Horoscop zilnic: 8 iulie

Horoscop zilnic: 8 iulie

Berbec

Prietenii îți sunt alături cu dialoguri și sfaturi minunate. Sunt posibile neînțelegeri în relația cu persoana iubită, dar sunt momente pasagere. În casă și familie domnește armonia, iar cei dragi te susțin în toate demersurile tale.

Fii prudent și nu cere mai mult decât ți se oferă. Spre finalul zilei, tendința de izolare va fi la cote înalte. Plimbă-te în aer liber, meditează într-o biserică sau lecturează o carte amuzantă.

Taur

Se pare că astăzi vei fi nevoit să dai ochii cu șefii sau cu autoritățile. Sunt posibile neînțelegeri, discuții contradictorii, însă nu sunt motive de îngrijorare.

Totuși, fii atent ce ți se reproșează și încearcă să faci remedierile necesare. Un prieten apropiat îți poate oferi informații prețioase legate de locul de muncă. Spre finalul zilei, ocupă-te de cei dragi. Atenție la sănătate!

Horoscop pentru saptamana 06 – 12 iulie 2020

ADVERTISING

Gemeni

Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte. Îți sunt favorizate vizitele la muzee, galerii de artă, discuțiile pe teme spirituale sau lecturarea unei cărți bune. Relațiile cu străinătatea pot cunoaște răsturnări de situație.

Dacă plănuiai să pleci într-o călătorie îndepărtată, aceasta se poate amâna, dar nu pentru mult timp. În după-amiaza zilei, îndreaptă-ți atenția către aspectele din zona carierei și a relațiilor cu șefii. Atenție la imaginea ta în ochii celorlalți!

Rac

Pentru tine este o zi potrivită chestiunilor financiare, ce vizează banii și bunurile altora. Îți poți achita mai ușor taxele, impozitele, creditele și, în funcție de caz, în relațiile cu instituțiile financiare se poate ajunge la un consens agreabil.

În a doua parte a zilei, bine ar fi să lași pragmatismul vieții cotidiene deoparte și să îți îndrepți gândurile către laturile spirituale. Plimbă-te în aer liber, vizionează un film bun sau stai de vorbă cu un prieten drag.

ADVERTISING

Leu

Bine ar fi ca astăzi să te ocupi de partenerul de viață. Sunt posibile reproșuri din partea acestuia vizavi de comportamentul tău din ultimul timp și cam are dreptate. Ai răbdare să asculți ce are de zis și explică-te în cuvinte puține, dar esențiale.

Spre seară se întrezăresc chestiuni financiare. Este vorba despre achitarea facturilor sau datoriilor de orice fel. Există multe necunoscute în acest segment de viață, dar cu prudență și discernământ le poți depăși.

E crucial să luăm decizii și să acționăm cu fermitate. Mesajul îngerilor pentru luna IULIE

Fecioară

Pentru tine este o zi cu multe treburi la serviciu. Nu prea ai spor la muncă, relațiile colegiale sunt tensionate, iar despre șefi bine ar fi să nu știi astăzi. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de activitățile ușoare și evită provocările.

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor și a circulației periferice. Folosește remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale generale, plimbă-te în aer liber și odihnește-te mai mult. Spre seară te vei simți mai bine.

ADVERTISING

Balanță

Cheful de distracții și aventuri este la cote înalte pentru tine. Veselia de care dai dovadă i-ar putea supară pe ceilalți, dar mai ales pe cei dragi. Încearcă să îți temperezi atitudinea.

Relațiile cu persoana iubită sunt tensionate, dar șarmul tău caracteristic poate aduce lucrurile pe un făgaș bun. Alții vor avea de-a face cu copiii și năzbâtiile lor. În după-amiaza zilei se întrezărește multă forfotă în sfera muncii. Atenție la sănătate!

Oracolscop 6 – 12 iulie 2020

Scorpion

Treburile gospodărești îți sunt bine susținute de către astre. Este o zi propice curățeniilor generale, reparațiilor curente, amenajării grădinii sau decorațiunilor interioare.

Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar până la finalul zilei totul va fi bine. Ești foarte creativ și bine ar fi să îi lași și pe ceilalți să se bucure de realizările tale. Adună-i pe cei dragi la o serată amuzantă în aer liber.

Săgetător

Se pare că în prima parte a zilei ești mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse, dar cu folos. Comunicarea este deficitară, astfel încât bine ar fi să exersezi dictonul „tăcerea e de aur“.

Rudele sau prietenii apropiați îți solicită ajutorul. Încearcă să îți rezolvi treburile, dar fii alături și de cei dragi. După-amiaza zilei este favorabila activităților gospodărești. Atenție la sănătatea și problemele sociale ale membrilor familiei!

Miracolul incertitudinii. Eclipsa de Luna în Capricorn, 5 iulie 2020

Capricorn

Chestiunile financiare cotidiene sunt astăzi la ordinea zilei pentru tine. Te poți ocupa de cumpărăturile necesare traiului zilnic, dar rezumă-te doar la strictul necesar.

Sunt posibile cadouri și recompense de la cine te aștepți mai puțin. În a doua parte a zilei, o rudă sau un prieten apropiat are nevoie de ajutorul tău. Detașează-te de problemele celorlalți și nu lua de bun chiar tot ce ți se spune.

Vărsător

O zi minunată pentru tine. Ești plin de viață, iar dorința de afirmare este la cote înalte. Relațiile parteneriale te solicită destul de mult, însă totul este în favoarea ta.

Recomandarea astrelor este să îți programezi vizite la saloanele de întreținere corporală sau să te gândești la parcurgerea unor cursuri de dezvoltare personală și relațională. După-amiaza zilei îți aduce în atenție chestiunile financiare. Este posibil să primești un cadou surpriză sau o recompensă binemeritată.

Decizii majore, finaluri și începuturi. Atmosfera astrală IULIE 2020

Pești

Ești destul de retras astăzi. Dorința de a fi doar cu tine însuți este la cote înalte. Gândește-te pe îndelete la noi direcții de viață și elimină din jurul tău tot ce te împiedică.

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor și secundar pe inimă. Spre sfârșitul zilei te vei simți mai bine, însă ocupă-te doar de treburi ușoare. Fii precaut în privință banilor obținuți de la un loc de muncă. Cheltuiește doar strictul necesar.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇