Horoscop zilnic: 6 ianuarie

Horoscop zilnic: 6 ianuarie

Berbec

Nu prea pari a da dovadă de emoții, empatie și compasiune. Mai mult, nici persoana iubită se pare nu mai beneficiază de demonstrarea sentimentelor pe care i le porți.

Pe de altă parte, deși prietenii îți spun cum văd ei lucrurile, se pare pe tine nu te prea interesează acest aspect. Nu uita, ce semeni aia culegi.

Marte în Taur, 7 ianuarie- 3 martie 2021. Pentru ce merită să lupți?

Taur

Este bine fii atent ce dai de înțeles celor din jur, mai ales dacă este vorba despre prieteni. Și mai ales dacă intenționezi flirtezi cu o persoană din anturajul tău. Este posibil strici o prietenie pentru ceva ce nu îți este, încă, definit.

Pe de altă parte, deși îți dorești ai parte de mai multă aventură la locul de muncă, este indicat te mulțumești cu ceea ce ai. Deocamdată.

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2021: Începuturi promițătoare!

Gemeni

Nu ar trebui te intereseze rezultatul final al muncii tale, atât timp cât ceea ce faci aparține de domeniul artei. Fii pe atât de creativ pe cât poți fi, uitând de rigori și restricții, de cutume și de legi făcute pentru a fi încălcate.

Deși te interesează mai mult cariera decât orice aspect care ține de planul romantic, fii deschis oricăror posibilități astăzi. Dragostea îți da târcoale...

Oracolscop 4 - 10 ianuarie 2021

ADVERTISING

Rac

Destul de bogată în trăiri interioare va fi această zi. Deși natura ta este una emoțională, astăzi ești obligat îți asculți rațiunea. De altfel, genul acesta de conflict este prezent mereu în viața ta, dar nu într-o măsură atât de mare, cum este astăzi.

Este de preferat nu te lași dus de val, vrăjit de farmecele unei persoane pe care abia ai întâlnit-o. Cel puțin, nu astăzi.

Leu

Oricât de ocupat ai fi, rezervă-ți ceva timp și pentru ceea ce simți. Acordă atenție persoanei iubite. Oferă-i chiar și un cadou, deoarece zâmbetul de pe fața acestei persoane îți va hrăni sufletul, cu bucurie.

Ar fi bine dacă ți-ai putea lua o zi liberă, daca ai reuși amâni pe alte zile ceea ce ar fi trebuit faci astăzi. O zi care ar trebui petrecută șezând pe un divan confortabil și citind cartea preferată...

ADVERTISING

Fecioară

Poți fi foarte combativ astăzi. Ai argumente care ar îngenunchea orice tribun.  Este indicat, însă, nu abuzezi de această calitate, în special în ceea ce privește persoana alături de care îți trăiești zilele.

Nu uita, ar trebui faceți echipă, nicidecum tabere separate implicate într-un război de anvergură.

Balanță

Contextul astral de astăzi, incluzând plasarea Lunii în semnul tău, aduce un suflu nou în viața ta amoroasă. Probabil , dacă nu ești încă implicat într-o relație, de astăzi vei avea mari șanse -ți găsești perechea, fară prea multă trudă. Fii însă atent și evită aroganța sau toanele.

ADVERTISING

Scorpion

Trebuie te împaci cu propriile-ți gânduri, cele care nu ți-au dat pace până acum. De aici și oscilațiile emoționale de care ai parte.

În altă ordine de idei, nu îți este recomandat faci schimbări doar de dragul schimbărilor. Sau, cel puțin, nu iei aceste decizii astăzi. Vestea bună este aceea , de îndată ce se lasă seara, distracția se anunță a fi parte din viața ta.

Săgetător

Ar fi bine dacă ți-ai aminti nimic nu durează la infinit. Nici răul pe care îl percepi, nici binele de care crezi ai parte.

În schimb, pentru este o zi destul de controversată, în ceea ce te privește, este indicat iți împărtășești problemele cu persoana în care ai cea mai mare încredere, deoarece ai nevoie de sfaturi sincere și obiective.

Capricorn

Ai face tot posibilul pentru a-i vedea pe cei din jurul tău fericiți. Indiferent dacă este vorba despre cadouri, despre bani sau despre o vorbă bună, de fiecare dată dai fară a avea pretenția de a primi înapoi ceva.

Nu uita, însă, de tine și de viitorul tău. Și ție trebuie -ți faci, astăzi, un cadou; anume acela al unei direcții viitoare pe care vrei o urmezi.

Vărsător

Agitația este starea de fapt de care ai parte astăzi. Nu te liniștești ușor și, deși pari foarte calm în ochii celorlalți, mintea-ți zburdă pe nemărginitele Câmpii Elizee ale imaginației.

Totul este perfect atât timp cât reușești te concentrezi pe soluționarea problemelor apărute, fară a te supraîncărca.

Pești

Orientat mai mult decât de obicei către cei din jur și către nevoile acestora, percepi și cea mai subtilă dintre nuanțele exprimate de acești oameni.

Nu da înapoi atunci când îți este cerut ajutorul; ești mai puternic decât îți poți imagina și poți purta o povară în plus, atunci când este cazul. Astăzi poți fi cu lejeritate modelul pe care ceilalți trebuie îl urmeze.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇