Horoscop zilnic: 8 decembrie

Horoscop zilnic: 8 decembrie

Berbec

O zi axată pe muncă, mai ales dacă e vorba despre activități care necesită precizie, organizare, meticulozitate. Numai că este posibil să te afli în situația de a lua niște decizii spontane, să accepți niște schimbări sau să-ți stabilești foarte bine prioritățile pentru a fi eficient.

În aceste condiții, e bine să fii receptiv la ideile ingenioase ale colegilor și să fii deschis la nou. Schimbarea produsa astăzi este de bun augur pe termen lung.

Taur

Probabil că vei trăi emoţii intense astăzi, datorită unor întorsături de situație, care pot avea loc în cadrul relației de iubire sau în ce privește un proiect aflat în desfășurare.

Cert este că ești gata să pui capăt unor compromisuri, că nu mai ești dispus să te complaci în relații sau situații care contravin aspirațiilor și mai ales principiilor tale, chiar cu riscul de a ieși în pierdere din punct de vedere material. Este o zi în care ii poți surprinde pe ceilalți prin atitudinea ta radicală și schimbătoare, dar cel mai important acum este să fii în acord cu principiile tale.

7/16 – vibrația numerologică a lunii decembrie. Legământul lui Dumnezeu

Gemeni

S-ar putea ca astăzi să trăiești un sentiment de insecuritate profesională sau materială, să ai senzația că nu ești pe teren stabil și că este necesar să faci o schimbare sau să te adaptezi la una.

Poate fi vorba doar despre o schimbare de atitudine față de șefi sau alte persoane cu autoritate din viața ta, în scopul de a te elibera de niște constrângeri sau poate fi vorba despre renunțarea la o colaborare. Oricum ar fi, schimbările par benefice, așa că ai curajul să ți le asumi.

ADVERTISING

Rac

În ce te privește, schimbările de astăzi, apărute mai ales în prima parte a zilei, vizează sfera convingerilor și credințelor personale, în ce privește colaborările și relațiile în general. Ceva ce se întâmplă astăzi te poate face să-ți schimbi unele convingeri, așteptările în privința viitorului și chiar viziunea asupra vieții.

Astfel că simți nevoia să-ți triezi relațiile, să faci curat și să le păstrezi doar pe cele care se potrivesc noilor crezuri.

Oraloscop 7-13 decembrie

Leu

O zi aducătoare de surprize, nu toate plăcute, în zona financiară. Pot apărea cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul sau cineva de la care așteptai niște bani se poate răzgândi. În tot cazul, nu e indicat să te bazezi prea mult pe câștiguri ușoare, ci tot pe cele venite din muncă și efort propriu.

În același timp, dacă ți-ai programat pentru astăzi să faci cumpărături, fii cumpătat și rezumă-te doar la lucrurile care-ți sunt cu adevărat necesare.

ADVERTISING

Fecioara

Luna prezentă în semnul tău zodiacal primește tensiuni din zona parteneriatelor oficiale, semn că astăzi se pot schimba termenii unui contract, se poate reveni asupra unui acord sau poți fi surprins de atitudinea din ce în ce mai nonconformistă a partenerului de viață.

Totuși, chiar dacă în prima faza, find luat prin surprindere de unele vești, tinzi să te panichezi, spre seară îți vine inima la loc și îți dai seama că totul s-a așezat de fapt înspre binele tău.

Mesajul îngerilor pentru luna Decembrie 2020

Balanță

Ar fi bine ca astăzi să nu-ți încarci foarte mult agenda, să nu-ți propui marea cu sarea, ci mai curând să te ocupi de tine și de sufletul tău. Mai ales dacă există ceva probleme de sănătate, nu le neglija, ci caută un remediu pentru ele.

Pe de altă parte, renunţă să mai despici firul în patru și să-ți faci griji pentru o problema casnică, familială sau patrimonială care te frământă din ce în ce mai mult. Și, mai ales, evita deciziile importante în acest sens.

ADVERTISING

Scorpion

Este posibil să fii surprins de unele gesturi radicale ale prietenilor sau de dualitatea și lipsa de loialitate a unora dintre ei. În acest context, nu este exclus ca unele relații de prietenie să se rupă sau măcar să se răcească dintr-odată.

Pe de altă parte, s-ar putea să fii tentat să contești succesul unui amic, aducând tot felul de argumente, mai mult sau mai puțin reale. Încearcă totuși să fii ceva mai tolerant, chiar dacă ești convins că punctul tău de vedere este cel corect.

Atmosfera astrală a lunii Decembrie 2020: Zorii unei noi Lumi

Săgetător

Unele schimbări care apar astăzi în sfera profesională îți dau speranțe în ce privește îmbunătățirea situației financiare. Chiar dacă banii nu vin astăzi, măcar există o promisiune în acest sens, cu condiția să fii conștiincios, riguros în tot ce faci și să respecți cu strictețe indicațiile primite de la superiori.

Deciziile radicale și ideile nonconformiste nu sunt bine primite de superiori astăzi, așa că încearcă să faci lucrurile în manieră obișnuită, convențională.

Capricorn

În continuare te gândești la viitor, iar unele discuții sau întâlniri care au loc astăzi, fie cu un prieten apropiat, fie cu o persoană căreia îi recunoști experiența și nivelul de evoluție și pregătire, pur și simplu te ajută să identifici un nou traseu de viață.

Însă pentru asta este nevoie să fii receptiv, să renunți la ideile fixe și să încerci să privești lucrurile dintr-un nou unghi. Este o zi bună și pentru documentare sau pentru reluarea legăturii cu o persoană de departe.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 decembrie

Vărsător

În prima parte a zilei, tentația de a-ți satisface un capriciu sau o plăcere personală costisitoare este foarte mare, așa că riști să neglijezi alte priorități.

Adevărul este că riscurile asumate sunt calculate, în sensul că toate deciziile tale în materie de bani se bazează și pe sprijinul persoanelor apropiate. Pe de altă parte, astăzi ești foarte abil în a descoperi tot felul de surse de câștig și de sporire a averii, prin intermediul altora. Doar că nu e indicat să profiți prea mult de bunăvoința acestora.

Pești

O zi care poate aduce surprize în relația de cuplu, în sensul că au loc niște schimbări de atitudine imprevizibile, din partea ta sau a partenerului de viață. Unele decizii în privința anturajului comun pot fi motiv de tensiune în acest moment, dar pe termen lung se vor dovedi benefice.

Prin urmare, recomandarea mea pentru astăzi este să fii ceva mai receptiv la părerile partenerului și să îți exprimi ideile cu mai multă diplomație. De asemenea, evită să aștepți prea mult de la cei din jur. Dacă ceilalți nu-ți aprobă chiar toate ideile nu înseamnă că nu le pasă.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrogramă, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇