Horoscop zilnic: 7 octombrie

Horoscop zilnic: 7 octombrie

Berbec

Orientează-ți atenția spre relațiile parteneriale. Pot reapărea discuții vechi legate de activități profesionale desfășurate în comun. Pe de altă parte, partenerul de viață îți poate reproșa faptul că iei decizii de unul singur și nu ții cont de sfaturile sau nevoile sale. Reține ce îți spun ceilalți, pentru că pe undeva au dreptate. Cu puțin efort ai putea mulțumi pe toată lumea.

Taur

Pui mult suflet astăzi în tot ce întreprinzi. Totuși, este posibil ca eforturile tale să fie puțin apreciate. Relațiile colegiale sunt tensionate și foarte ușor se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele inimii. Evită consultaţiile și analizele medicale, însă îngrijește-te atent.

Mesajul Ingerilor pentru luna OCTOMBRIE 2021. Fă un pas în spate!

Gemeni

Relațiile sentimentale sunt importante, pentru că îți pot oferi sprijin, liniște sufletească și chiar sfaturi bune în diverse probleme de viață. Totul este să-ți deschizi sufletul, să asculți răbdător ce ți se spune și să fii sincer în aprecieri. După-amiază relaxează-te, alături de cei dragi la vizionarea unui film sau hoinărind prin locurile preferate.

ADVERTISING

Rac

Se pare că astăzi îți este dor să petreci mai mult timp cu membrii familiei, cu neamurile sau prin locurile natale. Bucură-ți sufletul, conversând și întâlnindu-te cu aceste persoane. Este o perioadă în care foarte ușor ți se pot schimba concepțiile vizavi de casă și ambientul familial. Orientează-ți eforturile și pentru a rezolva treburile gospodărești curente.

Mercur retrograd în Balanță, 27 septembrie- 18 octombrie 2021. Detox relațional

Leu

Activitățile profesionale desfășurate alături de șefi și colegi sunt la ordinea zilei și destul de solicitante. Sunt favorizate discuțiile pe teme diverse. Pe de altă parte, există și posibilitatea să faci mai multe călătorii scurte, pentru a rezolva fie demersuri profesionale, fie pentru a ajuta o rudă sau un prieten. Ferește-te să dai sfaturi și să formulezi concluzii pripite.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Pe de o parte, îți vin bani de la serviciu, însă, pe de altă parte, apar imediat și cheltuieli urgente. Totuși, tema importantă a zilei o constituie variantele noi de creștere a veniturilor dintr-o activitate desfășurată într-un alt loc de muncă. De aceea, reține ce afli și informează-te corect în acest sens. Însă deocamdată este bine să economisești bani.

Oracolscop 4 – 10 octombrie 2021

Balanță

Ziua îți oferă multă energie și posibilități de a schimba multe și mărunte în viața ta. Ar fi bine să te orientezi mai întâi spre modelarea personalității tale și a felului în care relaționezi cu ceilalți. Foarte ușor poți vedea dincolo de perdeaua materială a vieții cotidiene. Profită de aceste momente și gândește-te pe îndelete cum ai dori să se desfășoare viața ta de acum încolo.

ADVERTISING

Scorpion

Îți sunt favorizate discuțiile discrete cu persoanele din anturajul profesional. Pe căi neobișnuite vei afla diverse, însă nu toate îți sunt de folos. De aceea, selectează atât partenerii de dialog, cât și informațiile primite. Îngrijește-ți sănătatea, pentru că întregul organism este ceva mai sensibil astăzi. Evită consultațiile și analizele medicale, pentru că există riscul unor erori.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 octombrie

Săgetător

Mulți prieteni sunt în preajma ta. Cu unii s-ar putea să te întâlnești pur și simplu din senin, cu alții vei lua legătura prin diverse mijloace de comunicare. Oricare ar fi varianta de contact, fii prudent și vorbește strictul necesar. Asta pentru că există măști care te pot induce în eroare. După-amiază, odihnește-te și analizează cele petrecute pe parcursul zilei.

Capricorn

Este o zi cu multă forfotă la serviciu. Șefii te solicită, colegii vor și ei o mână de ajutor din partea ta, iar ție îți zboară gândurile la distracții și la cei dragi. Concentrează-te pe treburile profesionale, deoarece există un risc crescut de alterare a imaginii publice și chiar a poziției tale în cadrul grupului de lucru din care faci parte. După-amiază, răsfață-te cu un film bun.

Vărsător

Sunt momente bune pentru a te ocupa de călătorii. Fie că este vorba de ceva profesional, fie personal, de agrement ți-ar prinde bine sfaturile cuiva cu experiență. Pe de altă parte, amintește-ți de prietenii sau cunoștințele plecate în țări străine, care ți-ar putea oferi informații utile. În orele serii, relaxează-te la un spectacol de teatru sau la un taifas cu cineva drag.

Pești

Segmentul financiar cere multă atenție astăzi. Pe de o parte, este vorba despre achitarea facturilor curente sau altor tipuri de datorii. Însă, pe de altă parte, te poți gândi la planuri de investiții în bunuri materiale. Traversezi o perioadă favorabilă dialogului cu specialiști financiari și imobiliari. Se recomandă prudență dacă te angrenezi la cheltuieli comune cu partenerul de viață sau cei profesionali.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇