Horoscop zilnic: 7 octombrie

Horoscop zilnic: 7 octombrie

Berbec

Ziua de astăzi poate aduce tensiuni la locul de muncă, generate de incapacitatea ta de a avea răbdare și tendința de a precipita lucrurile. Întradevăr, s-ar putea ca unii angajați sau colegi nu fie pe aceeași lungime de undă cu tine, nu facă ceea ce te aștepți și în ritmul pe care ți-l dorești. De asemenea, este posibil tu accelerezi mult prea mult ritmul, doar ca termini mai repede treaba pe ziua de astăzi. Încearcă fii cooperant și mai tolerant, pentru a evita conflictele și a produce rezultate bune.

Taur

Atenție la banii pe care-i scoți din buzunar, indiferent care ar fi destinația lor. Chiar daca în prima parte a zilei te încântă veștile bune și promisiunile pe care le primești în legătură cu o afacere sau un profit, în a doua parte a zilei ești tentat te arunci în cheltuieli pe care nu ți le poți permite în acest moment. De asemenea, fii prudent și în ce privește relația de iubire. Exista premize pentru răsturnări de situație, adică început sau sfârșit brusc al unei relații.

Gemeni

Ești tentat iei decizii în funcție de emoțiile schimbătoare pe care le trăiești astăzi, ceea ce nu e prea constructiv, având în vedere irascibilitatea și intoleranța pe care riști le manifești, cu precădere în familie, dar și în relațiile cu colaboratorii, șefii sau alte persoane cu autoritate. De aceea, pentru a menține relațiile armonioase, e nevoie de ceva mai mult tact, dar și de luciditate și flexibilitate.

ADVERTISING

Rac

La o privire superficială, totul pare stagneze și se blocheze undeva. Fie oamenii de care ai nevoie nu răspund la telefon sau nu sunt de găsit, fie promisiunile lor sunt neonorate, fie se amână călătorii sau întâlniri. Și cu cât te înverșunezi mai tare și opui mai mare rezistență la tot ce se întâmplă, cu atât blocajele par se adâncească. Prin urmare, soluția nu este împingi lucrurile, le forțezi se întâmple, ci le lași fie, te detașezi, acceptând toate au un scop, chiar daca nu-l vezi acum.

Mesajul îngerilor pentru luna OCTOMBRIE 2020. Creația

Leu

În mintea ta se nasc tot felul de suspiciuni, în momentul în care cineva iți face o promisiune care sună prea frumos fie adevărată, sau iți prezinta în roz o idee de proiect. Și s-ar putea suspiciunile tale fie fondate, pentru nu este exclus ca cineva încerce se folosească de banii tai sau de un talent al tău care i-ar putea aduce beneficii. Fii așadar cu ochii în patru și cântărește bine orice demers care implică bani.

ADVERTISING

Fecioară

E clar vrei schimbi ceva în mediul profesional, dar trebuie știi cum te faci ascultat. Din păcate atitudinea superioară și rigidă nu funcționează, ba chiar stârnește reacții adverse și creează tensiuni deloc constructive în jur. Așadar, e momentul -ți recunoști mai curând punctele slabe, decât încerci din răsputeri le scoți în evidență pe cele tari. Raportându-te la ceilalți de pe o poziție egala, vei căștiga mult mai mult respect și vei evita surprizele neplăcute.

Balanța

O zi foarte bună pentru socializare, activități relaxante și distracție. Asta, pentru ai nevoie de o schimbare de decor, de experiențe noi, de conversații care te stimuleze mental și te ajute capeți o perspectivă nouă asupra vieții tale prezente și viitorului. Cu alte cuvinte, este de preferat ca astăzi faci lucrurile altfel, iți organizezi timpul într-un mod nou, te vezi cu oameni pe care îi admiri din anumite puncte de vedere. Asta te va ajuta te smulgi din rutină și capeți un alt tonus.

14/5 - Vibratia universala numerologica a lunii octombrie 2020. O LUNA PLINA DE IMPREVIZIBIL…

ADVERTISING

Scorpion

În prima parte a zilei ești focusat pe siguranța ta și a familiei tale. Acesta este motivul pentru care vei face calcule și planuri, sau iți vei regândi cheltuielile pentru următoarea perioadă. Tot acum este bine ceri sprijinul unei persoane apropiate, indiferent în ce constă acesta. În a doua parte a zilei, lucrurile par nu meargă așa cum vrei tu, pentru cineva se poate răzgândi în privința unui serviciu pe care ți l-a promis. De asemenea, sunt posibile tot felul de surprize neplăcute, poate chiar invidii și gelozie în anturajul apropiat. Evită pe cât posibil pui paie pe foc.

Săgetator

Deși ziua se anunță frumoasă de dimineață, când iei parte la conversații plăcute, cunoști oameni interesanți sau discuți în mod fluent și constructiv pe marginea unei noi colaborări. Însă după prânz, se pare nu mai ești la fel de încântat, cel puțin în ce privește derularea unui proiect profesional sau unele schimbări apărute la locul de muncă sau în familie. Pentru a rezolva și depăși totul cu bine, este necesar fii flexibil și adaptabil.

Capricorn

O zi provocatoare din multe puncte de vedere, dar mai ales în privința desfășurării unor lucrări la locul de muncă. S-ar putea ca din cauza unei probleme neprevăzute, fii chemat la birou din timpul tău liber, sacrificând astfel o serie de alte planuri pe care ți le făcuseși. În plus, este posibil fii oarecum în întârziere cu predarea unei lucrări și nu găsești înțelegere la cei cu care lucrezi. Așadar, o zi care iți testează capacitatea de a te mobiliza în situații de criză, pe care o ai fără doar și poate.

Venus în Fecioara (2 - 28 octombrie 2020), Cât de sănătoase sunt relațiile noastre?

Vărsător

Chiar dacă multe dintre părerile și ideile tale sunt foarte ingenioase, iar ție ți se par de-a dreptul geniale, nu e nevoie să epatezi sau să încerci să le impui cu forța. Astăzi tinzi să fii puțin cam egotic, să te plasezi pe o poziție de superioritate față de cei din jur, iar această atitudine îți poate face mari deservicii, afectându-ți unele relații și chiar stabilitatea financiară, dacă este vorba despre relații de colaborare. Așadar, dacă apar evenimente neplăcute, consideră-le ca o lecție de smerenie.

Pești

Este deja binecunocută sensibilitatea ta, iar astăzi va fi accentuată, așa că probabil vei avea tendința să dai o amploare mult prea mare unor fricțiuni care apar în familie. E adevărat că unele gesturi din partea celor dragi te pot surprinde neplăcut și că e destul de dificil să te pui de acord cu aceștia în privința unor planuri legate de casă sau patrimoniu. Încearcă să nu iei personal orice critică nevinovată sau gest nepotrivit și fii ceva mai îngăduitor, cu tine și cu ceilalți.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇