Horoscop zilnic: 7 septembrie

Horoscop zilnic: 7 septembrie

Berbec

O zi importantă, datorită aspectului de Lună Nouă în Fecioara, care activează, în cazul tău, zona muncii și responsabilității, ceea ce înseamnă că ești invitat la hărnicie, la precizie și seriozitate în cadrul activităților profesionale. Aș spune că ziua de astăzi poate decide felul în care vor evolua lucrurile în cariera ta de acum încolo. Unele greșeli făcute la final de august se cer a fi corectate, iar atitudinea ta fata de responsabilități dar și față de echipă dictează ritmul de creștere în carieră.

Taur

Luna Nouă în Fecioară se situează în zona iubirii, acolo unde în ultima vreme au existat confuzie, neclarități, nesiguranță. Pe acest fond, ziua de astăzi vine să-ți limpezească, măcar parțial, situația în care te afli din punct de vedere sentimental și te îndeamnă să decizi dacă și în ce termeni vei continua relația de iubire actuală. Așadar, nu mai e timp pentru eschivări, ci e momentul să înfrunți adevărul despre ce simți, și, dacă e cazul, să pornești pe un drum nou.

Gemeni

În cazul tău, marcajul puternic din Fecioară și mai ales Luna Nouă activează zona sufletului, casei și căminului. Probabil că astăzi vei reflecta mai atent la prioritățile tale, la felul în care vrei să-ți continui viața, astfel încât să ai siguranță, confort și liniște. Este o zi prețioasă, pentru că îți permite să afli niște răspunsuri demult așteptate, cu privire la unele evenimente întâmplate în trecut, sau unele obiective viitoare. De fapt, s-ar putea să fie reluate și finalizate niște discuții sau idei mai vechi.

Oracolscop 6 - 12 septembrie 2021

ADVERTISING

Rac

O zi importantă pentru relațiile din viața ta, de aceea ar fi bine să-i acorzi atenția cuvenită. Astfel, vei primi tot felul de mesaje sau vei găsi răspunsuri în interiorul tău, la întrebări pe care ți le-ai pus în legătură cu o serie de colaborări, relații, parteneriate. Poți avea în sfârșit sentimentul că se ridică ceața și că începi să vezi clar cum stau lucrurile. În consecință, acum începe să-ți fie limpede ce colaborări merită păstrate și, mai ales, la ce trebuie să renunți sau ce e necesar să corectezi acolo. O idee sau colaborare pe care n-ai fructificat-o în săptămânile trecute, poate să reapară, așa că fii pe fază.

Leu

O Luna Nouă în Fecioara aducătoare de schimbări, reevaluări și poate un nou început, în domeniul finanțelor. Astăzi se pot relua discuții pe marginea unui contract, pot fi analizate mai atent unele oportunități care au apărut în august și nu au fost valorificate, sau poate apărea o șansă de a-ți pune în valoare un talent. Este o zi care poate marca începutul unui nou drum, deci este foarte important să fii prezent la tot ce se întâmplă, ce semnezi sau discuți. Pentru că ai șansa să dizolvi un blocaj financiar!

Luna nouă în Fecioară, 7 septembrie 2021. Noi modalități de vindecare

ADVERTISING

Fecioară

Configurația astrologică de astăzi te vizează în mod special, exercitând o influență puternică asupra personalității tale și chiar asupra destinului. Este un moment valoros, pe care îți recomand să-l trăiești cu inima, pentru a face cele mai bune alegeri. Aș spune că nu e nimic de analizat și filozofat în tot ceea ce se întâmplă în aceasta perioadă în viața ta, ci, dimpotrivă, este necesar să alegi în conformitate cu ceea ce-ți spune inima. Așadar, probabil că astăzi vei avea niște revelații, care te vor ajuta să-ți asumi un nou început, mai ales în privința unei relații sentimentale, pe care o vei păstra sau nu.

Balanță

Este posibil ca astăzi să te simți ceva mai devitalizat, obosit, fără chef. Este o zi cu Lună Nouă în Fecioară, în care ești invitat să te retragi departe de zgomotul lumii și să reflectezi în tihnă la evenimentele din ultima vreme. Ți-ar prinde bine implicarea în activități mai puțin solicitante. De asemenea, acțiunile caritabile pot fi cu adevărat înălțătoare, așa că, dacă ți se oferă ocazia de a da o mână de ajutor cuiva, oferă-te fară să clipești și fă-o complet dezinteresat și necondiționat.

ADVERTISING

Scorpion

Luna Nouă în Fecioară este plasata în zona aspirațiilor, prietenilor, susținătorilor, proiectelor. S-ar putea că astăzi să-ți schimbi atitudinea față de prieteni, să-ți reconfigurezi niște țeluri, deci să pornești pe un drum nou în ce privește relațiile sociale în general. Nu este exclus să auzi o informație care a ajuns la tine și în august, dar pe care nu ai luat-o în seamă. Acum, o persoană cu rol foarte important în viața ta vine să-ți aducă aceleași informații, sau o propunere ce merită să fie luată în calcul.

Săgetător

Evenimentele de astăzi se concentrează în sfera carierei. Este o zi prețioasă, care poate aduce revelații, idei de schimbare sau de regenerare a carierei și statutului profesional. Se înțelege că este foarte important cum abordezi evenimentele și, mai ales, ce alegeri faci astăzi în ce privește acest domeniu de viață. Recomandarea mea este să fii autentic, să privești punctul în care te afli cu obiectivitate și să ai curajul să-ți asumi un drum nou. Pentru că acest drum îți poate schimba în bine destinul financiar.

Atmosfera astrală a lunii SEPTEMBRIE 2021: Revizuiri și finaluri clare!

Capricorn

Luna Nouă în Fecioară se plasează în zona credințelor, conștiinței, studiilor superioare, idealurilor. Este de așteptat ca astăzi să-ți revizuiești în profunzime unele principii de viață, să recunoști unde ai greșit în alegerile trecute, să privești cu sinceritate opțiunile pe care le ai pentru viitorul tău. Nu este exclus ca astăzi să te gândești serios la o reorientare profesională sau la începerea unor cursuri. O persoană cu experiență este gata să te sprijine și să-ți ofere sfaturile de care ai nevoie.

Vărsător

Te afli într-un moment, pe cât de important, pe atât de dificil, pentru că ești nevoit să te desprinzi de unele obiceiuri trecute, poate să renunți la sprijinul material al unei persoane apropiate, sau pur și simplu hotărăști că de acum încolo să fii pe picioarele tale, adică să te bazezi mai mult pe talentele și abilitățile proprii, și mai puțin pe ale altora. În plus, astăzi poți clarifica niște termeni de colaborare și reguli de administrare a unor resurse pe care le ai în comun cu cineva.

Mesajul îngerilor pentru luna SEPTEMBRIE 2021. Privește dincolo de aparențe!

Pești

Se pare că te apropii de încheierea unui capitol destul de dificil din viața ta, în ce privește o relație conjugală sau partenerială. Dacă până acum ți-a fost greu să alegi, n-ai știut ce vrei, te-ai lăsat derutat de gândurile contradictorii, astăzi reușești să vezi mult mai clar care e cea mai bună alegere pentru tine. Chiar dacă nu va fi o decizie finală, pentru că Mercur retrograd va mai aduce răzgândiri și modificări, măcar în interiorul tău știi ce vrei, știi dacă păstrezi sau nu acea relație.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇