Horoscop zilnic: 5 februarie

Horoscop zilnic: 5 februarie

Berbec

Astăzi te încearcă sentimente contradictorii. Pe de o parte, regretul nu mai regăsești pasiunea cu care te implicai în munca ta odată, pe de altă parte, entuziasmul care însoțește orice dorință de schimbare și reconfigurare. Vestea bună este ai acces la resursele de care ai nevoie, fie e vorba de informații prețioase, sprijin material sau o recomandare din partea cuiva.

VENUS în Vărsător (1 – 25 februarie 2021). IUBIREA e LIBERTATE

Taur

Dacă o relație la care șii foarte mult nu arată așa cum țiai dorit, poate e din cauza unor percepții nepotrivite, a unor proiecții pesimiste sau așteptări prea mari din partea ta. Așadar, a venit momentul încetezi judeci ce este în afara ta și transformi ceva în interiorul tău. Restul se așeză de la sine.

ADVERTISING

Gemeni

Luna aflată în Scorpion activează zona muncii și responsabilităților zilnice. Aspectele sunt constructive, deși te provoacă faci față unor schimbări în ce privește regulile de ordine interioară la serviciu sau coordonatele unor proiecte. Așadar, e nevoie te adaptezi, te repliezi și mergi mai departe. Succesul depinde astăzi de tenacitate.

Atmosfera astrală a lunii FEBRUARIE 2021: Controverse!

Rac

Luna în Scorpion, în zona iubirii, permite clarificarea sentimentelor vizavi de un om drag, luarea unor decizii împreună cu persoana iubită sau recunoașterea unor greșeli în fața acesteia. Așadar, accentul este pus pe sentimente astăzi, tocmai de aceea ar fi bine te lași ghidat de ele în tot ce faci.

ADVERTISING

Leu

Pentru tine, Luna în Scorpion înseamnă nevoie de siguranță, atât emoțională cât și materială. Așadar, e posibil apară tensiuni în relația de cuplu sau în familie, daca îți simți amenințat bugetul sau dacă ai sentimentul ți se ignoră părerile. Cu toate acestea, există șansa unor clarificări utile, care te vor ajuta iei niște decizii benefice legate de finanțe.

Oraloscop 1-7 februarie 2021

Fecioară

În cazul tău, contextul astral de astăzi predispune la comunicare dificilă cu colegii sau cu rudele. Tendința ta de a critica și judeca ce fac ceilalți este factorul principal care conduce la aceste tensiuni. Totul se poate termina cu bine însă, dacă găsești puncte de convergenșă și te exprimi deschis, sincer și onest.

ADVERTISING

Balanță

E posibil astăzi, din cauza unor cheltuieli neprevăzute sau a unor investiții neinspirate, te lași copleșit de frustrări sau intri într-un impas financiar. Cu toate acestea, soluțiile sunt la îndemână, și le vei vedea numai în momentul în care vei fi dispus accepți situația și te detașezi de ea.

Scorpion

Luna prezentă în zodia ta indică necesitatea de a aduce niște modificări și ajustări unor proiecte începute în urmă cu trei săptămâni. E posibil constați lucrurile nu se derulează în avantajul tău, tocmai de aceea e nevoie iei masuri în sensul intereselor și nevoilor proprii.

Săgetător

Și ziua aceasta se află sub influența Lunii în Scorpion, ceea ce înseamnă ești invitat la discreție, observare detașată, de pe margine, a evenimentelor, repliere și reenergizare. Cu alte cuvinte, doar uită-te la ce nu funcționează, la consecințele acțiunilor din ultima vreme, apoi trage concluziile vizavi de ce trebuie schimbat.

Capricorn

Pentru tine, această zi vine cu experiențele potrivite pentru a te lamuri în privință unor relații. E posibil constați nu mai rezonezi cu unii oameni din anturaj sau pur și simplu nu mai ești dispus faci concesii în ce-i privește. Cu alte cuvinte, simți e momentul fii mai tranșant și renunți la niste compromisuri.

Vărsător

Pentru tine, Luna în Scorpion creează contextul potrivit pentru ajustarea unui proiect profesional sau optimizarea unei afaceri demarate în urma cu trei săptămâni. Pe de altă parte, poate fi vorba despre lămurirea sau modificarea termenilor unui contract cu un șef sau un asociat. În orice caz, ascultă-ți intuiția și schimbările necesare.

Pești

Te afli într-o perioadă de schimbări aducătoare de beneficii pe termen lung, așa e necesar fii flexibil, dispus renunți la niste principii rigide, deschis la nou. Ziua de astăzi te pune față în față cu convingeri învechite, aspirații care nu se mai potrivesc cu cine ești astăzi și relații care necesită a fi vindecate și revigorate.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇