Horoscop zilnic: 6 octombrie

Horoscop zilnic: 6 octombrie

Berbec

Ziua de astăzi este axată în principal pe dinamism și comunicare. Probabil vei face multe drumuri, vei da sau vei primi multe telefoane și vei seta întâlniri.

Atenție, însă, ești foarte vorbăreț și ai tendința spui și lucruri asupra cărora ai fost rugat păstrezi discreția. Asta pentru unele persoane vor ști atât de bine te „tragă de limbă”, încât nu vei rezista tentației de a spune tot ce-ți vine la gură.

Taur

Sunt favorizate toate demersurile care țin de bani și negocieri, mai ales în a doua parte a zilei. De exemplu, este un moment bun pentru a te prezenta în fața șefului și a cere o mărire de salariu.

Însă reușita acestui demers ține de cât de clar ești în transmiterea mesajului, de cât de coerent este mesajul tău și câtă siguranță ai în voce în momentul în care îți expui argumentele. Cu alte cuvinte, astăzi trebuie fii conștient de valoarea ta și știi ți vinzi cât mai bine munca.

Gemeni

Ești avantajat de tranzitul Lunii prin Gemeni, astfel vei fi în elementul tău. Sunt favorizate toate activitățile care implică transmitere de informații de la tine către ceilalți și comunicarea în general, fie este scrisă sau verbală.

Totuși, până la orele prânzului, evită indiscrețiile manifestate în relațiile cu persoane apropiate și încearcă asculți mai mult și vorbești mai puțin. Și încă ceva: lucrurile pe rând, în loc le începi pe toate odată.

Oracolscop 5 - 11 octombrie 2020

ADVERTISING

Rac

E bine ca astăzi asiști evenimentele de pe margine, fără a te implica în mod direct și, mai ales, fără a trage concluzii, înainte afli toate detaliile. Cu alte cuvinte, stai în umbră și asigură-te folosești bine pârghiile pe care le ai la îndemână, cum ar fi relațiile, resursele materiale, informațiile pe care le deții.

Probabil vor ajunge multe zvonuri la tine și vei avea senzația deseori datele unei probleme se schimbă de la o oră la alta. Așteaptă cel puțin până mâine, pentru concluzii.

Leu

Știi foarte bine te faci plăcut și admirat, -ți pui în valoare talentele, atragi toate privirile asupra ta, lucru extrem de important, mai ales dacă ești persoană publică sau prin natura activității tale profesionale ai de-a face cu public sau clientelă numeroasă.

Dacă ești în ipostaza de a promova ceva, ești foarte convingător și reușești, într-un timp foarte scurt, -i inspiri și -i cointeresezi pe cei din jur. Atenție, însă, este esențial rămâi în sfera adevărului, chiar dacă ești tentat mai strecori și câte o minciună nevinovată, așa, pentru deliciul auditoriului.

ADVERTISING

Fecioară

Sunt prezente, în cazul tău, înclinația către critică, meticulozitatea dusă la extrem, rigurozitatea și seriozitatea cu care abordezi totul. Iei lucrurile mult prea în serios, ceea ce te face o prezență destul de incomodă pentru cei din jur.

Astăzi în mod special, încearcă fii mai tolerant, fii atent ce declari sau ce acuzații aduci colegilor sau chiar șefilor. Discreția în discuțiile din sfera profesională este de preferat.

14/5 - Vibratia universala numerologica a lunii octombrie 2020. O LUNA PLINA DE IMPREVIZIBIL…

Balanța

O zi excelentă pentru rezolvarea unor probleme administrative, pentru călătorii și mai ales pentru susținerea unor examene, lucrări sau prezentări. Asta pentru ești inspirat, coerent și bine informat.

Însă în ce privește declarațiile publice sau conversațiile cu superiorii, este nevoie de rezervă și discreție. Gândește-te de două ori înainte dai o replica tăioasă sau un răspuns important.

ADVERTISING

Scorpion

Ești foarte abil în a te folosi de resursele altora și a identifica ce anume din ce dețin cei din jur ar putea servi scopurilor tale. Atâta vreme cât dorești pui în comun cu cineva anumite resurse (calități, relații, bani, timp), pentru reușita unui proiect, toată lumea fiind mulțumită, e foarte bine.

Însă e necesar fii sincer în privința intențiilor tale și, mai ales, nu încerci obții ceva prin manipulare subtilă.

Săgetător

Astăzi, bunul mers al lucrurilor depinde de receptivitate, spirit de echipă, sinceritate. Asta pentru interesul tău este orientat în special către un parteneriat, o colaborare sau relația de cuplu.

Probabil sunt nişte lucruri de lămurit acolo, iar astăzi ai curajul rostești orice nemulțumire, cerere sau așteptare pe care o ai de la cel din fața ta. Dacă în prima parte a zilei tinzi fii radical și dur în exprimare, amintește-ți vorba dulce mult aduce”.

Venus în Fecioara (2 - 28 octombrie 2020), Cât de sănătoase sunt relațiile noastre?

Capricorn

Te ții strâns de credințele și principiile tale, ești destul de rigid și chiar ai tendința de a te lăsa subjugat de o serie de gânduri care revin aproape obsesiv, fiind legate de nişte dorințe ale tale.

Tocmai de aceea, concentrarea scade, iar rezultatele muncii tale pot avea de suferit. Așadar, sugestia Astrocafe.ro este ca astăzi te concentrezi exclusiv asupra atribuțiilor tale profesionale sau asupra proiectelor în care te-ai angajat, mai ales dacă termenul limită se apropie.

Vărsător

O zi în care ești invitat -ți deschizi inima, îți exprimi sentimentele, acorzi mai mult timp iubirii. Dacă ai o relație, acesta este un moment foarte bun pentru a stabili o punte de comunicare cu persoana dragă și a-i împărtăși viziunea ta despre această relație sau despre viață în general.

Daca ești singur, probabil astăzi vei flirta cu foarte mare placere și nu este exclus ca o persoană din anturajul apropiat -ți cadă cu tronc.

Pești

Pentru tine, ziua de astăzi aduce discuții îndelungi în familie, despre câte-n lună și în stele. Poate fi vorba despre administrarea bugetului, despre planificarea unei investiții sau obținerea unui împrumut.

Oricare ar fi subiectul, nu te baza prea mult pe ceea ce se hotăraște astăzi, pentru vei reveni asupra acestor decizii și în următoarele zile. În schimb, este o zi foarte bună pentru a primi vizita unei rude, care se pare are niște vești bune pentru tine.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇