Horoscop zilnic: 6 septembrie

Horoscop zilnic: 6 septembrie

Berbec

Este o zi încărcată la serviciu, cu multe treburi de rutină. Sunt posibile tensiuni în relațiile colegiale, de aceea fii prudent. Se poate discuta amiabil, cu puțin efort și bunavoință. Indicat ar fi să accepți sprijinul colegilor și lucrul în echipă. Sănătatea este vulnerabilă, însă pe cât posibil evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Odihna, controlarea stării tale interioare și alimentația corespunzătoare îți sunt de mare folos.

Taur

Ziua accentuează relațiile sentimentale. Atât persoana iubită, cât și copiii te provoacă mult. Fii prudent și evită-le mofturile, pentru că sănătatea ta este precară. Pe de altă parte, tu ești cel care are așteptări prea mari de la cei dragi. Orientează-ți eforturile către activități recreative sau către un hobby. Asta te va liniști și îți va deschide gustul pentru a relaționa mai mult cu persoanele care au aceleași preocupări ca și tine.

ADVERTISING

Gemeni

Membrii familiei te vor provoca la discuții aprinse, fie din cauza relațiilor tale sentimentale și a copiilor, fie din cauza faptului că ești prea distrat și te sustragi de la îndatoririle gospodărești. Este o zi în care ai succes numai în segmentul casnic, chiar dacă tensiunile sunt și ele prezente. Reorientându-ți eforturile spre casă și familie vei obține aprecierile și sprijinul celorlalți și vei reuși să rezolvi și treburile rămase în urmă.

Luna nouă în Fecioară, 7 septembrie 2021. Noi modalități de vindecare

Rac

O zi bogată în relaționarea cu ceilalți, dar sunt posibile și călătorii pe distanțe scurte. În special este nevoie să dai o mână de ajutor rudelor apropiate sau membrilor familiei. Totuși ai grijă să-ți rezolvi mai întâi treburile personale și apoi sprijină-i pe ceilalți. Discuțiile pot lua turnuri zgomotoase, dacă abordezi cumva subiecte pe care le cunoști puțin sau deloc. Evită promisiunile și angrenarea în activități care îți depășesc posibilitățile de efort.

ADVERTISING

Leu

Se pare că discuțiile care privesc veniturile tale din munca desfășurată te acaparează întreaga zi. Persoanele din anturajul apropiat îți pot oferi idei bune pentru a-ți mări bugetul. Însă, deja ai la îndemână și o listă de cheltuieli cam lungă. Pe de altă parte, cineva drag îți poate cere un împrumut. Dozează-ți atent fiecare ban și evită planurile financiare pe termen lung. Deocamdată te poți descurca excelent cu banii disponibili.

Fecioară

Ești în vervă, te implici în tot soiul de activități, ba îi antrenezi și pe ceilalți să se apuce de treabă. Se pare că te interesează în mod special acele situații sau relații care îți aduc beneficii materiale imediate. Fii prudent pentru că ești prea combativ, riscând să intri ușor în conflict de la lucruri banale. Rezervă-ți momente numai pentru tine, în care să-ți planifici noi direcții de abordare a evenimentelor în care ești implicat.

Atmosfera astrală a lunii SEPTEMBRIE 2021: Revizuiri și finaluri clare!

ADVERTISING

Balanță

Cuvântul de ordine pentru tine este astăzi discreția. Nevoia de tihnă, liniște și lucruri sfinte este mare și ar fii minunat să ți-o îndeplinești în vreun fel. Sigur că ai multe de făcut, oscilezi între a te apuca de treabă și a mai lenevi un pic, însă până la urmă te vei descurca foarte bine. Posibil să te necăjeasca ceva afecțiuni vechi. Evită pe cât posibil consultațiile și analizele medicale. Odihna și o dietă corespunzătoare te ajuta mult.

Scorpion

Intuiția te anunță astăzi că urmează o perioadă în care vei avea mult de furca cu prietenii și persoanele care te susțin în demersurile tale socio-profesionale. La prima vedere ești nemulțumit de acest segment relațional, însă până la urmă vei constata că lucrurile se desfășoară în favoarea ta. Ajutorul de care ai nevoie acum vine pe căi neobișnuite și când te aștepți mai puțin. De aceea, bucură-te de compania celorlalți și lasă grijile deoparte.

Săgetător

Tumultul din segmentul profesional îți aduce, pe de o parte, beneficii, sarcini de lucru noi și plată pe masură. Însă, pe de altă parte, foarte ușor poți ajunge la conflicte serioase cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții oficiale. Fii prudent și evită provocările celorlalți. Folosește-ți farmecul nativ și lămurește orice diferend cu răbdare și înțelegere. Vei observa cum interlocutorii tăi îți vor copia atitudinea și astfel toată lumea va fi multumită.

Mesajul îngerilor pentru luna SEPTEMBRIE 2021. Privește dincolo de aparențe!

Capricorn

Demersurile profesionale te obosesc, dar ai încredere că te vei descurca foarte bine și vei reuși să rezolvi tot ce îți propui. Daca ești nevoit să iei decizii sau să te pronunți vizavi de o călătorie de serviciu, ar fi bine să te sfătuiești cu cineva de încredere din anturajul apropiat. Pe de altă parte, astăzi ți-ar prinde bine să-ți rafinezi sufletul prin lecturi deosebite, vizitând o expoziție de artă sau taifăsuind, pe înserat cu un prieten drag.

Vărsător

Chestiunile financiare comune cu alții te preocupă întreaga zi. Posibil să te necăjească faptul că trebuie să cheltuiești sume importante de bani, pe mofturile partenerului de viață sau pentru o rudă care te caută numai pentru sprijin material, când are nevoie. Însă, dacă ești puțin atent ai să observi că tu ești cel care ai creat acest context. Rezervă momente de liniște și reorganizează-ți bugetul disponibil pentru alții. Planurile de călătorie ți-ar bucura sufletul.

Pești

Dialogurile cu ceilalți îți vor aduce multe informații prețioase. În primul rând, fii atent la subiectele discutate cu partenerul de viață și colaboratorii din domeniul profesional. Vei constata că orice discuție duce numai la câștiguri comune sau la bunuri folosite în comun. Totuși, în a doua parte a zilei rezervă momente pentru a analiza toate relațiile parteneriale. Există personaje în preajma ta care au interese total diferite de ale tale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇