Horoscop zilnic: 8 decembrie

Horoscop zilnic: 8 decembrie

Berbec

Te gândești de ceva vreme la un alt mod de abordare a relațiilor parteneriale. Acum a sosit momentul să te decizi vizavi de orice tip de relație, fie că este profesională, fie că este sentimentală. Într-un anume fel există contradicții între ce îți dorești ca parteneri și ce îți oferă viața. Recomandabil este să observi atent în ce direcție bate vântul relațional.

Taur

Se anunță etape profesionale noi. Este mult de lucru la serviciu, colegii îți sunt alături, iar șefii chiar îți recunosc meritele și te susțin. În aparență poți fi nemulțumit, din cauza unor situații ivite pe neașteptate care îți încurcă puțin treburile profesionale. Există o contradicție importantă între filozofia ta de viață și îndatoririle profesionale pe care trebuie să le duci la bun sfârșit.

Mesajul îngerilor pentru luna DECEMBRIE 2023

Gemeni

Minunat este aspectat sectorul amoros. Relațiile cu cei dragi vor lua o altă turnură. Este posibil să te desprinzi de o relație sentimentală veche, însă se conturează altele foarte deosebite. Dorința de a iubi și de a fi iubit este la cote mari, iar acum sunt momente favorabile pentru a ți se îndeplini. Creativitatea îți este accentuată, astfel că poți realiza adevărate opere de artă.

Rac

Ziua îți aduce noutăți la capitolul domestic. Este rost de cumpărături importante pentru înfrumusețarea spațiului în care locuiești și chiar pot intra în discuție achiziționarea unei case sau a unui teren. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, fie pentru că tu în ultima vreme ești mai mult alături de prieteni, fie pentru că planurile tale casnice nu corespund cu cele ale celor dragi.

Revizuire, regândire și introspecție: Mercur retrograd în Capricorn și Săgetător (13 decembrie 2023 - 2 ianuarie 2024)

ADVERTISING

Leu

Ziua este favorabilă dialogurilor cu persoanele din anturajul apropiat. Ai susținere energetică bună pentru a rezolva chestiuni profesionale sau care țin de studii. Chiar dacă la serviciu există nesiguranță și relații dinamice, în special cu șefii, tu rezolva fiecare detaliu care intră în sfera ta de activitate sau de interes. Pune-ți în ordine documentele și actele personale.

Fecioara

Se conturează câștiguri importante din munca pe care o desfășori la un serviciu. Ești tentat să-ți cheltuiești banii pe călătorii sau pe studii pe termen lung. În orice ai investi deocamdată, efectele vor fi pe termen lung. Fii prudent și drămuieşte-ți fiecare șfanț. Este o perioadă excelentă pentru a-ți schimba opiniile vizavi de bani și implicaţiile lor.

Semnificația numerologică și spirituală a portalului 12.12 și meditația de integrare

Balanță

Este o zi în care energia astrală te îndeamnă să-ți revizuiești planurile de viață și atitudinea față de ceilalți. Evenimentele în care ești implicat te solicită mult de câteva săptămâni încoace, fapt pentru care acum poți trage concluzii bune și lua decizii importante. Emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, așa încât trasează direcții noi, dar acționează zilele următoare.

ADVERTISING

Scorpion

Ar fi bine să fii cât mai discret și să te ocupi de treburi ușoare. Sănătatea este vulnerabilă, însă evită pe cât posibil tratamentele alopate, analizele și consultațiile medicale. De asemenea, ziua îți poate aduce informații secrete, foarte importante, legate de parteneriatele și colaborările existente în viața ta. Deocamdată reține cele aflate și pregătește un alt plan de abordare a evenimentelor.

Decembrie: E vremea pentru lumină, speranță, bucurie și magie

Săgetător

Ziua îți aduce în atenție prietenii și proiectele comune pe care le desfășori cu alții. Sunt posibile discuții importante cu aceste persoane, discuții care pe de o parte îți vor aduce sfaturi bune, pe de altă parte, te vor ajuta să vezi adevărata față a situațiilor cu care ai de-a face în zona profesională. Dacă unele remarci te vor necăji pe moment, este ceva momentan.

ADVERTISING

Capricorn

Se conturează evenimente deosebite în zona profesională. Se creionează efecte minunate la serviciu. Este posibil să primești o funcție de răspundere sau dacă deja ai una, acum este momentul să culegi roadele și laurii muncii depuse. Astăzi doar se va simți izul succesului, iar peste câteva zile se vor concretiza și faptele.

Vărsător

Ziua anunță relații fructuoase cu străinătatea, succes la studii pe termen lung, posibilitatea de a aborda un program de instruire personală și profesională. Însă este nevoie să-ți deschizi inima și mentalul către alte filozofii de viață și să accepți și teoriile altora. Minunat este că membrii familiei te susțin necondiționat. Ține cont de aceste persoane!

Pești

Banii și bunurile comune cu alții vor lua o nouă turnură. Pe de o parte, se deschid posibilități noi de câștig și folosință de la și prin alții, iar pe de altă parte vei începe să culegi roadele materiale ale unei munci depuse într-o colaborare profesională mai veche. Evită planurile financiare de anvergură, creditele sau alte tipuri de datorii.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇