Horoscop zilnic: 5 martie

Horoscop zilnic: 5 martie

Berbec

Nu ezita să soliciți ajutor unui prieten, în cazul în care ai nevoie. Ai parte de o zi în care poți spune că „prietenul adevărat la nevoie se cunoaște”. Optimismul, încrederea și corectitudinea te vor ajuta să obții ceea ce-ți dorești.

Evită să intri în polemici cu cineva, mai ales dacă știi că persoana respectivă nu te agreează. Fii atent la ceea ce spui și transmiți prin vorbă.

Marte în Gemeni, 4 martie- 23 aprilie 2021. Tineri, neliniștiți și cu dor de ducă

Taur

Ai parte de transformări pozitive, iar vizată este în mod special cariera. Încearcă, totuși, să nu te încrezi prea mult în ceea ce ți-ar putea spune un prieten.

În cazul în care apare o anumită oportunitate sau schimbare în domeniul profesional, acceptă ceea ce-ți este oferit și nu-ți fie frica să riști.

TOATE planetele în mișcare directă! Eveniment rar, o undă verde din Cer

Gemeni

Cu excepția unei tendințe de posesivitate sau autoritate față de tine, relația cu partenerul este frumoasă și stimulantă. Pe de altă parte, te poate solicita atât de mult, încât să uiți de segmentul profesional.

Indicat ar fi să acorzi timp în mod egal atât profesiei, cât și partenerului. În schimb, nu este o zi bună pentru legat parteneriate.

Oracolscop 1 - 7 martie 2021
ADVERTISING

Rac

Pe deoparte, te bucuri de o zi bună și fructuoasă la locul de muncă, iar pe de altă parte, poți întâmpină unele dificultăți în comunicare sau în modul în care te înțeleg ceilalți.

Dacă jobul este unul prea monoton și plictisitor, poți simți o dorință accentuată de a face altceva, care să te stimuleze mai mult.

Mesajul îngerilor pentru luna MARTIE 2021

Leu

Este o zi bună pentru relația de iubire. Te poți îndrăgosti, îți poți declara sentimentele sau ai curajul să exprimi niste dorințe și adevăruri față de persoana iubită. Nu se poate spune că există ușurință în comunicare, însă pasiunea există. Evită să fii posesiv și sufocant sau să-ți impui gândurile și ideile sub orice formă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Solicitările venite din partea familiei sau a jobului te pot ține departe de partener. Încearcă să-l faci să înțeleagă că își va primi “porţia” cuvenită la momentul oportun. Astăzi, trebuie să te dedici altora. Este, de asemenea, o zi bună pentru curățenia casei și purificare corporală.

Horoscopul lunii martie 2021

Balanță

În ultima vreme, creativitatea și dorința de exprimare sunt de partea ta. Te exprimi cu ușurință și ești încrezător în calitățile tale. Încearcă să fii precaut în ceea ce privește sănătatea. Nu te lăsa indus în eroare de vremea frumoasă. Îmbracă-te potrivit, mănâncă echilibrat și hidratează-te bine.

Horoscopul anului 2021

ADVERTISING

Scorpion

Evită să pui pariuri sau să participi la jocuri de noroc. Nu este o zi bună pentru așa ceva. În cazul în care ai nevoie de bani, tot ce trebuie să faci este să apelezi la familie, iar ea te va susține fără ezitare.

Dacă ești un iubitor al florilor și îți place să le plantezi sau să te ocupi de ele, află că este o zi bună pentru o astfel de activitate.

Săgetător

Ai parte de o zi în care poți spune că strălucești. Te exprimi ușor atât din punct de vedere fizic, al esteticului, cât și verbal. Comunici ușor, iar lucrul acesta nu îți poate aduce decât beneficii.

Este o zi favorabilă pentru persoanele care lucrează în modelling sau a căror imagine este importantă. În ciuda unei comunicări facile, încearcă totuși să fii atent la ceea ce spui și mai ales cum spui.

Capricorn

Astăzi sunt favorizați în mod special Capricornii ai căror bani vin prin intermediul unor activități de ordin artistic sau spiritual. Cei care lucrează undeva în plan secund, în spatele reflectoarelor (la propriu sau la figurat) sau chiar în spitale, laboratoare ori alte spații închise, sunt iarăși favorizați din punct de vedere al unui câștig.

Vărsător

Prietenii pot contribui semnificativ la starea ta de spirit, te pot ajuta să ai mai multă încredere în tine, să-ți exprimi mai ușor personalitatea și modul de a fi.

Încearcă să fii precaut cu banii și să nu-i cheltui decât dacă este neapărat nevoie.

Pești

Există o anumită incompatibilitate între dorința de a acorda mai mult timp profesiei și dorința de a-ți acorda ție mai mult timp. Sunt favorizați Peștii care au o profesie ce vizează latura spirituală a vieții, religia, filosofia sau esoterismul. Ai parte de ușurință în comunicare și în acumularea de noi informații.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇