Horoscop zilnic: 7 iulie

Horoscop zilnic: 7 iulie

Berbec

Traversezi o perioadă în care simți nevoia să te repliezi după niște evenimente solicitante sau să te ocupi mai mult de planul personal și mai puțin de cel profesional. Însă cea mai bună soluție este să le îmbini armonios pe amândouă, fără însă să te neglijezi și, mai ales, fără să-ți neglijezi sănătatea.

Spre seară, evita să dai bani cu împrumut sau să faci vreo promisiune în acest sens. Există riscul să iei decizii pripite în privință administrării banilor sau să te înșeli asupra integrității unui prieten.

Taur

O zi și o perioadă excelente pentru materializarea unui proiect din care să ai și beneficii materiale. Pe de altă parte, este o perioadă frumoasă sub aspectul iubirii și se poate spune că într-adevăr ești mulțumit și ai sentimentul de confort și siguranță, pe care ți-l doreai atât de mult.

În a doua parte a zilei de astăzi, evita deciziile și inițiativele legate de carieră, pentru că tinzi să fii idealist sau să tragi concluzii pripite, care te vor costa ulterior.

ADVERTISING

Gemeni

În prima parte a zilei, te simți bine, ești creativ și original. A doua parte a zilei poate aduce confuzie, incapacitate de concentrare și agitație. Fii atent la tot ce spui și faci în acest interval, mai ales dacă lucrezi cu acte oficiale.

Există riscul să se strecoare niște greșeli sau poți fi tentat să iei decizii la limita legii, ceea ce nu e deloc indicat. Cu toate acestea, te afli totuși într-o perioada favorabilă în ce privește afacerile, mai ales cele de familie.

Miracolul incertitudinii. Eclipsa de Luna în Capricorn, 5 iulie 2020

Rac

Există șanse foarte mari să semnezi un contract, să cazi la înțelegere cu cineva sau să oficializezi o colaborare fructuoasă, pe termen lung. Cert este că pot apărea oportunități de câștig constant.

Totuși, după-amiază, ar fi bine să te abții de la orice fel de negociere, investiție sau cheltuială. Tine-ți banii în buzunar și evită să discuți despre vreo afacere, pentru că riști să dai și să primești informații greșite sau răspunsuri hazardate.

ADVERTISING

Leu

S-ar putea ca astăzi să fii destul de irascibil și să ai reacții imprevizibile, mai ales în a doua parte a zilei. Atenție însă la reacțiile față de șefi sau față de persoane cu care colaborezi în anumite proiecte.

S-ar putea ca acestea să fie aspru sancționate sau să aducă prejudicii, atât ție, cât și altor oameni cu care lucrezi. Așadar, cel mai potrivit este să fii rezervat în ce privește exprimarea nemulțumirilor care vizează sfera profesională.

Decizii majore, finaluri și începuturi. Atmosfera astrală IULIE 2020

Fecioară

Probabil nu prea-ți arde de muncă astăzi, poate pentru că ești cu gândul în altă parte sau ai o stare fizică nu tocmai grozavă. În orice caz, ți-e greu să te concentrezi la ce ai de făcut și e foarte posibil să se strecoare tot felul de greșeli.

Oricum, ocupă-te doar de sarcinile care nu suportă amânare și lasă-le pe celelalte pentru zilele următoare. Mai trebuie spus că te afli într-o perioadă favorabilă înscrierii într-un club, aderării la un grup, înființării unei asociații sau fundații. Este de fapt o perioadă în care sunt favorizate toate activitățile de grup și în care îți poți reformula aspirațiile și dorințele pentru viitor.

ADVERTISING

Balanță

O zi care poate aduce schimbări bruște de dispoziție, treceri rapide de la o extremă la alta, precum și reacții imprevizibile, mai ales față de persoana iubită.

Pe de altă parte, după prânz, ești predispus la tot felul de excese și ai tendința să-ți satisfaci tot felul de capricii și plăceri personale care îți pot dezechilibra bugetul. Atenție așadar la excesele de orice tip, fii prudent și gândește-te de doua ori înainte să scoți bani din buzunar.

Oracolscop 6 - 12 iulie 2020

Scorpion

O zi destul de agitată în ce privește relațiile cu cei dragi, care pot fi tensionate și conflictuale spre seară. Probabil că îți e greu să cazi de acord cu partenerul de viață în privința unor planuri de viitor, pentru că fiecare dintre voi are o viziune și așteptări diferite.

Cel mai bine ar fi să lăsați astfel de discuții pentru altădată, în loc să vă lăsați angrenați în certuri care nu duc nicăieri. Pe de altă parte, este o zi excelentă în ce privește relațiile sociale și afirmarea profesională.

Săgetător

Dacă plănuiești vreo călătorie sau vreo vizită la o rudă, cel mai bine ar fi să o amâni pentru altă zi, pentru că astăzi, îndeosebi după-amiază, pot apărea tot felul de piedici și neînțelegeri în ce privește astfel de activități.

De exemplu, poți să fii oprit pe drum de o defecțiune tehnică la mașină sau pur și simplu nu reușești să-ți atingi scopul ori nu-ți place compania. În plus, nu e o idee bună să te lași distras de la niște oportunități profesionale care pot apărea în orice moment.

E crucial să luăm decizii și să acționăm cu fermitate. Mesajul îngerilor pentru luna IULIE

Capricorn

Zona finanțelor este supusă fluctuațiilor și surprizelor de tot felul. Probabil că dorești să-ți faci niște capricii care costă foarte mult sau pentru care nu ai banii necesari. Cu toate acestea, într-un moment de impulsivitate, s-ar putea să dai și ultimul bănuț pentru acel lucru.

Atenție, așadar, la astfel de gesturi izvorâte din vanitate, ambiție sau impulsivitate. Pe de altă parte, e bine să știi că te afli în continuare într-o perioadă favorabilă din punct de vedere al contractelor, relației cu străinătatea, examenelor, studiilor și colaborărilor.

Vărsător

Luna plasată în semnul tău zodiacal te determină să te focusezi în principal asupra ta și a nevoilor tale. S-ar putea să te confrunți cu tot felul de tensiuni sau reacții din partea familiei, pe care tu le interpretezi ca fiind încercări de a te constrânge sau de a te controla.

Mai cu seamă spre seară s-ar putea să-ți pierzi foarte ușor răbdarea, dacă simți că ți se îngrădește libertatea. Însă, dacă ești tolerant și accepți și punctul de vedere al celorlalți, armonia nu va fi afectată.

Horoscop pentru saptamana 06 - 12 iulie 2020

Pești

O zi destul de ciudată sau cel puțin așa o percepi tu. Este posibil să primești o veste neplăcută despre o rudă sau se pot anula niște planuri de călătorie, din cauza unui eveniment neprevăzut.

Nici fizic nu te simți foarte bine, de aceea, ar fi indicat să te ocupi mai mult de tine și de sănătatea ta. Totuși, satisfacțiile și mulțumirea sufletească vin de la persoana iubită sau partenerul conjugal. De asemenea, dacă ai copii, poți avea bucurii din partea lor.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇