Horoscop zilnic: 5 octombrie

Horoscop zilnic: 5 octombrie

Berbec

O zi frumoasă, favorabilă tututor inițiativelor profesionale îndrăznețe, dar și oficializării unui parteneriat longeviv și fructuos. Prima parte a zilei aduce oportunități de afirmare și consolidare a poziției profesionale, deci fii pregătit pentru asumarea de noi responsabilități.

A doua parte a zilei este excelentă pentru tot ce înseamnă afaceri, alianțe, contracte. Te bucuri de atenție, recunoaștere și confirmare a valorii personale.

Taur

Luciditatea te ajută să găsești calea cea mai potrivită și soluțiile cele mai bune, atât în ce privește domeniul sentimental, cât și cel al muncii și profesiei. Este un moment cu adevărat valoros, în care multe îndoieli se risipesc și știi în sfârșit ce e cel mai bine pentru tine și viitorul tău.

Unii Tauri pot decide să se căsătorească, alții să se despartă de cineva, având însă detașarea venită din convingerea că așa e cel mai bine pentru ei.

Mesajul Ingerilor pentru luna OCTOMBRIE 2021. Fă un pas în spate!

Gemeni

Poți rezolva cu succes o problemă familială sau patrimonială, scăpând în acest fel de o povara sau de niste griji apăsătoare legate de siguranța materială, care nu ți-au dat pace în ultima vreme. În a doua parte a zilei, este vorba despre iubire sub toate aspectele ei.

Fie că e vorba de relația cu copiii sau cu partenerul, astăzi poți avea niște revelații prețioase care te ajută să identifici foarte clar ce-ți dorești pe viitor și ce e necesar să faci pentru a fi împlinit din punct de vedere afectiv.

ADVERTISING

Rac

Încep să se deschidă ușile și să se deblocheze o serie de culoare, care te pot duce către prosperitate și succes. Prima parte a zilei este dedicată schimbului de informații și consolidării unor relații, chiar semnării unui contract foarte avantajos.

A doua parte a zilei poate fi folosită pentru demararea unor activități casnice sau pentru plănuirea unor investiții, împreună cu membrii familiei. De asemenea, astăzi se pot dizolva niște tensiuni sau se poate ajunge la un consens cu o persoană dragă din familie.

Leu

Astăzi ar fi bine să te gândești la siguranța ta materială și să faci niște demersuri concrete în acest sens.

De asemenea, e momentul să pui în aplicare idei mai vechi, să demarezi o afacere, să începi o colaborare solidă, pe termen lung. Acum se pun bazele unor astfel de demersuri, cu ajutorul unor persoane de încredere din anturajul apropiat.

Mercur retrograd în Balanță, 27 septembrie- 18 octombrie 2021. Detox relațional

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

În prima parte a zilei ești focusat în continuare pe tine și interesele tale. Și s-ar putea ca în prioritățile tale să se regăsească o relație de iubire, în privință căreia vrei să iei niște decizii importante. Cu alte cuvinte, de gândurile și alegerile pe care le faci acum depinde stabilitatea afectivă pentru multă vreme de acum încolo.

După-amiază sunt premize excelente pentru demararea unui proiect avantajos.

Balanță

O zi potrivită pentru a face gesturi caritabile, a ajuta o rudă sau, pur și simplu, pentru a te ocupa de tine. Sunt recomandate activitățile care nu necesită un consum energetic crescut și care-ți conferă un anume confort psihic.

Deși, în a doua parte a zilei, s-ar putea să fii mult mai dinamic și pus pe lucruri mari, ceea ce nu e rău, pentru că este o perioadă favorabilă pentru inițierea sau consolidarea unei afaceri de familie și pentru orice proiect de anvergură.

ADVERTISING

Scorpion

Primești sprijin într-un mod sau moment pe care nu l-ai anticipat și care te surprinde plăcut. Fie că ești ajutat cu informații prețioase, fie ești promovat și recomandat unei persoane importante, fie găsești persoana potrivită pentru a te alia într-un proiect, cert este că astăzi nu te poți plânge de lipsa de șansă sau de suport.

Așadar, o zi fructuoasă, în care strângi rândurile cu oameni care-ți împărtășesc interesele și cu care te poți înhăma la un drum comun, cu toată încrederea.

Oracolscop 4 - 10 octombrie 2021

Săgetător

O zi bună în ce privește zona profesională și cariera. Se pare că ai ocazia să îți repari imaginea sau, prin niste inițiative și rezultate lăudabile, îți crești credibilitatea și autoritatea la locul de muncă. În orice caz, poate fi un moment de satisfacție, recunoaștere și succes profesional.

A doua parte a zilei aduce momente frumoase, petrecute în compania prietenilor, la un eveniment sau o petrecere.

Capricorn

Relația cu superiorii se poate îmbunătăți, simți că ești ascultat, luat în seamă, prețuit pentru munca depusă. Poți primi vești bune, poți fi pus în situația de a împărtăși și altora din experiența ta sau poți planifica o călătorie, care pare să aibă un scop concret, cum ar fi participarea la un curs sau o conferință.

A doua parte a zilei risipește gândurile de plecare, care sunt înlocuite de cele care privesc afirmarea profesională. Începi să devii conștient de succesul care se apropie.

Vărsător

Ai oportunitatea de a te reabilita din punct de vedere financiar, prin faptul că scapi de o cheltuială sau ești sprijinit în efectuarea unor plăți. În orice caz, te mai liniștești în privința situației materiale, care începuse să dea semne de șubrezire.

A doua parte a zilei este excelentă pentru o călătorie sau preocupări intelectuale. În orice caz, se pare că îți crește interesul pentru orice activitate care te-ar putea ajuta să evoluezi, mai ales spiritual.

Pești

O zi a relațiilor solide, sincere și bazate pe onestitate. Ai în sfârșit sentimentul că faci echipa cu partenerul, că poți coopera cu acesta, că puteți ajunge la un consens în privința unor planuri viitoare. Relațiile se află sub auspicii bune întreaga zi, astfel că nu e cazul să ai niciun fel de suspiciune dacă cineva vine cu o propunere tentantă.

A doua parte a zilei îți poate aduce un câștig sau un cadou.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇