și nu din speculații sau jocuri de noroc. În următoarele zile pot veni sume de bani consistente.

Mercur retrograd în Balanță, 27 septembrie- 18 octombrie 2021. Detox relațional

Leu

Deși te afli într-o perioadă în care viața socială este importantă, iar comunicarea câștigă teren, astăzi se pare că ai nevoie de puțin spațiu numai pentru tine, de liniște și introspecție. Sunt recomandate activitățile care presupun cooperare cu membrii familiei, pentru că este un moment bun pentru decizii care privesc securitatea materială și administrarea bugetului.

Totuși, încearcă să fii mai tolerant în ce privește reacțiile partenerului, chiar dacă uneori ți se par deplasate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

S-ar putea să fii nevoit să te ocupi de lucruri care nu-ți fac nicio plăcere, cum ar fi plimbarea unor acte de la o instituție la alta, remedierea unei erori apărute la locul de muncă, așteptarea la cozi pentru obținerea unei semnături sau aprobări și căutarea unor persoane care să te ajute în aceste demersuri.

Însă, chiar dacă faci aceste lucruri împotriva voinței tale, abordează-le cu responsabilitate și vigilență, pentru a evita încurcături greu de îndreptat ulterior, mai ales că sunt și niște bani la mijloc, pe care poți să-i pierzi din neglijență sau poți să-i câștigi dacă ești atent.

Balanță

Ești preocupat de siguranța materială și de unele câștiguri care pot veni în urma unei afaceri sau a unui proiect în care eziți să te implici deocamdată. Totuși, pentru orice investiție, ar trebui să mai aștepți puțin, pentru că există predispoziție către decizii greșite în acest sens.

În plus, în a doua parte a zilei poate apărea o cheltuiala neprevăzută, așa că păstrează-ți o rezervă pentru orice eventualitate. Sprijinul pare să vină de la un prieten de încredere, dispus să-și pună la bătaie niște resurse pentru a te scoate dintr-un impas.

Oracolscop 4 - 10 octombrie 2021

ADVERTISING

Scorpion

S-ar putea să te simți depășit de evenimente sau să ai senzația că acestea se derulează într-o direcție nedorită și, mai ales, imposibil de schimbat. De asemenea, este posibil ca toate îndatoririle să ți se pară o adevărată corvoadă, mai ales că nu stai excelent la capitolul tonus și nici nu primești confirmările, aprecierea și recunoașterea de care ai nevoie. Mai mult decât atât, superiorii par să aibă tot timpul reproșuri la adresa ta.

Toate aceste experiențe au însă rolul de a te avertiza că e momentul pentru o pauză și o analiză atentă și sinceră a acțiunilor tale.

Săgetător

Dacă peste zi ai primit vreo propunere interesantă sau, pur și simplu, s-a născut o aspirație nouă sau o idee interesantă, acum este momentul potrivit pentru a te gândi la asta în liniște și pentru a strânge informațiile și datele necesare.

Însă, chiar dacă nu toate veștile sunt grozave în privința noilor planuri pe care le ai, nu da înapoi, ci ai răbdare și, mai ales, cere mai multe păreri din mai multe surse.

Capricorn

Atenție la promisiunile sau împărtășirile pe care ți le face astăzi un prieten sau o cunoștință. Mai întăi asigură-te că intențiile acestei persoane sunt onorabile și că nu are un interes ascuns. Cu atât mai mult dacă este vorba despre bani sau despre alte resurse pe care e nevoie să le pui la bătaie, în ideea că ți se vor întoarce cu vârf și îndesat.

Cu alte cuvinte, protejează-ți resursele, indiferent de natura lor, și triază cu atenție informațiile primite.

Vărsător

Astăzi se pot reactiva niște ambiții profesionale, pe care ai șanse să le realizezi, doar că este foarte importantă atitudinea pe care o adopți în relația cu șefii sau cu colaboratorii. Integritatea și moralitatea sunt valorile de la care nu ar trebui să te abați cu niciun preț, oricât ar fi de mare tentația.

Toate demersurile pe care le faci trebuie să fie în concordanță cu principiile tale și cu regulile din cadrul instituției în care lucrezi. Fii sincer, recunoaște-ți greșelile și promite doar ce poți face.

Pești

Dacă tocmai ai intrat într-o nouă colaborare sau ești pe cale să o faci, ziua de astăzi probabil va fi dedicată demersurilor juridice, administrative sau de documentare. Numai că, fie nu ai chef pentru astfel de activități, fie încerci să reduci timpul alocat pentru ele, iar asta face ca rezultatele să fie departe de cele scontate.

Norocul și susținerea vin de la partenerul de viață sau o rudă apropiată, gata să te sprijine, atât cu bani cât și cu sfaturi avizate.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇