Horoscop zilnic: 6 august

Horoscop zilnic: 6 august

Berbec

Deosebită zi la capitolul muncă de zi cu zi și relații colegiale. Se anunță modificări ale condițiilor de lucru, colegi noi sau chiar este posibil să apară în orizontul tău și o altă profesie, pe care, până nu demult, o abordai doar sub formă de hobby. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Îngrijește-te în mod constant!

Taur

Se conturează schimbări în relațiile sentimentale. O relație de iubire mai veche se poate reconfigura sau chiar destrăma definitv. Este nevoie să privești cu alți ochi tot ce ține de relațiile cu cei dragi și să-i lași să-și trăiască viața așa cum cred ei mai bine. Sunt momente favorabile de a plănui dezvoltarea unui hobby.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 august

ADVERTISING

Gemeni

Ziua îți aduce noutăți în relațiile familiale și spațiul în care locuiești. Astfel sunt posibile discuții importante legate de patrimoniul familial și de trecutul neamului din care provii. De reținut informațiile primite, deoarece te vor ajuta să-ți lămurești multe necunoscute legate de rude. Poți desluși noi trasee de viață publică.

Rac

Mentalul îți este bulversat și predispus la fluctuații majore. Mare atenție dacă înveți, dacă susții examene, probe sau dacă lucrezi la serviciu cu documente, acte oficiale, înscrisuri care privesc grupuri mari de oameni. De asemenea, comunicarea este viciată, așa încât sunt posibile neînțelegeri și chiar un schimb de replici nu tocmai plăcute.

Povestea lunii august: Unitatea dintre putere și înțelepciune poate crea o lume mai bună

ADVERTISING

Leu

Se întrezăresc noutăți la capitolul venituri obținute din munca desfășurată la un serviciu. Ziua te predispune la noi forme de câștig, pe de o parte, datorită schimbărilor condițiilor de muncă, pe de altă parte, este foarte posibil să primești oferte de colaborare destul de tentante. Fii prudent și dozează-ți eforturile pentru că energia vitală fluctuează mult.

Fecioara

Contextul astral de astăzi îți oferă șanse mari de schimbare din toate punctele de vedere. Sunt momente favorabile pentru a-ți remodela personalitatea și pentru a relaționa altfel cu tot ce te înconjoară. Ar fi bine să începi să fii mai atent cu trupul și sufletul tău, prin îngrijiri specifice sau prin abordarea unor cursuri de dezvoltare personală.

Oracolscop 5 - 11 august 2024

ADVERTISING

Balanță

Contextul astral de astăzi te predispune la izolare, dorința de singurătate și de evadare din tumultul vieții cotidiene. Sunt momente favorabile pentru discuții tainice cu propria-ți persoană, dar și cu cineva drag. Temele de mare interes pentru tine sunt deocamdată legate de sănătate și domeniul profesional. Evită, pe cât posibil, astăzi consultațiile și analizele medicale!

Scorpion

Interesantă și importantă zi la capitolul prieteni și protectori. Eclipsa de Lună ce se formează astăzi în semnul Vărăstorului îți deschide posibilități de relaționare cu oameni noi, deosebiți, care chiar pot să te sprijine în proiectele tale de viitor. Fii prudent și selectează-ți pe îndelete anturajul. Sunt posibile neplăceri de la prieteni și așa-zișii protectori.

Mesajul îngerilor pentru luna august 2024

Săgetător

În domeniul profesional se conturează noi orizonturi din toate punctele de vedere. Energia zilei te împinge pe un drum social cu totul nou. Ți se pot oferi sarcini de lucru noi, cu bătaie pe termen lung, o funcție de răspundere râvnită de tine în taină sau pur și simplu te poți orienta către un alt loc de muncă.

Capricorn

Noutăți amestecate din și despre străinătate, iar pentru cei implicați în examene, probe, interviuri profesionale sau studii pe termen lung, acestea vor lua o turnură nebănuită. Energia zilei te îndeamnă să-ți lărgeşti orizonturile cunoașterii și să-ți elevezi sufletul. Sunt momente favorabile de a-ți schimba planurile de viață, orientându-te spre călătorii.

Atmosfera astrală a lunii august 2024: Lunga Vară fierbinte

Vărsător

Contextul astral de astăzi îți prefigurează noutăți la capitolul bani și bunuri comune cu alții. Se deschide o etapă importantă de câștig, fie de la și prin partenerul de viață, fie prin colaborări noi, fie prin moșteniri. Există și varianta să înceapă un proces de partaj în urma unui divorț sau în urma unei separări profesionale.

Pești

Relațiile parteneriale vor cunoaște reconfigurări pe termen lung. Cu greu te desprinzi de cele vechi, însă nemulțumirile și dezacordurile între ce îți dorești să faci și ce îți oferă ceilalți sunt mult prea mari pentru a mai continua în același stil. Pregătește-te pentru parteneri noi, colaborări de anvergură și acțiuni cu bătaie lungă. Sunt posibile discuții aprinse.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇