Horoscop zilnic: 6 octombrie

Horoscop zilnic: 6 octombrie

Berbec

Luna Nouă în Balanță, destul de provocatoare, este un prilej de a schimba ceva în relațiile tale. Dacă relația ta de cuplu este deja fisurată, nu este exclus să iei niște decizii importante, cum ar fi să o rupi radical sau să o așezi pe noi coordonate.

E posibil să afli lucruri surprinzătoare de la sau despre partener. De asemenea, este un moment potrivit pentru a tria niște colaborări, asocieri, parteneriate.

Taur

E posibil ca în această perioada să simți că întreg universul stă pe umerii tăi. Responsabilitățile pe care ți le-ai asumat sunt resimțite acum ca niște adevărate corvoade, motiv pentru care simți o nevoie acută de a schimba radical niște lucruri în ce privește activitatea profesională, sănătatea, obiceiurile, stilul de viață în general.

E momentul să te relaxezi și să ai încredere în ce-ți oferă viața.

Mesajul Ingerilor pentru luna OCTOMBRIE 2021. Fă un pas în spate!

Gemeni

O Lună Nouă în Balanță destul de provocatoare, mai ales în ce privește relația afectivă. E posibil ca acum să pui piciorul în prag și să ceri clar, tranșant, ceea ce îți dorești sau ți se cuvine. În următoarele săptămâni, relațiile se pot reconfigura, un proiect nou poate începe, altele care nu mai rezonează cu tine sunt lăsate în urmă. Lasă inima să te îndrume.

ADVERTISING

Rac

Luna Nouă în Balanță activează zona familiei, casei și patrimoniului. E posibil ca astăzi să ajungi la limita răbdării în ce privește constrângerile și condițiile impuse de cei din jur. Simți o nevoie lăuntrică puternică să te eliberezi de niște tipare mentale, de emoții toxice sau relații complicate.

Se pare că ceea ce te mobilizează, în deciziile pe care le vei lua în următoarea perioada, este dorința de a te manifesta și exprima liber și de a face alegeri care să reflecte respectul de sine. Compromisurile nu mai au loc în viața ta.

Mercur retrograd în Balanță, 27 septembrie- 18 octombrie 2021. Detox relațional

Leu

Ceva în modul de a comunica cu cei din jur se poate schimbă în următoarele săptămâni. Nu mai ești dispus să faci compromisuri, le spui tuturor exact ce crezi și simți fără să te preocupe că te-ar putea judeca, ești hotărât să faci exact ce simți, când simți. Unele relații se pot rupe, altele pot începe.

Pot apărea surprize legate de călătorii sau documente.

ADVERTISING

Fecioara

Ziua de astăzi poate aduce surprize legate de zona financiară. Prioritățile se redefinesc, căpătând noi valențe și coordonate. Pot apărea cheltuieli neprevăzute sau te gândești serios să schimbi sursa de venit, făcând ceva nou, care te inspiră mai mult și ți se potrivește cu adevărat.

Oracolscop 4 – 10 octombrie 2021

Balanță

Luna Nouă în zodia ta te provoacă să-ți redefinești prorităţile, imaginea, personalitatea. Devii mai atent la nevoile și dorințele tale, începi să emiți semnale clare legate de ceea ce-ți dorești să se schimbe în viața ta, ești mult mai tranșant în comunicare și relații. Poți avea parte și de surprize în zona relațiilor și parteneriatelor.

Scorpion

Pentru tine, este o zi a interiorizării, izolării, meditației. Multe răspunsuri ți se vor revela astăzi, dacă îți acorzi timp pentru tine și ești dispus să te uiți cu sinceritate la consecințele unor alegeri trecute. Vei ști pe ce drum să pășești în zona profesională și ce e de vindecat în interior pentru a-ți asuma schimbările care urmează. Totul începe din interior, așa că este un moment bun pentru a-ți lansa intențiile în Univers.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 octombrie

ADVERTISING

Săgetător

Iată o zi în care ai sentimentul că nimic din ce vezi în jur nu mai e în acord cu tine. Te uiți la relațiile de prietenie și ți se par nepotrivite, aspirațiile pe care le aveai până acum nu mai corespund noilor convingeri, ceea ce te determină să faci niște schimbări radicale din acest punct de vedere.

Capricorn

Schimbări radicale se anunță, mai ales în zona carierei, popularității, statutului profesional. Păstrează-ți credința și uită-te cu sinceritate la ce-ți dorești și-ți place cu adevărat să faci de acum încolo. Nu-ți face probleme din punct de vedere al resurselor materiale, pentru că te bucuri de sprijin.

Vărsător

Viitorul tău se poate reconfigura complet prin schimbări făcute în momentul prezent. Schimbarea convingerilor și atitudinii, a filozofiei de viață și aspirațiilor este aproape inevitabilă. Recomandarea mea este să observi totul cu detașare și să primești cu inima deschisă tot ce vine nou în viața ta.

La nivel pragmatic, e posibil să apară surprize în ce privește călătoriile, mijloacele de transport, comunicarea și documentele.

Pești

Luna Nouă în Balanță activează zona transformărilor, dar și a resurselor altora. Astăzi ai putea avea trăiri foarte intense, resimțite ca niște crize interioare. Acestea nu sunt decât niște semnale că e momentul să schimbi ceva în viața ta. Poate să renunți la niște așteptări, la control, la o relație etc.

Pe de altă parte, pierderile materiale care pot surveni te atenționează că e momentul să-ți revizuiești atitudinea și din acest punct de vedere.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇