Horoscop zilnic: 5 ianuarie

Horoscop zilnic: 5 ianuarie

Berbec

Deși vei fi înclinat să cauți companie, să fii mai sociabil și mai apropiat de partenerul tău, ziua îți rezervă câteva provocări privind relaționarea la un nivel profund și care implică asumarea anumitor responsabilități. Orice presiune emoțională te va face să reacționezi în mod exagerat și să-ți întoarcă pe dos starea de spirit, de accea ar fi indicat să nu iei astăzi prea multe decizii influențat fiind de sentimente. Abilitățile de relaționare le poți evidenția seara, la o cină cu prietenii.

Taur

Serviciul și relațiile de la locul de muncă sunt astăzi în centrul atenției tale și te vei strădui ca totul să meargă bine. Totuși, pot să apară tot felul de impedimente mai ales în relațiile cu parteneri externi sau în deplasările pe care trebuie să le faci în interes de serviciu. Acasă, poți trece partenerului cu vederea mai mult decât e cazul, doar de dragul păstrării armoniei din cămin. Spre seară poți stabili o întâlnire de afaceri, reușind o negociere profitabilă.

Despre rezoluții, Zen și alte rețete pentru fericire!

Gemeni

Este posibil să experimentezi astăzi alături de persoana iubită situații imprevizibile, nu tocmai plăcute și care te vor tulbura din punct de vedere emoțional. Cel mai probabil, acestea se vor referi la subiecte precum posesivitate, gelozie sau banii comuni. Încearcă să te bucuri de ziua de azi, fără a te lăsa dominat de emotivitate sau de excese de generozitate. Ai șansa să dezvolți un talent artistic sau scriitoricesc într-un demers pedagogic cu totul original.

ADVERTISING

Rac

Familia și atmosfera echilibrată din cămin sunt prioritare astăzi pentru ține însă vei fi provocat să-ți clarifici mai bine sentimentele înainte de a cădea pradă discuțiilor despre responsabilitate și asumarea angajamentelor. De aceea, e indicat să profiți de posibilitatea de a readuce în minte situații similare, de a le discuta și evalua în mod logic și apoi de a te detașa de ele. Atitudinea rebelă vis-à-vis de șefi și alte autorități trebuie temperată, fără să ajungi să riști excesiv.

Leu

Astăzi vei fi destul de ocupat cu întâlniri, interviuri, negocieri dar situațiile neprevăzute apărute în cursul deplasărilor te vor face mai agitat și mai puțin dispus să găsești un  numitor comun cu cei de la serviciu deși îți displace atmosfera tensionată. Cuvintele altora te pot afecta mai mult ca de obicei și te pot slei energetic, dar nu le pune la suflet.  În schimb, spre seară devii mai receptiv și mai empatic la problemele partenerului, găsind mai ușor calea spre compromis.

Creează-ți ANUL 2021! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 17 Ianuarie 2021

ADVERTISING

Fecioară

Provocările din sfera financiară îți vor capta azi atenția și vei fi predispus la cheltuieli imprevizibile, făcute într-o clipă de impulsivitate. Chiar și cu prietenii vei fi excesiv de indulgent și de generos riscând tensiuni cu persoana iubită care te vrea mai calculat și mai responsabil. În schimb, la serviciu te poți concentra mai ușor pe rezolvarea problemelor și poți găsi, ajutat de colegi, o cale originală de a perfecta un acord și de a obține beneficii financiare.

Balanță

Căutarea echilibrului și a relațiilor armonioase cu toți cei din jur, din familie, cu partenerul de cuplu sau cel de afaceri te va prinde într-o cursă incomodă doar de dragul păstrării unui calm aparent. În spate însă, vei fi afectat de tot felul de cuvinte și reacții venite din partea celorlalți care-ți vor crea o stare de disconfort emoțional. Acordă-ți mai multă atenție, mergi la teatru sau cumpără-ți ceva frumos, iar spre seară vei găsi calea de mijloc în dialogul cu cei dragi.

Oracolscop 4 – 10 ianuarie 2021

ADVERTISING

Scorpion

Emoțiile intense te pot obosi mai ușor astăzi și ar fi indicat să încerci să te menajezi, să-ți acorzi câteva momente de solitudine în care să-ți iei inimă-n dinți și să să-ți înfrunți temerile și anxietățile pe care le trăiești în relațiile tale. Încearcă să vorbești despre sentimentele tale sau așterne-le pe hârtie, dar fă-ți timp să-i asculți detașat și pe cei din familie. Evită tensiunile care pot apărea brusc la serviciu și folosește-te de intuiție în gestionarea chestiunilor juridice.

Săgetator

Bunele relații pe care dorești să le ai cu prietenii sau cu cei din zona socială în care activezi par a se poticni când vine vorba de planul de afaceri sau bunurile aflate în comun. De asemenea, subiecte precum puterea sau cine hotărăște la final sunt surse de nervozitate și nemulțumire pe care te străduiești să le ții în frâu și la care trebuie să mai lucrezi pentru a-ți revizui scala de valori. Spre finalul zilei vei reuși să poți discuta mai detașat și să cazi mai ușor la pace.

Atmosfera astrala a lunii IANUARIE 2021: Începuturi promițătoare!

Capricorn

Vrei ca imaginea ta în societate să fie una impecabilă, iar relațiile cu cei din jur să decurgă armonios, dar cum ești provocat să găsești un echilibru între confort, stabilitate și necesitatea de a fi stăpân pe viață ta, nu va fi tocmai ușor să-ți controlezi impulsivitatea și fluctuațiile emoționale. Dacă nu vei scăpa din vedere acțiunile tale, susținute spre ce ți-ai propus referitor la viitor, vei găsi și modalitatea de a negocia un plan avantajos de câștiguri financiare.

Vărsător

Atmosfera degajată și buna dispoziție pe care o manifești la serviciu și-n relațiile cu colegii s-ar putea să te coste având în vedere că vei rămâne cu treburile în urmă. Vrei o zi mai lejeră în care să te ocupi de subiectele care te pasionează, dar asta îți va reuși poate spre sfârșitul zilei, fiind prea agitat că să studiezi în detaliu și prea dornic să fii mereu pe drumuri. Nu-ți vine ușor, dar ai putea să vorbești cu o persoană spirituală despre temerile sau anxietățile tale emoționale.

Pești

Astăzi poți întâmpina diverse suprize din partea celor cu care ești implicat într-un demers financiar și acestea îți vor crea o stare tensională pe care vrei totuși să o aplanezi, în ciuda disconfortului evident. Nici cu persona iubită situația nu merge prea lin, putând apărea manifestări hiperemoționale când vine vorba de intimitate sau planurile de viitor. Important este să nu cedezi impulsului de fi prea concesiv - amintește-ți situațiile similare înainte de decizii.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇