Horoscop zilnic: 6 august

Horoscop zilnic: 6 august

Berbec

Astăzi ar trebui să te ocupi de rezolvarea problemelor domestice care trenează de ceva timp. Poate sunt reparații care nu mai suportă amânare sau diverse îmbunătățiri de adus în locuință.

Luna în Rac te apropie mai mult de părinți sau de membrii mai în vârstă ai familiei, care s-ar putea să aibă nevoie de ajutorul tău. E o zi care îți pune răbdarea la încercare, pentru că mintea ta nu este acum prea organizată și suporți greu rutina. Atenție la sănătate, pentru că imunitatea este destul de scăzută.

Taur

Cu Luna în Rac, ai astăzi ocazia să recuperezi la capitolele drumuri și conversație. Telefoanele și întâlnirile pe care tot le-ai amânat ar trebui să-și facă loc neapărat în agenda ta. Daca ai vizite de făcut sau înțelegeri de perfectat, bate fierul cât e cald!

În dragoste s-ar putea să ți se cam aprindă călcâiele, așa că ar fi bine să te răcorești la propriu. Cel mai bine ți s-ar potrivi acum o evadare, o excursie, o pauză. De altfel, chiar ești înclinat spre aventură, așa că ai grijă la ispitele care-ți pot submina cuplul.

MARTE în Fecioară, 29 iulie- 15 septembrie 2021. Curățenie generală în viață

Gemeni

În familie se pot complica lucrurile, o mare indecizie sau confuzie trenează asupra unor investiții sau probleme de patrimoniu. Dai dovadă de idealism, așa că visezi acum cu ochii deschiși. Evită angajamentele pe termen lung!

Ceea ce vrei tu acum să se realizeaze în plan personal și profesional sunt cai verzi pe pereți. Stai cuminte și nu te arunca cu capul înainte! Mai bine îți vezi de treaba ta, oricare ar fi ea, și dai înainte cu rutina profesională. Nu da vrabia din mână pe cioara din pom.

ADVERTISING

Rac

Luna în zodia ta îți da astăzi aripi și te face neînfricat. Chiar poți trece cu succes peste niște rețineri, temeri sau ezitări. E chiar indicat să-ți faci curaj și să spui ce ai pe suflet. Chiar dacă nu obții rezultatul dorit, macar îți descarci psihicul.

E o zi potrivită să comunici la nivel subtil, să dai dovadă de înțelepciune și de evoluție spirituală. Lasă deoparte gândirea logică, pentru că nu ai șanse de izbândă. Exprimă-ți emoțiile, lasă-le să curgă! Amână achizițiile și semnarea actelor.

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2021: Noi reguli de viață

Leu

Există astăzi un risc crescut de pierdere financiară asociată unui împrumut sau unei investiții proaste. Ceea ce pare câștig sigur poate să fie de fapt un miraj. Banii sunt mai mult o iluzie și mai puțin o certitudine.

Se pot strica tot acum o serie de relații cu niște instituții financiare sau cu organisme de creditare (bănci, de exemplu). Atenție mare la ratele sau plățile neefectuate la timp. Banii se pot scurge prin sancțiuni financiare sub formă de amendă sau penalizare.

ADVERTISING

Fecioară

Tu poți avea parte de o zi cu totul specială. S-ar putea să ai impresia că îți descoperi acum niște calități paranormale. De aceea, aumite laturi subtile ale personalității tale, pe care nu ți le-ai cunoscut până acum, s-ar putea să ți se pară suspecte, ciudate sau chiar să îți provoace teama.

Imagini, premoniții, informații din astral ar putea să te ia cu asalt. Ai grijă inclusiv la semne și la visele premonitorii. Totul pare că se leagă într-o țesătură pe care acum o vezi tot mai clar. Pune lucrurile cap la cap!

Balanță

Cu Luna în semnul Racului, ești astăzi de neoprit. Nu se poate măsura nimeni cu tine în ceea ce privește abilitățile sociale și puterea de a te pune în centrul atenției. Nu faci niciun efort să atragi privirile asupra ta, reușești asta cu o naturalețe remarcabilă.

De fapt, încerci să compensezi în plan public o serie de frământări personale. Ai ceva pe suflet și nu ești pregătit să discuți deschis despre asta. Nu e indicat să ții în tine totuși gândurile ascunse, pentru că îți pot afecta imunitatea, sistemul respirator, circulația periferică și picioarele.

Oracolscop 2 - 8 august 2021

ADVERTISING

Scorpion

Tu ai la dispoziție o zi extrem de romantică, în care să îi promiți persoanei iubite și copiilor chiar și Luna de pe cer. Problema este că, în ciuda intențiilor tale oneste, nici tu nu îți dai acum seama că este imposibil să transpui în realitate ceea ce apuci să promiți.

De aceea, ar fi mai bine să te lauzi mai puțin și să nu faci planuri mărețe, pentru că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Nu face afirmații riscante, pentru că nu ai o viziune de ansamblu, te poți înșela și riști să dezamăgești persoanele dragi.

Săgetător

Vorbele și promisiunile deșarte roiesc acum în jurul tău. Deși primești acum promisiuni ferme în plan profesional sau social, deși ți se spune “da”, sfatul este să nu-ți faci iluzii. Nu se poate spune că ești înșelat, mințit sau tras pe sfoară, dar realitatea de la fața locului e departe de ceea ce ți s-a spus ori aveai tu în minte.

Decât să fii dezamăgit că una ți s-a spus și de alta ai avut parte, cel mai bine e să înveți să accepți condițiile pe care le ai la dispoziție. E o zi în care trebuie să faci din… nimic bici, care să mai și pocnească.

Horoscopul lunii august 2021

Capricorn

Luna în zodia opusă îți este un bun aliat. Reușești cam tot ce îți propui în plan social. Seduci foarte ușor asistența, atragi în mod spontan atenția și simpatia celor din jurul tău. Oamenii vin spre tine și parcă încearcă ei să-ți facă pe plac pentru a te ademeni în anturajul lor.

Secretul este să nu-ți faci așteptări legate de relațiile pe termen lung. Ia oamenii și evenimentele așa cum vin. Sloganul zilei pentru tine este: trăiește clipa! Ești o voce ascultată, așa că nu ezita să-ți expui principiile de viață.

Vărsător

Ziua de astăzi are o componentă financiară pronunțată. Numai că tu nu deții sub nicio formă controlul asupra evenimentelor. Culegi acum roadele pe care le-ai semănat deja. De aceea, dacă implicarea ta a fost pe măsură, rezultatele vor fi și ele la înălțime.

Cu alte cuvinte, să nu cumva să te aștepți la mai mult decât meriți. În orice caz, chestiuni ce țin acum de bani, contracte, înțelegeri ies la lumină. Dacă activitatea ta implică o componentă spirituală sau contactul direct cu oamenii, ești avantajat.

Pești

Tu s-ar putea să te trezești că ai lângă tine alt om decât credeai sau știai. Pur și simplu, partenerul de viață, soțul/ soția, un asociat sau colaborator sunt văzuți acum într-o lumină diferită, care nu-i pune deloc în valoare.

Problema, desigur, este la percepția pe care o ai tu asupra lor. Tu poți să vezi la ei exact ceea ce vrei să vezi. Exista șansa de a le descoperi laturi pe care nu ai știut să le apreciezi îndeajuns, dar, cel mai probabil, ți se va părea că anumite aspecte ale personalitatiii celorlalți lasă de dorit. Mai coboară așteptările!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇